Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım pozitif görürsün inşallahEvet balım Merveyim ben. Allah hakkımızda en hayırlısını versin.inşallah senin de tüm işlerin su gibi ilerlesin. Çok güzeldi transfer anım. Bi ara çok heyecanlandım sırtımdan ter boşandı midem bulandı hemşireye diyom ben galiba kusucam. Ne kusması biz sana ne ettik diyo Elimi tuuyo filan. Doktor geldi ultrason görüntüsünün resmini çekti. Dur diyo çocuğun ilk fotoğrafı bende de olsun. Tam bırakıldı herkesin gözlerinde ışıklar çok güzel çok güzel dediler hep. Bilmiyorum ben çok mutlu oldum. Hepinizinki öyle geçer inşallah.
1 tane kaldı benim embriyom ki zaten.Peki sana sordular mı 1 tane mi koyalım 2 mi diye
Amin inşallah.Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım pozitif görürsün inşallahBende transfer anını h unutamıyorum çok güzel bir atmosferdi sonuç bekliyorum şimdi hepimiz güzel haberler allalım Allah’ın izni ile
7günüm kuzum ayın 10da transfer oldum 22 test günüm inşallahAmin inşallah.Kaçıncı günün?
Benim yaş 34 olduğu için1 tane kaldı benim embriyom ki zaten.
Insallah tutunur ikizlerimBi şey olmaaaaz. Sağlıklı bebek ne yapsan tutar korkma. Şimdi yapıp da çıkmazsa kendini strese sokma.
Mervoşum alıp geldin mi bebeğini?Amin inşallah.Kaçıncı günün?
Tutar tutar inşallah.7günüm kuzum ayın 10da transfer oldum 22 test günüm inşallahDöndürülmüş Çift transfer yapıldı bana nasip inşallah tutarlar
İnşallah canımm hepimizin inşallahTutar tutar inşallah.
Gerilme lütfen tamamen nasip ben hiç umudumu kaybetmedim.Benim yaş 34 olduğu için
Evet inşallah canım. Sen nasılsın? Annecin nasıl?Mervoşum alıp geldin mi bebeğini?
Bacım transferde önce biri tutunsa yeter keşke biri tutunsa diyorsun ikisi birden tutunca da panik oluyorsun.Insallah tutunur ikizlerimbir umut ya ne bilim Biri tutunsada yeter
Hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra pozitif dersin bizeEvet inşallah canım. Sen nasılsın? Annecin nasıl?
Hay maşallah yaaHayırlı olsun inşallah 10 gün sonra pozitif dersin bize
Annemin kafasını ense kökünden alnına kadar yarmışlar görünce şok oldum. Ama çok şükür o kadar büyük ameliyat yarasına rağmen gayet iyi. Sol tarafı uyuşuk biraz çok şükür desteksiz oturabiliyor, yemek yiyebiliyor, konuşabiliyor. Allah'ım resmen onu bize bağışladı.
Esra hemşire mi elini tutti baldır oEvet balım Merveyim ben. Allah hakkımızda en hayırlısını versin.inşallah senin de tüm işlerin su gibi ilerlesin. Çok güzeldi transfer anım. Bi ara çok heyecanlandım sırtımdan ter boşandı midem bulandı hemşireye diyom ben galiba kusucam. Ne kusması biz sana ne ettik diyo Elimi tuuyo filan. Doktor geldi ultrason görüntüsünün resmini çekti. Dur diyo çocuğun ilk fotoğrafı bende de olsun. Tam bırakıldı herkesin gözlerinde ışıklar çok güzel çok güzel dediler hep. Bilmiyorum ben çok mutlu oldum. Hepinizinki öyle geçer inşallah.
Aslında süreç germiyo beni, beklediğimden daha rahat ilerliyor. Bu ara beni geren tek şey instagramda üstüste birilerinin gebelik haber mesajlarını görmek vallaGerilme lütfen tamamen nasip ben hiç umudumu kaybetmedim.
Amin inşallahHay maşallah yaaBenim babam da büyük bi beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu. Engelli şu an. 8 sene bitecek sol felçli. Kolunu hiç kullanamıyo evde ihtiyacını ancak giderebilecek kadar yürüyo. Buna da şükür tabi. Ama annen o kadar büyük operasyona çok çok iyi maşallah. Hızla da iyileşsin inşallah.
He ya kız çok datlı yav.Esra hemşire mi elini tutti baldır o
Girme annem instagrama burda kalAslında süreç germiyo beni, beklediğimden daha rahat ilerliyor. Bu ara beni geren tek şey instagramda üstüste birilerinin gebelik haber mesajlarını görmek valla- ailemiz artık büyüyor deyip bebek emojesi bırakmalar falan
Hepimizin arkasında dağı kucağında minnağı sağlam olsun inşallah.Amin inşallahdurumlar aşağı yukarı aynı sol tarafta yüzde 60 his kaybı vardı zaten. Ikinci ameliyatla daha kötü olur diye korkuyorduk çok şükür.
Insan bir süre sonra sağ olsunlar gerisi önemli değil diyor. Rabbim evladını da babanı da sana bagislasin inşallah