sizin tedaviniz tamamlanmadı mı? yani bilgi veririm tabi de ben sizi pozitif diye biliyordum .Bende kocaelideyim de sizinde mi eray çalışkan yaptı işlemlerinizi sizin ne kadar tuttu nerde oldu işleminiz labaratuvar olarak nereyi kullanıyor
Merakla bekliyorum haberlerinison 2 günlük 2.16 zaten normal gebeliklerde 2 kat artış bekleniyor. tek oldugun da. cift oldugunda daha fazla olmalı bence
valla güzel bir haberse ben bugün akşam yazarım . ama kötü bişi olursa bilemiyrum . yazamam heraldeMerakla bekliyorum haberlerini
canım pozitif zaten ama kalp atışı duyamadık daha bekliyorum nasip bakalım sizde problem neydisizin tedaviniz tamamlanmadı mı? yani bilgi veririm tabi de ben sizi pozitif diye biliyordum .
ben eray hocaya gttim . laboratuvar olarak adatıp istanbulda yaptı işlemlerimi . yumurta toplama transfer .
kontroller okan üni de oldu.
1500 embryo dondurma
7400 tüp bebek
1800 ilaç
ama benim raporluydu .
biz ek olarak 1500 e sperm dondurma ve 750 tl ye karyotip analizi yaptırdık.
yola da 2500 falan gitmiştir. şehir dışından gittik
Kız olmaz niye kötü olsun maşallah bak artıpların iyi böyle düşünme lütfenvalla güzel bir haberse ben bugün akşam yazarım . ama kötü bişi olursa bilemiyrum . yazamam heralde
sperm sayı azlıgı , morfoloji 2 ileri hız 15 . zaten bunla direk rapor cıktıcanım pozitif zaten ama kalp atışı duyamadık daha bekliyorum nasip bakalım sizde problem neydi
siz kime yaptırdınız?canım pozitif zaten ama kalp atışı duyamadık daha bekliyorum nasip bakalım sizde problem neydi
bizde de hafif varikosel var canım bende pko var ama sperm yumurta sayımız iyiydi ilki kimyasal oldu bu 2. tansferimdisperm sayı azlıgı , morfoloji 2 ileri hız 15 . zaten bunla direk rapor cıktı
emek doğer yaptı canım umuttepede ama labaratuvardan mı neyden anlamadım 6+2 deydim ultrosan da ama kalp atışı yoktu hafif kıpırtı var bekleylim dedi yolladısiz kime yaptırdınız?
birde keseye transferin kacıncı günü gittinz
Hepimze insallhSende sağol canım rabbim kolayliklar versin hepimize
kimyasal dış boş artık bunları duymaktan korkuyorumbizde de hafif varikosel var canım bende pko var ama sperm yumurta sayımız iyiydi ilki kimyasal oldu bu 2. tansferimdi
Bunlar bir de raporlu hali misizin tedaviniz tamamlanmadı mı? yani bilgi veririm tabi de ben sizi pozitif diye biliyordum .
ben eray hocaya gttim . laboratuvar olarak adatıp istanbulda yaptı işlemlerimi . yumurta toplama transfer .
kontroller okan üni de oldu.
1500 embryo dondurma
7400 tüp bebek
1800 ilaç
ama benim raporluydu .
biz ek olarak 1500 e sperm dondurma ve 750 tl ye karyotip analizi yaptırdık.
yola da 2500 falan gitmiştir. şehir dışından gittik
inan bende artık pozitif gördüğüme sevinemez oldum sayımızda kötü değil anlamıyorum inan canım nasip diyorumkimyasal dış boş artık bunları duymaktan korkuyorum
ilaçlar raporsuz 6000Bunlar bir de raporlu hali mi
bende memorialde semra kahramanı çok duydum canım çok iyimişilaçlar raporsuz 6000
tedavi 9300 tutuyordu . kafadan 5000 falan az oluyor . bazı bilindik yerlerde hersey daha da pahalı
ben eray hocadan memnunum . bakalım inş saglıkla ilerler.bende memorialde semra kahramanı çok duydum canım çok iyimiş
inşallah canım inşallah hakkında hayırlısıben eray hocadan memnunum . bakalım inş saglıkla ilerler.
Çok stresli bi durum. Bebek vardı ama değil mi? Bebek varsa kalp atışı için 8. Hatta 9. Haftaya kadar yolu var diyorlar. Sen olumlu düşün. Bi sonraki görüşme ne zaman?emek doğer yaptı canım umuttepede ama labaratuvardan mı neyden anlamadım 6+2 deydim ultrosan da ama kalp atışı yoktu hafif kıpırtı var bekleylim dedi yolladı
Umuttepeye ben başlayamadım bile canım Emek Hoca yönlendirdi devlet kapatınca. Fiyat bilgisi burdan yazmam doğru olmaz.MERHABA CANIM BİRŞEY SORACAĞIM BENDE UMUTTEPDE DENEDİM KİMYASAL OLDU TÜP BEBEĞİM SEN ERAY HOCAYA NASIL GİTTİN NERDE OLDU İŞLEMİN NE KADAR ÖDEDİN ACABA