- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vardı canım ama küçük kıpırtı var dedi özele randevu aldım cumartesi özele gideceğim birde orası baksın diyeÇok stresli bi durum. Bebek vardı ama değil mi? Bebek varsa kalp atışı için 8. Hatta 9. Haftaya kadar yolu var diyorlar. Sen olumlu düşün. Bi sonraki görüşme ne zaman?
nasıl geçti transferin embriyoların nasılsı kaçıncı gündü canımUmuttepeye ben başlayamadım bile canım Emek Hoca yönlendirdi devlet kapatınca. Fiyat bilgisi burdan yazmam doğru olmaz.
Tek embriyom vardı 3. Gündü.nasıl geçti transferin embriyoların nasılsı kaçıncı gündü canım
hadi hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana benimde 3.gündüTek embriyom vardı 3. Gündü.
Küçük kıpırtı var dediyse vardır o zaman. Alttan baktı değil mi? Bide bu ultrason cihazlarındanda farkediyor baya. Model model ya onlar. Yeni başlamıştır belki. Geç tutunma falan olabilir. Sonucu yaz buraya ama benim içim rahat senin için. Tebrikler tekrar.vardı canım ama küçük kıpırtı var dedi özele randevu aldım cumartesi özele gideceğim birde orası baksın diye
Merve nasılsın? Nasıl geçti transfer sürecin? Nasıl hissediyorsun? Heyecan başladı mı?Tek embriyom vardı 3. Gündü.
Amin Allah razı olsun.hadi hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana benimde 3.gündü
yaaa inşallah inşallah canım devlet olunc çok birşey demediler işte içim rahat etsin diye özele gideceğim haber ederim tabiki Allah hepimizin yüzünü güldürsün inaşşalhKüçük kıpırtı var dediyse vardır o zaman. Alttan baktı değil mi? Bide bu ultrason cihazlarındanda farkediyor baya. Model model ya onlar. Yeni başlamıştır belki. Geç tutunma falan olabilir. Sonucu yaz buraya ama benim içim rahat senin için. Tebrikler tekrar.
Kuzum nasl geçtiAmin Allah razı olsun.
İyiydi çok şükür balımKuzum nasl geçti
Nerde yaptırdnz pki raporla devlette mi özelde misperm sayı azlıgı , morfoloji 2 ileri hız 15 . zaten bunla direk rapor cıktı
Anlatsanaİyiydi çok şükür balım
Raporu üniversihastanesindeNerde yaptırdnz pki raporla devlette mi özelde mi
Çıkardım işlemleri özel de yaptırdım adatip istanbuldaNerde yaptırdnz pki raporla devlette mi özelde mi
Valla çiş tutmak zordu gerisi güzeldi. Tam emriyoyu koyarlerken bayılacaktım heyecandan.Anlatsana
Ultrasonda transfer yaparken gosteryorlarmis sende gordunmu Merve ben hala regl olmadım yarın hastaneye gidicemValla çiş tutmak zordu gerisi güzeldi. Tam emriyoyu koyarlerken bayılacaktım heyecandan.
Bana verdiler fotoğrafını.Ultrasonda transfer yaparken gosteryorlarmis sende gordunmu Merve ben hala regl olmadım yarın hastaneye gidicem
Yaaa cok güzelll sıkı sıkı tutunsn snaBana verdiler fotoğrafını.
Amin inşallah.Yaaa cok güzelll sıkı sıkı tutunsn sna