Konyalıyım konyadayim ama Gökalp hocaya gittim:)Yok canım var senın sen kayserilimisin bende gökalp beye gidecektim daha önce başarılı bı doktor fakat bızım erkek ınfertilitesidiye vazgectim
eger idradan cıkan sonucu kafada takmıcaksan erken cıkmayabilir dicekssn yap . ben kan da vermiştim 6 nci günEvet çift:)
aaa üniyi konyada okudumKonyalıyım konyadayim ama Gökalp hocaya gittim:)
bizim senle aynıC
Canım ama bnmkı 4. Gunde çıkmıştı çizgi 6. Gunde belirgındı çyle gıttım ben
Canım 2 gündür idrar testi yapıyorum zaten:))eger idradan cıkan sonucu kafada takmıcaksan erken cıkmayabilir dicekssn yap . ben kan da vermiştim 6 nci gün
Ne güzel hangi bölümaaa üniyi konyada okudum
silik cıktı mı pekiCanım 2 gündür idrar testi yapıyorum zaten:))
Ne güzel hangi bölüm
Evet senın değerin kaç çıkmıştı canım 12. Gündebizim senle aynı
1422Evet senın değerin kaç çıkmıştı canım 12. Günde
anım fotodan belli olmuyor bence ben göremedim sen böyle evin penceresinin ışıgının karşıısnsa baksan gözüküyorsa yarın işk idrarda daha belli olur merak etmeKızlar epey zor görünüyor ama bi bakın görünecek mi
Kese görd0nmü canım sen
Ben görüyotum canım hrmen mi çıktıKızlar epey zor görünüyor ama bi bakın görünecek mi
Evet 5 dkda cıktıBen görüyotum canım hrmen mi çıktı
Yarın kan vermeyi düşünüyorum bugün son idrar testimi yapcam 1 saat sonra sıvı tüketmeden 4 saat idrar yapmadanc
anım fotodan belli olmuyor bence ben göremedim sen böyle evin penceresinin ışıgının karşıısnsa baksan gözüküyorsa yarın işk idrarda daha belli olur merak etme
bugün bir daha yapma sabah ilk idrarla yap . sıvı tüketmekle alakası yok . sabah daha cok oluyor idrarda beta hcgEvet 5 dkda cıktı
Yarın kan vermeyi düşünüyorum bugün son idrar testimi yapcam 1 saat sonra sıvı tüketmeden 4 saat idrar yapmadan
daha gitmedim bugün gidixem bugün transf ile birlikte 17. günKese görd0nmü canım sen
Bak canım görüyorsan burda görmüyorsan ya ben hayal görüyorum ya kameradan çıkmıyoc
anım fotodan belli olmuyor bence ben göremedim sen böyle evin penceresinin ışıgının karşıısnsa baksan gözüküyorsa yarın işk idrarda daha belli olur merak etme
Oy hadi hayırlısı inşallahdaha gitmedim bugün gidixem bugün transf ile birlikte 17. gün
Acaba kaçıncı gün kese görülür kidaha gitmedim bugün gidixem bugün transf ile birlikte 17. gün