Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

O değil ilk idrar olsun diye hani ben kaba yaptım baktım test yok gittim aldım geldim derken üstünden 2 saat geçti bekledi idrar güvenilir midir ki ya :/ bide öğlen yapayım en iyisi nasılsa yarın kana gidecem

Kızlar epey zor görünüyor ama bi bakın görünecek mi

Eklentiler

• IMG-20201217-WA0009.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 33
Ben görüyotum canım hrmen mi çıktı
Evet 5 dkda cıktı
c

anım fotodan belli olmuyor bence ben göremedim sen böyle evin penceresinin ışıgının karşıısnsa baksan gözüküyorsa yarın işk idrarda daha belli olur merak etme
Yarın kan vermeyi düşünüyorum bugün son idrar testimi yapcam 1 saat sonra sıvı tüketmeden 4 saat idrar yapmadan

Evet 5 dkda cıktı

Yarın kan vermeyi düşünüyorum bugün son idrar testimi yapcam 1 saat sonra sıvı tüketmeden 4 saat idrar yapmadan
bugün bir daha yapma sabah ilk idrarla yap . sıvı tüketmekle alakası yok . sabah daha cok oluyor idrarda beta hcg

c

anım fotodan belli olmuyor bence ben göremedim sen böyle evin penceresinin ışıgının karşıısnsa baksan gözüküyorsa yarın işk idrarda daha belli olur merak etme
Bak canım görüyorsan burda görmüyorsan ya ben hayal görüyorum ya kameradan çıkmıyo

Eklentiler

• Screenshot_20201217-101944_WhatsApp.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 25
merve smdi nasp kısmet olursa bnm ilk tüp denemem olacak herkeste aynı zamanlama olmadgnı biliyorum üç aşa bes yukarı olarak bildklermi söylym siz tecrubeli bayanlar ekleyp cıkarılcak varsa neler olcanı blmek istiyorm

Bn adetn 3. Gnu yani yarn ilk muayneye gtcem snra bana degerlerme göre ilçlar verilcek 10-12 aralıklı kontrole gidicem olmş yumurtlar deynce çatlatma iğnesi vuruyolar mı yoksa toplandıktan snra mı catlatyolar bnu blmiyorum mesela birde idrara sıkısık gidilcek sanrm transfer gnü birde tutunsun dye kalcadan bi iğne yapıyolarmş bldgm bu kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…