- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
3000 beta olunca gözküyo diyorlarAcaba kaçıncı gün kese görülür ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3000 beta olunca gözküyo diyorlarAcaba kaçıncı gün kese görülür ki
Seninki ikiz bence3000 beta olunca gözküyo diyorlar
canım benim artışları öyle cok asırı degil.Seninki ikiz bence
son 2 günlük 2.16 zaten normal gebeliklerde 2 kat artış bekleniyor. tek oldugun da. cift oldugunda daha fazla olmalı benceSeninki ikiz bence
Çok iyi rabbim bizede nasip etsin ins Allah bende geçen hafta rüyamda gördüm gebelik testim 462 çıkmıştıcanım benim artışları öyle cok asırı degil.
herkes ikiz diyor ama bence degil.
6. gün 92 10. gün 657 12. gün 1422
inş . bende rüyamda 1047 görmüştüm asıl test günüm . 1422 cıktı. inş sizinde daha fazla cıkar.Çok iyi rabbim bizede nasip etsin ins Allah bende geçen hafta rüyamda gördüm gebelik testim 462 çıkmıştı
İlk gün sabah erkenden hastaneye gidiyorsun regl 2veya 3 günü kan tahlili veriyorsun sonra muayene oluyorsun alttan sonra sonuçların çıkıyor sonuçlara göre tedavi başlanıyor bir problem varsa o ay tedavin erteleniyor problemi çözmek için başka bir tedavi basliyorlar ben direk tedaviye başladım gonalf 350 vuruldum ertesi gün gonalf ve certotice başlandı hergun sabah kontrole gittim sadece pazar gunleri hariç her sabah kan verdim ve muayene oldum ignelerime 13 gün devam ettim yumurtalar gelişti çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra yumurta toplamasi için hastaneye gittim opu oldum ertesi gün kaç yumurta dollendi diye laboratuvardan seni ariyorlar opuya girerken wc gitmen lazım idrar kesesi boş olması için transferde idrara sıkışık gitme lazımmış ama akşamdan sonra wc çıkmazsan sabahta wc çıkmadan hastaneye gidersen su icmene gerek kalmiyormus bilginiz olsun suyu çok icincede transferden sonra hemen ayağa kalkamayacaginiz için sonda takiyorlarmışmerve smdi nasp kısmet olursa bnm ilk tüp denemem olacak herkeste aynı zamanlama olmadgnı biliyorum üç aşa bes yukarı olarak bildklermi söylym siz tecrubeli bayanlar ekleyp cıkarılcak varsa neler olcanı blmek istiyorm
Bn adetn 3. Gnu yani yarn ilk muayneye gtcem snra bana degerlerme göre ilçlar verilcek 10-12 aralıklı kontrole gidicem olmş yumurtlar deynce çatlatma iğnesi vuruyolar mı yoksa toplandıktan snra mı catlatyolar bnu blmiyorum mesela birde idrara sıkısık gidilcek sanrm transfer gnü birde tutunsun dye kalcadan bi iğne yapıyolarmş bldgm bu kdr
Bizim için bol.bol dua edin olurmu bizde sizin için edelim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin 12 yaşındaki kızım kardeş diye can atıyor harkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyor rabbim onun yüzüne baksın ins Allahinş . bende rüyamda 1047 görmüştüm asıl test günüm . 1422 cıktı. inş sizinde daha fazla cıkar.
önemli olan saglıklı olması <3
inş rabbim verir. ben ediyorum namazımdan sonra önce isteyenlere sonra kendime .Bizim için bol.bol dua edin olurmu bizde sizin için edelim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin 12 yaşındaki kızım kardeş diye can atıyor harkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyor rabbim onun yüzüne baksın ins Allah
MERHABA CANIM BİRŞEY SORACAĞIM BENDE UMUTTEPDE DENEDİM KİMYASAL OLDU TÜP BEBEĞİM SEN ERAY HOCAYA NASIL GİTTİN NERDE OLDU İŞLEMİN NE KADAR ÖDEDİN ACABABenim aklımı bulandırmayın ya ben transfere gidiyom test günümü bekleyecem ben
Valla bende ediyorum benimle birlikte tedavide tanıştığım ismini bildiğim bilmediğim kk da tanıdığım herkesi her namazımdan sonra duama katıyorum isimleriyle yada burdaki isimleriyle önce kendine et sonra bizlere ins Allah ben öyle yapıyorum önceden bende önce herkese sonra bana derdim öyle dua etme dedi hocam önce kendine et sende öyle yap ins Allah bu arada yeni fatkettim kızımın ismide Tuğçe isminiz Tuğcemiinş rabbim verir. ben ediyorum namazımdan sonra önce isteyenlere sonra kendime .
Allah ol derse o kadar kolay ki . İnş hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip eder.
Canım çok teşekkür ederim iyiki varsın çok işime yarayacak saglİlk gün sabah erkenden hastaneye gidiyorsun regl 2veya 3 günü kan tahlili veriyorsun sonra muayene oluyorsun alttan sonra sonuçların çıkıyor sonuçlara göre tedavi başlanıyor bir problem varsa o ay tedavin erteleniyor problemi çözmek için başka bir tedavi basliyorlar ben direk tedaviye başladım gonalf 350 vuruldum ertesi gün gonalf ve certotice başlandı hergun sabah kontrole gittim sadece pazar gunleri hariç her sabah kan verdim ve muayene oldum ignelerime 13 gün devam ettim yumurtalar gelişti çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra yumurta toplamasi için hastaneye gittim opu oldum ertesi gün kaç yumurta dollendi diye laboratuvardan seni ariyorlar opuya girerken wc gitmen lazım idrar kesesi boş olması için transferde idrara sıkışık gitme lazımmış ama akşamdan sonra wc çıkmazsan sabahta wc çıkmadan hastaneye gidersen su icmene gerek kalmiyormus bilginiz olsun suyu çok icincede transferden sonra hemen ayağa kalkamayacaginiz için sonda takiyorlarmış
mervenin tedavi oalcagı yerde hasta alımını kapatılar. eray hocaya yönlendirdiler. kontroller kocaelinde oldu işlemler okan da . ist anadolu yakası.MERHABA CANIM BİRŞEY SORACAĞIM BENDE UMUTTEPDE DENEDİM KİMYASAL OLDU TÜP BEBEĞİM SEN ERAY HOCAYA NASIL GİTTİN NERDE OLDU İŞLEMİN NE KADAR ÖDEDİN ACABA
Dualarim bugün seninle Merve rabbim Hz Zekerriya Aleyhisselamin duası hürmetine seninde duanı kabul etsin ins AllahBenim aklımı bulandırmayın ya ben transfere gidiyom test günümü bekleyecem ben
yok canım ismi tuğba kayıt olurken o aklıma geldi onu yazıverdimValla bende ediyorum benimle birlikte tedavide tanıştığım ismini bildiğim bilmediğim kk da tanıdığım herkesi her namazımdan sonra duama katıyorum isimleriyle yada burdaki isimleriyle önce kendine et sonra bizlere ins Allah ben öyle yapıyorum önceden bende önce herkese sonra bana derdim öyle dua etme dedi hocam önce kendine et sende öyle yap ins Allah bu arada yeni fatkettim kızımın ismide Tuğçe isminiz Tuğcemi
Sende sağol canım rabbim kolayliklar versin hepimizeCanım çok teşekkür ederim iyiki varsın çok işime yarayacak sagl
Tmm canım doğuma kadar dualarimdasin ins Allah Tuğba cenneti gölgeleyen ağaç tugcede o ağacın dalları kızın olursa Tuğçe koyyok canım ismi tuğba kayıt olurken o aklıma geldi onu yazıverdim
inş bakalım hayırlısı ile olsun da isim işi kolaaayTmm canım doğuma kadar dualarimdasin ins Allah Tuğba cenneti gölgeleyen ağaç tugcede o ağacın dalları kızın olursa Tuğçe koy
Bende kocaelideyim de sizinde mi eray çalışkan yaptı işlemlerinizi sizin ne kadar tuttu nerde oldu işleminiz labaratuvar olarak nereyi kullanıyormervenin tedavi oalcagı yerde hasta alımını kapatılar. eray hocaya yönlendirdiler. kontroller kocaelinde oldu işlemler okan da . ist anadolu yakası.
o şimdi transferde ben yazayım :)
Biz şimdiden isim aramaya başladık erkek olursa Göktuğ kız olursa kararsiziz Asel Yüsra kızım diyor Tanem olsun isim çokinş bakalım hayırlısı ile olsun da isim işi kolaaay