Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

İlk gün sabah erkenden hastaneye gidiyorsun regl 2veya 3 günü kan tahlili veriyorsun sonra muayene oluyorsun alttan sonra sonuçların çıkıyor sonuçlara göre tedavi başlanıyor bir problem varsa o ay tedavin erteleniyor problemi çözmek için başka bir tedavi basliyorlar ben direk tedaviye başladım gonalf 350 vuruldum ertesi gün gonalf ve certotice başlandı hergun sabah kontrole gittim sadece pazar gunleri hariç her sabah kan verdim ve muayene oldum ignelerime 13 gün devam ettim yumurtalar gelişti çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra yumurta toplamasi için hastaneye gittim opu oldum ertesi gün kaç yumurta dollendi diye laboratuvardan seni ariyorlar opuya girerken wc gitmen lazım idrar kesesi boş olması için transferde idrara sıkışık gitme lazımmış ama akşamdan sonra wc çıkmazsan sabahta wc çıkmadan hastaneye gidersen su icmene gerek kalmiyormus bilginiz olsun suyu çok icincede transferden sonra hemen ayağa kalkamayacaginiz için sonda takiyorlarmış

inş . bende rüyamda 1047 görmüştüm asıl test günüm . 1422 cıktı. inş sizinde daha fazla cıkar.
önemli olan saglıklı olması <3
Bizim için bol.bol dua edin olurmu bizde sizin için edelim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin 12 yaşındaki kızım kardeş diye can atıyor harkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyor rabbim onun yüzüne baksın ins Allah

inş rabbim verir. ben ediyorum namazımdan sonra önce isteyenlere sonra kendime .
Allah ol derse o kadar kolay ki . İnş hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip eder.

inş rabbim verir. ben ediyorum namazımdan sonra önce isteyenlere sonra kendime .
Allah ol derse o kadar kolay ki . İnş hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip eder.
Valla bende ediyorum benimle birlikte tedavide tanıştığım ismini bildiğim bilmediğim kk da tanıdığım herkesi her namazımdan sonra duama katıyorum isimleriyle yada burdaki isimleriyle önce kendine et sonra bizlere ins Allah ben öyle yapıyorum önceden bende önce herkese sonra bana derdim öyle dua etme dedi hocam önce kendine et sende öyle yap ins Allah bu arada yeni fatkettim kızımın ismide Tuğçe isminiz Tuğcemi

Canım çok teşekkür ederim iyiki varsın çok işime yarayacak sagl

MERHABA CANIM BİRŞEY SORACAĞIM BENDE UMUTTEPDE DENEDİM KİMYASAL OLDU TÜP BEBEĞİM SEN ERAY HOCAYA NASIL GİTTİN NERDE OLDU İŞLEMİN NE KADAR ÖDEDİN ACABA
mervenin tedavi oalcagı yerde hasta alımını kapatılar. eray hocaya yönlendirdiler. kontroller kocaelinde oldu işlemler okan da . ist anadolu yakası.
o şimdi transferde ben yazayım :)

yok canım ismi tuğba kayıt olurken o aklıma geldi onu yazıverdim

mervenin tedavi oalcagı yerde hasta alımını kapatılar. eray hocaya yönlendirdiler. kontroller kocaelinde oldu işlemler okan da . ist anadolu yakası.
o şimdi transferde ben yazayım :)
Bende kocaelideyim de sizinde mi eray çalışkan yaptı işlemlerinizi sizin ne kadar tuttu nerde oldu işleminiz labaratuvar olarak nereyi kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…