Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Bende kocaelideyim de sizinde mi eray çalışkan yaptı işlemlerinizi sizin ne kadar tuttu nerde oldu işleminiz labaratuvar olarak nereyi kullanıyor
sizin tedaviniz tamamlanmadı mı? yani bilgi veririm tabi de ben sizi pozitif diye biliyordum .
ben eray hocaya gttim . laboratuvar olarak adatıp istanbulda yaptı işlemlerimi . yumurta toplama transfer .
kontroller okan üni de oldu.
1500 embryo dondurma
7400 tüp bebek
1800 ilaç
ama benim raporluydu .
biz ek olarak 1500 e sperm dondurma ve 750 tl ye karyotip analizi yaptırdık.
yola da 2500 falan gitmiştir. şehir dışından gittik

sizin tedaviniz tamamlanmadı mı? yani bilgi veririm tabi de ben sizi pozitif diye biliyordum .
ben eray hocaya gttim . laboratuvar olarak adatıp istanbulda yaptı işlemlerimi . yumurta toplama transfer .
1500 embryo dondurma
7400 tüp bebek
1800 ilaç
ama benim raporluydu .
canım pozitif zaten ama kalp atışı duyamadık daha bekliyorum nasip bakalım sizde problem neydi

1500 embryo dondurma
7400 tüp bebek
1800 ilaç
ama benim raporluydu .
Bunlar bir de raporlu hali mi😱

emek doğer yaptı canım umuttepede ama labaratuvardan mı neyden anlamadım 6+2 deydim ultrosan da ama kalp atışı yoktu hafif kıpırtı var bekleylim dedi yolladı
Çok stresli bi durum. Bebek vardı ama değil mi? Bebek varsa kalp atışı için 8. Hatta 9. Haftaya kadar yolu var diyorlar. Sen olumlu düşün. Bi sonraki görüşme ne zaman?

MERHABA CANIM BİRŞEY SORACAĞIM BENDE UMUTTEPDE DENEDİM KİMYASAL OLDU TÜP BEBEĞİM SEN ERAY HOCAYA NASIL GİTTİN NERDE OLDU İŞLEMİN NE KADAR ÖDEDİN ACABA
Umuttepeye ben başlayamadım bile canım Emek Hoca yönlendirdi devlet kapatınca. Fiyat bilgisi burdan yazmam doğru olmaz. 🤗

X