Çift miydi senin de?Haydi sorunsuz mis gibi geçsin sana da sıkıca tutunsun bebiş/bebislerin :)) sakin sakin git canım. Suyu abartma. Hep "Rabbi hebli mines salihin" "Rabbi yessir ve 'la tuassir Rabbi temmim bil hayr" okumuştum ben. Abdestli gitmiştim transfere fikir olsun sana da dualarımız seninle
Boncukboncuk33 ve @tugce9192 6.Günde yaptılar cıktı hep ondan karışıyor kafam
Evet çift:)Çift miydi senin de?
Neyse ben de karıştırmayım ortalığı kocanı dinle git kan ver.Evet çift:)
Canım ama bnmkı 4. Gunde çıkmıştı çizgi 6. Gunde belirgındı çyle gıttım benHaydi sorunsuz mis gibi geçsin sana da sıkıca tutunsun bebiş/bebislerin :)) sakin sakin git canım. Suyu abartma. Hep "Rabbi hebli mines salihin" "Rabbi yessir ve 'la tuassir Rabbi temmim bil hayr" okumuştum ben. Abdestli gitmiştim transfere fikir olsun sana da dualarımız seninle
Boncukboncuk33 ve @tugce9192 6.Günde yaptılar cıktı hep ondan karışıyor kafam
Benim aklımı bulandırmayın ya ben transfere gidiyom test günümü bekleyecem benC
Canım ama bnmkı 4. Gunde çıkmıştı çizgi 6. Gunde belirgındı çyle gıttım ben
Sen sakün kafayla git bebegını al gel İnşallahhhBenim aklımı bulandırmayın ya ben transfere gidiyom test günümü bekleyecem ben
C
Canım ama bnmkı 4. Gunde çıkmıştı çizgi 6. Gunde belirgındı çyle gıttım ben
Atsana fotoŞimdi yaptım testi ama yine çooooook silik
Olsn yaa vermemek en iyisi bn bs gün gecktmde evde test yaptm tek cizgiydi snra yok efendm gec öi dllendi acaba bi srü stresAy Ne diycem ya eşim evdeki gebelik testlerini saklamış arıyorum yok şuan yamanyak bu adam . Git kan testi ver diyor seytan
Var canım sende buyuk ihtimalle bugun kaçıncı günün benım 5. Gun çok silik 6. Gun artık bıraz daha netti verdim kanŞimdi yaptım testi ama yine çooooook silik
5.gün bekleyince silikleşti biliyorşun 6.gun bugun 10 dk oldu testi yapali ama ben goruyorum baya bi zor görüyorum belirginlesirse foto atayımVar canım sende buyuk ihtimalle bugun kaçıncı günün benım 5. Gun çok silik 6. Gun artık bıraz daha netti verdim kan
Bende test yapmak zevk meselesi sanırım 2 buçuk senelik evliyim 80 100 tane test bitirdim adetten 5 gün önce 3 gün önce hatta adet günü üstüne mi gördüm diyeOlsn yaa vermemek en iyisi bn bs gün gecktmde evde test yaptm tek cizgiydi snra yok efendm gec öi dllendi acaba bi srü stres
Hayır kimyasal değildir düne göre erken çıktıysa değer yükseliyor demektir. Bak benım dün sonucum 134 tu yapsam şimdide silik çıkar.5.gün bekleyince silikleşti biliyorşun 6.gun bugun 10 dk oldu testi yapali ama ben goruyorum baya bi zor görüyorum belirginlesirse foto atayımkimyasal falan mi ki ya niye acayip silik
Kaset test mi?Atsam görünmez canım yaben bile zor goruyom suan
Evet ya hemen 5 dk da gördüm ama anlatamam coooook aşırı silikHayır kimyasal değildir düne göre erken çıktıysa değer yükseliyor demektir. Bak benım dün sonucum 134 tu yapsam şimdide silik çıkar.
Evet canimKaset test mi?
Canım ben kndımınkini ışık tutarak görüyordumEvet ya hemen 5 dk da gördüm ama anlatamam coooook aşırı silikbiraz belirginlessin inşallah da atayim
Evet canim
Evet işte flashla görünüyor anca ay halisünasyon falan değil-dir inşallahCanım ben kndımınkini ışık tutarak görüyordum
Erken mi denesen bi deEvet ya hemen 5 dk da gördüm ama anlatamam coooook aşırı silikbiraz belirginlessin inşallah da atayim
Evet canim
Yok canım var senın sen kayserilimisin bende gökalp beye gidecektim daha önce başarılı bı doktor fakat bızım erkek ınfertilitesidiye vazgectimEvet işte flashla görünüyor anca ay halisünasyon falan değil-dir inşallahbelirginlesirse beklemedeyim bu sefer kuruma çizgisi olmadığına inancam