Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Çift miydi senin de?

C
Canım ama bnmkı 4. Gunde çıkmıştı çizgi 6. Gunde belirgındı çyle gıttım ben

Ay Ne diycem ya eşim evdeki gebelik testlerini saklamış arıyorum yok şuan ya manyak bu adam . Git kan testi ver diyor seytan
Olsn yaa vermemek en iyisi bn bs gün gecktmde evde test yaptm tek cizgiydi snra yok efendm gec öi dllendi acaba bi srü stres

Var canım sende buyuk ihtimalle bugun kaçıncı günün benım 5. Gun çok silik 6. Gun artık bıraz daha netti verdim kan
5.gün bekleyince silikleşti biliyorşun 6.gun bugun 10 dk oldu testi yapali ama ben goruyorum baya bi zor görüyorum belirginlesirse foto atayım kimyasal falan mi ki ya niye acayip silik

Olsn yaa vermemek en iyisi bn bs gün gecktmde evde test yaptm tek cizgiydi snra yok efendm gec öi dllendi acaba bi srü stres
Bende test yapmak zevk meselesi sanırım 2 buçuk senelik evliyim 80 100 tane test bitirdim adetten 5 gün önce 3 gün önce hatta adet günü üstüne mi gördüm diye ama 1 kere bile yasamadim

5.gün bekleyince silikleşti biliyorşun 6.gun bugun 10 dk oldu testi yapali ama ben goruyorum baya bi zor görüyorum belirginlesirse foto atayım kimyasal falan mi ki ya niye acayip silik
Hayır kimyasal değildir düne göre erken çıktıysa değer yükseliyor demektir. Bak benım dün sonucum 134 tu yapsam şimdide silik çıkar.

Evet işte flashla görünüyor anca ay halisünasyon falan değil-dir inşallah belirginlesirse beklemedeyim bu sefer kuruma çizgisi olmadığına inancam
Yok canım var senın sen kayserilimisin bende gökalp beye gidecektim daha önce başarılı bı doktor fakat bızım erkek ınfertilitesidiye vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…