- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Devlet cok ilgilenemiyo yaa ondan sordmDoktor ne derse onu yap. Çok kafana takma. Paketli gıda yeme. Sağlıklı sebze ağırlıklı beslen. Çok detay stres yapar çok da detaya takılma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet cok ilgilenemiyo yaa ondan sordmDoktor ne derse onu yap. Çok kafana takma. Paketli gıda yeme. Sağlıklı sebze ağırlıklı beslen. Çok detay stres yapar çok da detaya takılma.
Yaa yarın mı? Evet 10 da olacaksa transfer bi 40 dk önce içsen yeterli oluyor. Öyle değil mi arkadaşlar. Çok heyecanlı hadi bakalım kolay gelsin. Çok güzel gitsin herşey. Ne mutlu.10.00 canım.
Evet öyle dediler 1 saat önce içecekmişim su. çok teşekkürler.Yaa yarın mı? Evet 10 da olacaksa transfer bi 40 dk önce içsen yeterli oluyor. Öyle değil mi arkadaşlar. Çok heyecanlı hadi bakalım kolay gelsin. Çok güzel gitsin herşey. Ne mutlu.
Benimde rahim duvarım ince. Kaç mm imiş. Transferin olabilmesi için rahim duvarının yani embriyonun tutunacağı yerin hem şeklinin düzgün olması gerekiyor- Buna rahim zarı üç kat görünüyor yada söğüt yaprağı şeklinde güzel diyorlar.- hem de kalınlığın 8-10 mm olması gerekiyor. Rahim zarın ince ise transfer bu ay olmayabilir. Rahim dinlendirilip sonraki bir ayda olur kalınlaştığında.Merhabalar rahim duvarı ince olması ne demek cuma opu olucam ama doktorum böyle dedi
Merve senin rahim zarın için en son ne dedi doktor? Kaç mm imiş?Evet öyle dediler 1 saat önce içecekmişim su. çok teşekkürler.
10du galiba yavMerve senin rahim zarın için en son ne dedi doktor? Kaç mm imiş?
Süper sıkı sıkı tutunsun inşallah canım. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle buluşalım.10du galiba yav
Amin inşallah.Süper sıkı sıkı tutunsun inşallah canım. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle buluşalım.
Kaç mm olduğunu söylemedi biraz ince dedi sadece rahim dinlendirme planlamıştı en başında zaten hayırlısı artık inşallah normale dönerBenimde rahim duvarım ince. Kaç mm imiş. Transferin olabilmesi için rahim duvarının yani embriyonun tutunacağı yerin hem şeklinin düzgün olması gerekiyor- Buna rahim zarı üç kat görünüyor yada söğüt yaprağı şeklinde güzel diyorlar.- hem de kalınlığın 8-10 mm olması gerekiyor. Rahim zarın ince ise transfer bu ay olmayabilir. Rahim dinlendirilip sonraki bir ayda olur kalınlaştığında.
Canm dualarım seninle İnşAllah güzel geçer tutunur bebişinAmin canım. Hepinizin olsun güzel haberler.
Allah razı olsun can içim.Canm dualarım seninle İnşAllah güzel geçer tutunur bebişin
İşlemden sonra haber et işlem sırasında salavat ÇekAllah razı olsun can içim.
Kan ver sen deAy Ne diycem ya eşim evdeki gebelik testlerini saklamış arıyorum yok şuan ya manyak bu adam . Git kan testi ver diyor seytan
6.günüm canım korkuyorum çıkar mi çıkmaz mi diye. Bi yanım da diyor 5 bile olsa çıkar heraldeKan ver sen de
Benim 11di doktor 10 gün daha beklettiMerve senin rahim zarın için en son ne dedi doktor? Kaç mm imiş?
Transfer inşallahSenin Bugün işlemin mi varr merve
Bence bekle ya sınırda filan çıkar kafan karşışır.6.günüm canım korkuyorum çıkar mi çıkmaz mi diye. Bi yanım da diyor 5 bile olsa çıkar heralde
Haydi sorunsuz mis gibi geçsin sana da sıkıca tutunsun bebiş/bebislerin :)) sakin sakin git canım. Suyu abartma. Hep "Rabbi hebli mines salihin" "Rabbi yessir ve 'la tuassir Rabbi temmim bil hayr" okumuştum ben. Abdestli gitmiştim transfere fikir olsun sana da dualarımız seninleTransfer inşallah
Boncukboncuk33 ve tugce9192 6.Günde yaptılar cıktı hep ondan karışıyor kafamBence bekle ya sınırda filan çıkar kafan karşışır.