Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Merhabalar rahim duvarı ince olması ne demek cuma opu olucam ama doktorum böyle dedi

Dondurulmuş yapmak istedi zaten pcoslu olduğum için rahim dinlendirelim dedi 15 tane yumurta varmış ama ince deyince moralim bozuldu

Şimdiye kadar aşılama da dahil bir sürü şey denedik bu yüzden mi tutmuyor yumurtalar acaba ay ağlıcam şimdi

Birden duyunca çok moralim bozuldu teşekkür ederim desteğin için seninde umarım çokkk güzel tutunur bebişin
Hepimizin inşallah. Ben iğne kullanırken o kadar hızlı kalınlaştı ki dedim kalınlıktan yapamayacaklar galiba. Sonra yavaşladı. Yani bi ölçüsü de yok. Hiç bir şeye kafanı takma. Ne zamana muayene tekrar?

Bugün son muayeneyi oldum cuma opu dediler sonra rahim dinlendirme sonra transfer

Bugün son muayeneyi oldum cuma opu dediler sonra rahim dinlendirme sonra transfer
Pardon canım ben opu oldun gibi anladım. Her şeye yetişmeye çalıştığım için kafam karışmış.
Rahim dinlendirme varsa assslaa takılma zaten. Rahmi transfere hazırlayacaklar idel hale getirecekler endişe etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…