Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

İmkansız bana yapılsa bilmiyo olmam. Burda artık tahlil yorumlar oldum. Buna genelde pko olanlarda bakıyolar. Sanırım onlarda yumurta çatlamıyo bunu yükseltiyo. Ama tam sınırları bilmiyorum.
Benmde bakmışlardı bakılıyor diye biliyorum bende canım

Allah razı olsun. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Canım şöyle yüksek çıksa da doktor zaten anlar ne kadar yükselttiğini. Yanlış da biliyor olablrim canım transferden önce çok yüksek olmasını istemiyorlar progestronun diye biliyorum. Transferden sonra zaten ilaçlarla destekleniyor

Oyy siz bana umut oldunuz. 6.gün sanırım test yapmışsınız silik de olsa hıııc bisey çıkmadı mi? Benimde bugün 5.günüm test bembeyazzz benim de çift embriyo transferi. Inşallah 9.günde sizin gibi böyle olur sonuç

Evet 6 gün birşey çıkmadı 8 ve 9 guntest sonuçları bunlar yarın da kan verceegim sanırım hemen çıkmıyor moral bozmayın

Evet 6 gün birşey çıkmadı 8 ve 9 guntest sonuçları bunlar yarın da kan verceegim sanırım hemen çıkmıyor moral bozmayın
Iyice bakmış miydiniz yani baya çizgi yok muydu :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben biraz üzülmüştüm ama siz umut oldunuz inşallah güzel sonuç alirim

Iyice bakmış miydiniz yani baya çizgi yok muydu :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben biraz üzülmüştüm ama siz umut oldunuz inşallah güzel sonuç alirim
Hiç çizgi yoktu hemde üç gündür yapıyorum her gün biraz daha artıyor koyulugu tam koyulasmadk ama var galiba bozmayın moralinizi idrarda en son görülüyor zaten

Hiç çizgi yoktu hemde üç gündür yapıyorum her gün biraz daha artıyor koyulugu tam koyulasmadk ama var galiba bozmayın moralinizi idrarda en son görülüyor zaten
En son testi yaptıktan 2 saat sonra çizgi cıktı attım buraya gormediniz sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…