Tüp bebekte de koldan yapmstm ben kuzum ama farketmez benceBen de komen kullanırken koldan yaptırmıştım.
Tekrar testi yarın sabah yapcam:)) bu bugunkuTekrar arsana görmedik. Hadi hayırlısı bakalım.Tekrar test yapıp at. Çok heyecanlı
Evet çok çok hafif bir çizgi görünüyorTekrar testi yarın sabah yapcam:)) bu bugunkuEki Görüntüle 2741177
Inşaallah kuruma çizgisi degildirEvet çok çok hafif bir çizgi görünüyor
Yarına daha net çıkar.Tekrar testi yarın sabah yapcam:)) bu bugunkuEki Görüntüle 2741177
Yok yıllardır test yaparım hiç yoksa yoktur. Azıcık bile çizgi olsa var oluyor. Sen baya erken yapmışsın testi ama görünüyor çok azda olsa. Hayırlısıyla ilerlesin inşallah.Inşaallah kuruma çizgisi degildir
10.00 canım.merve saat kaçta transfer
Anladım canım suyu öyle çok çok içme erken saatte iç mesaneye insin10.00 canım.
1 litre yeter dediler 1 1.5 saat önce.Anladım canım suyu öyle çok çok içme erken saatte iç mesaneye insin
Evet canım hadi hayırlısı1 litre yeter dediler 1 1.5 saat önce.
Amin balım. Sen nasılsın?Hayırlısı olsun mervecim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hakkımızda hayırlısı oksun inşallah.Ben bekliyorum adet olmayı ona gore transfer süreci ayarlanacak 6.gün embriyosu dediler kafamı takmamaya çalışıyorum orta kaliteymiş çok araştırmamakta bakmamaya çalışıyorum işte yarı salla geç yarı sitres bekliyorım dondurulmuş bebişimi
Evet yaa bulamadm bi an
Rica ederim. Ne yaptın ne durumdasın?Evet yaa bulamadm bi an
Tsk ederm