Bugün yumurtalarım toplandı. Yarın inşallah döllendiler diye ararlar.İnsallah canim. Senin transfern oldu mu ? İnsallah sonuc gonlune gore olur ya da olmustur
Ayyy insallah hayirli haberler alirsin . Allah isteyen kimsenin kucagini evlatsin birakmasinBugün yumurtalarım toplandı. Yarın inşallah döllendiler diye ararlar.Heyecanla bekliyoruz.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.Ayyy insallah hayirli haberler alirsin . Allah isteyen kimsenin kucagini evlatsin birakmasin
Ben ilkinde hiç hissetmemiştim. Ama ikincisinde çok gazım oldu. Adım bile atamadım. Yürüdüm evin içinde sıcak su torbası kucakladım biraz. 10 günde falan geçti.Opudan sonra ağrı çektiniz mi canlar?
Asla sıcak su torbası olmaz dedi. Taze olacak inşallah. 1 tane döllenmiş. İnşallah benim olur.Ben ilkinde hiç hissetmemiştim. Ama ikincisinde çok gazım oldu. Adım bile atamadım. Yürüdüm evin içinde sıcak su torbası kucakladım biraz. 10 günde falan geçti.
Haber verdiler mi canım hastanedenAsla sıcak su torbası olmaz dedi. Taze olacak inşallah. 1 tane döllenmiş. İnşallah benim olur.
1 döllenmiş gülüm. İnşallah evladım olur.Haber verdiler mi canım hastaneden
İnşAllah bebğim hepimiz için dua ediyorum1 döllenmiş gülüm. İnşallah evladım olur.
Bu hafta inşallah yolunda giderse herşey.İnşAllah bebğim hepimiz için dua ediyorumne zaman dediler transferi peki
Bende buna hiç bakmadılar. Ve bunu bilmiyorum ben.Arkadaslar progesteron hormon degeri 21.gun kac olmali bilgisi olan var mi ? Benim 7.28 cikmis sizce iyi mi ?
İmkansız bana yapılsa bilmiyo olmam. Burda artık tahlil yorumlar oldum. Buna genelde pko olanlarda bakıyolar. Sanırım onlarda yumurta çatlamıyo bunu yükseltiyo. Ama tam sınırları bilmiyorum.Progesteron bebegin rahme tutunmasini saglayan bi hormon. Hamilelik boyunca da artiyor sanirim rahim kendi uretiyor genelde bakiyorlar . Acaba baktilar ama sen mi dikkat etmedin ? Benden tup bebek yaptiracagim.merkez istedi baktirmami adetin 2. ya da 3. Gunu de muayene cagirdilar . Degerin iyi dedi doktor ama acaba daha yuksek olsa mi daha iyi yoksa daha dusuk olmasi ki daha iyi inu merak ettim .
Bende pko yok canim 2.5yildir evliyim her kadin doguma gittigimde istediler bunu ama neden blmiyorum bi standart sanirim.İmkansız bana yapılsa bilmiyo olmam. Burda artık tahlil yorumlar oldum. Buna genelde pko olanlarda bakıyolar. Sanırım onlarda yumurta çatlamıyo bunu yükseltiyo. Ama tam sınırları bilmiyorum.
Ama yumurtlama olup olmadigini anliyorlar bu degerle o konuda haklisinİmkansız bana yapılsa bilmiyo olmam. Burda artık tahlil yorumlar oldum. Buna genelde pko olanlarda bakıyolar. Sanırım onlarda yumurta çatlamıyo bunu yükseltiyo. Ama tam sınırları bilmiyorum.
Belki durumun gereği gerekiyodur. Pko yok biliyorum daBende pko yok canim 2.5yildir evliyim her kadin doguma gittigimde istediler bunu ama neden blmiyorum bi standart sanirim.
Olabilir canim. İnsallah deger tup bebek.icin iyi bi degerdir de biz de kavusuruz minik mercimeklerimizeBelki durumun gereği gerekiyodur. Pko yok biliyorum da
İnşallah. Bi kaç güne transfer var o zaman. Çok güzel. Asıl heyecan şimdi başlıyor. İnşallah güzelce tutunur. Hayırlısıyla herşey yolunda gider. Allah gönlünün muradını versin tez vakitte en kolayından inşallah.1 döllenmiş gülüm. İnşallah evladım olur.
İnşAllah canım yaBu hafta inşallah yolunda giderse herşey.Kaçıncı gün ama bilmiyorum.