Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Progesteron bebegin rahme tutunmasini saglayan bi hormon. Hamilelik boyunca da artiyor sanirim rahim kendi uretiyor genelde bakiyorlar . Acaba baktilar ama sen mi dikkat etmedin ? Benden tup bebek yaptiracagim.merkez istedi baktirmami adetin 2. ya da 3. Gunu de muayene cagirdilar . Degerin iyi dedi doktor ama acaba daha yuksek olsa mi daha iyi yoksa daha dusuk olmasi ki daha iyi inu merak ettim .

İmkansız bana yapılsa bilmiyo olmam. Burda artık tahlil yorumlar oldum. Buna genelde pko olanlarda bakıyolar. Sanırım onlarda yumurta çatlamıyo bunu yükseltiyo. Ama tam sınırları bilmiyorum.

İmkansız bana yapılsa bilmiyo olmam. Burda artık tahlil yorumlar oldum. Buna genelde pko olanlarda bakıyolar. Sanırım onlarda yumurta çatlamıyo bunu yükseltiyo. Ama tam sınırları bilmiyorum.
Bende pko yok canim 2.5yildir evliyim her kadin doguma gittigimde istediler bunu ama neden blmiyorum bi standart sanirim.

1 döllenmiş gülüm. İnşallah evladım olur.
İnşallah. Bi kaç güne transfer var o zaman. Çok güzel. Asıl heyecan şimdi başlıyor. İnşallah güzelce tutunur. Hayırlısıyla herşey yolunda gider. Allah gönlünün muradını versin tez vakitte en kolayından inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…