Sen nasılsın canım?Çok şükür canımmm
Iyiyim perşembe kontrolüm var belli olacak herseySen nasılsın canım?
Canım maalesef yok sağlık olsunCanım hayrlısı olsun inşallah sonucunu yazarsın
İns olumlu sonuç alırsınız acaba önemli olan kan testi sonucuCanım nasılsın bugün test günüm sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcak ama evde yaptığım testlerde çıkmadı hayırlısı bakalım
Merve’cim çok güzel maşallah3 yumurta çıktı 3 de dolu. Çok şükür
Korkuyoruz tabi ama inşallah her şey güzel olacak.Merve’cim çok güzel maşallahİnşallah 3 üde döllenir .Benim 7 yumurtam olgun çıkmış 4 ü döllenmiş 4 üde güzel devam ediyormuş .Eğer 5.güne giderse büyük ihtimalle perşembe transfer olacak .Eşimde sorun var derken bu sefer benim de yumurtalarım az çıktı .Tek korkum 5.güne embriyomun kalmaması
Allah razı olsun canım inşallah.
İnşallah canım daha önceki tedavimde embriyolar 4.gün yavaşladığı için korkuyorum .Ama nasip tabi , inşallah bize can olsunlar .Senin kaçıncı gün transferi olacakKorkuyoruz tabi ama inşallah her şey güzel olacak.
Aynen sağlık olsun canım bir daha denersin. Elimizden bişey gelmiyor rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahCanım maalesef yok sağlık olsun
İnşşallah bekleyen herkesinAynen sağlık olsun canım bir daha denersin. Elimizden bişey gelmiyor rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Duruma göre sanırım canım. Bir şey denmedi. Haftasonuna doğru hergün olabilir dedi.İnşallah canım daha önceki tedavimde embriyolar 4.gün yavaşladığı için korkuyorum .Ama nasip tabi , inşallah bize can olsunlar .Senin kaçıncı gün transferi olacak
Canımmm hayırlısı buymuş demek ki.Canım maalesef yok sağlık olsun
Anladım canım .Bize de Bugün 1-2 gün takip edilecek dendi , bakalım hayırlısıDuruma göre sanırım canım. Bir şey denmedi. Haftasonuna doğru hergün olabilir dedi.
Ay çok güzelEvet taze olacak nasipse.
Ya sana ne oldu?Anladım canım .Bize de Bugün 1-2 gün takip edilecek dendi , bakalım hayırlısı
Çok sevindim hadi bakalım geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsunEvet taze olacak nasipse.
Tutunmuş hayırlı oldunHanımlar merhaba pembe olan testi dün yapmıştım diğerlerini bu sabah yaptım sizce var mıdır birşey ? Silik olupta kanda negatif goren var mi korkuyorum çok ... Transfer sonrası 9. Gün ve çift embriyo Eki Görüntüle 2739801
Geçmiş olsun. Üzüldüm dinlen şimdi. Yıpratıcı bir süreçten geçtin. Ne dense boş. Olana kadar dene umutsuzluğa kapılmadan. Allah gönlünün muradını tez vakitte versin hayırlısıyla.Canım maalesef yok sağlık olsun