Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Geçmiş olsun. Üzüldüm dinlen şimdi. Yıpratıcı bir süreçten geçtin. Ne dense boş. Olana kadar dene umutsuzluğa kapılmadan. Allah gönlünün muradını tez vakitte versin hayırlısıyla.
Sağol canım Allah razı olsun evet maalesef yok inşallah sizlerden güzel haberler alırız

Merhaba arkadaslar. Bu ay insallah tup.bebek tedavuisne baslayacagim. Ancak tedavi asamalarini bilen arkadaslar anlatirsa cok sevinirim:) ilaclar ne zaman baslaniyor kac gun kullaniliyor ? Gunde kac igne vurulmak.gerek ve bunlarin sonunda yumurta toplama islemi kac dakika suruyor? Genel aneztezi yapildiktan ne kadar sure sonra uyandiniz acaba ? Yardimci olanlara simdiden cooook tesekkur ederm 🤗
Burası canım. 🤗
Ben en yüksek doz iğne kullananlardanım. 2 iğne oldum. Son 6 gün 3 iğne oldum. Hatta son gün bir de çatlatma iğnesi oluyor ve 4 adet oluyor. Brnim bugün yumurta toplamam oldu. Anestezili olan buydu. Sanırım ışık hızında uyandım gayet rahat geçti. Kocama gidiyorum diye mesaj atıp uyandım diye 20 dk sonra mesaj attım. 🤗
İğneler acıtmıyor. İlk gün yaparken heyecan oluyor. Sonrası su gibi akıyor. 🤗

Burası canım. 🤗
Ben en yüksek doz iğne kullananlardanım. 2 iğne oldum. Son 6 gün 3 iğne oldum. Hatta son gün bir de çatlatma iğnesi oluyor ve 4 adet oluyor. Brnim bugün yumurta toplamam oldu. Anestezili olan buydu. Sanırım ışık hızında uyandım gayet rahat geçti. Kocama gidiyorum diye mesaj atıp uyandım diye 20 dk sonra mesaj attım. 🤗
İğneler acıtmıyor. İlk gün yaparken heyecan oluyor. Sonrası su gibi akıyor. 🤗
Kac gun igne kullaniliyor.peki canim ?

Bu konuda asiri cahilim 🙄 ilk denemem ve hicbir sey bilmiyorum kalite kalite yuumrta varms falan terimleri ilk kez birda goruyorum 🤭 o yuzden cok seyi merak ediyorum karsilasinca sasirmamak icin ☺️
Hiç bunları düşünmeye gerek yok bunlar hep stres. Sen şimdi başlayacak anlık soracaksın. Ben benden ilerde gidenlere sorarak adım adım öğrendim.
Tüp bebek sebebiniz neydi?

Hiç bunları düşünmeye gerek yok bunlar hep stres. Sen şimdi başlayacak anlık soracaksın. Ben benden ilerde gidenlere sorarak adım adım öğrendim.
Tüp bebek sebebiniz neydi?
Bende dogustan gelen bir hastalik sebebiyle karin icinde sivi birikimi var. Esim ve bende hicbir sorun yok. Ancak bu sivinin fazlaligindan yumurta karin icinde yuzuyor ve spermle bulusamiyormus . Bu yuzden tup bebege karar verdik. Sizin sorununuz nedir ozel degilse 🥰

Bende dogustan gelen bir hastalik sebebiyle karin icinde sivi birikimi var. Esim ve bende hicbir sorun yok. Ancak bu sivinin fazlaligindan yumurta karin icinde yuzuyor ve spermle bulusamiyormus . Bu yuzden tup bebege karar verdik. Sizin sorununuz nedir ozel degilse 🥰
İlginçmiş ilk defa duyuyorum. İnşallah çok uğraşmadan hemen hallolur. Valla burda özel kalmadı her şeyi yazıyoruz. 🤣 Benim zaten hiç özel değil 🤣 amh düşük bende. 🤗

Benim basima zaten yaygin olan birsey gelmez cok sansliyimdir 🙄 sividan sperm ve yumurta dollenemiyorsa disarda dollenip rahme verilirse tutar belki dedik bizde 🤭 pko olan var amh olan var sperm azligi gibi nedenler var iste birde bnmki gibi olagan disi durumlar var 🤗

Benim basima zaten yaygin olan birsey gelmez cok sansliyimdir 🙄 sividan sperm ve yumurta dollenemiyorsa disarda dollenip rahme verilirse tutar belki dedik bizde 🤭 pko olan var amh olan var sperm azligi gibi nedenler var iste birde bnmki gibi olagan disi durumlar var 🤗
Seni takip edecem bakalım nasıl olacak. Ne zaman başlıyorsun?

X