- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
Peki geçen seferden hiç donmuş yok muydu?Normal canım böyle olabiliyor.Benim de geçen sefer 10 olgun yumurtadan 7 si döllenmişti .Bizimde erkek sorunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki geçen seferden hiç donmuş yok muydu?Normal canım böyle olabiliyor.Benim de geçen sefer 10 olgun yumurtadan 7 si döllenmişti .Bizimde erkek sorunu
Toplam 2 embriyomuz dondurulmuştu .Ayrı ayrı denedik tutmadı malesef .Biri 3.gün 8 hücreli dondurulmuştu diğeri de 6.gün Blast 5bb kalitede embriyoyduPeki geçen seferden hiç donmuş yok muydu?
Bu sefer güzel olacak herşey inşallah Erkek sorunun da taze transfer daha iyi oluyormuş diye duydum. İnşallah bunlar tutunacak.Toplam 2 embriyomuz dondurulmuştu .Ayrı ayrı denedik tutmadı malesef .Biri 3.gün 8 hücreli dondurulmuştu diğeri de 6.gün Blast 5bb kalitede embriyoydu
İnşallah canım bende bu sebeple taze transfer olmak istedim .İnşallah ikimizde pozitifi görürüzBu sefer güzel olacak herşey inşallah Erkek sorunun da taze transfer daha iyi oluyormuş diye duydum. İnşallah bunlar tutunacak.
2 tane olsun seninle olsun. Hormonlar ağlatmaya başladı iyi herşey yolundaBu mesajı okudum oturdum ağlıyom şu an. Kokruyorum. 2 gördü hep bilmiyorum. 08.30da burda ol dediler. 11de mmi yapar tam 36 saat sonra.
Ay inşallah2 tane olsun seninle olsun. Hormonlar ağlatmaya başladı iyi herşey yolunda
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.İlaçlarını kullanmaya başlayan, opu olmayı bekleyen, opu olup embriyosundan haber bekleyen, transfer gününü bekleyen, transfer olup sonucu bekleyen, sonucu alıp keseyi bekleyen, keseyi görüp kalp atışını bekleyen, kalp atışını duyup büyümesini bekleyen ve de kucağına almayı bekleyen tüm kardeşlerim Allahtan hepimize sabır ve güç vermesini diliyorum. Her şey evlat sahibi olmak için. Hayırlı evlatlarla kucaklarımız dolsun. Sağlıcakla evimize getirmek nasip olsun. Her şey çok kolay olsun inşallah. Öpüyorum hepinizi.
Canım nasılsın bugün test günüm sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcak ama evde yaptığım testlerde çıkmadı hayırlısı bakalım
Canım hayrlısı olsun inşallah sonucunu yazarsınCanım nasılsın bugün test günüm sabah kan verdim öğleden sonra çıkıcak ama evde yaptığım testlerde çıkmadı hayırlısı bakalım
Canım çok sevindim yarın haber vermek için ararlar peki transferi taze mi yapacak3 yumurta çıktı 3 de dolu. Çok şükür
Çok şükür sevindim adına canım transfer için bişi dediler mi3 yumurta çıktı 3 de dolu. Çok şükür
Evet taze olacak nasipse.Çok şükür sevindim adına canım transfer için bişi dediler mi
Evet canım taze nasipse.Canım çok sevindim yarın haber vermek için ararlar peki transferi taze mi yapacak
Sevindim canım inşallah pozitif aldığın günleri de görürüzEvet canım taze nasipse.
Amin inşallah balım. Sen nasılsın?Sevindim canım inşallah pozitif aldığın günleri de görürüz
Çok şükür canımmm3 yumurta çıktı 3 de dolu. Çok şükür
Çok şükür İyiym canımAmin inşallah balım. Sen nasılsın?