İyi canım çok şükür .Yarın olsun istiyorum bir an önce embriyoların durumu işin arayacaklar .Sen ne yapıyorsun , heyecan var mıKeyifler nasıl bebekler?
Opu yarın mıKeyifler nasıl bebekler?
Var canım. Şimdi 12ye kadar bi sürü şey yiyip içeyim ki sonra aklımda kalmasın.İyi canım çok şükür .Yarın olsun istiyorum bir an önce embriyoların durumu işin arayacaklar .Sen ne yapıyorsun , heyecan var mı
Evet canımOpu yarın mı
Hadi hayrlısı canımEvet canım
Çok güzel.Beni aradılar bugün 9 yumurtadan 8 i olgun çıkmış 5 i döllenmiş. Sayı nasıl bilemedim. Umarım herşey yolunda gider.
Gerçekten mi, benim de içim içimi yiyordu. 5 i de gayet iyi dedi kalitesini soramadım.Çok güzel.
Hiç kafanı kurcalama benim 2 tanecik yumurtam var. Ben daha şimdiden ikisinden de umutluyum inşallah.Gerçekten mi, benim de içim içimi yiyordu. 5 i de gayet iyi dedi kalitesini soramadım.
İnşallah erken ararlar ya valla meraktan çatlıyorum zatenVar canım. Şimdi 12ye kadar bi sürü şey yiyip içeyim ki sonra aklımda kalmasın.inşallah muhteşem sağlıklı emriyolardır. kaçta ararlar acaba seni
Gayet iyi canım , 5 ide devam eder inşallah .Erkek sorunumu sizin ?Beni aradılar bugün 9 yumurtadan 8 i olgun çıkmış 5 i döllenmiş. Sayı nasıl bilemedim. Umarım herşey yolunda gider.
11de galiba dün 23.00 iğne saatiydi işte.İnşallah erken ararlar ya valla meraktan çatlıyorum zatenNormalde bugün aramaları gerek 1.gün ama pazar diye aramıyorlar herhalde .Senin öpün saat kaçta ?Bende öyle olmuştum her iki seferde Ya , normalde susamam bu sefer içmemem gerekiyor Ya sabahına susayarak uyanıyorum
Doğru diyorsun, inşallah senin de herşey yolunda gider.Hiç kafanı kurcalama benim 2 tanecik yumurtam var. Ben daha şimdiden ikisinden de umutluyum inşallah.
Sanırım ben daha yüksek bekliyordum o yüzden bi modum düştü. İnşallah devam eder. Evet erkek sorunu.Gayet iyi canım , 5 ide devam eder inşallah .Erkek sorunumu sizin ?
Bende bugün telefonun başında bekledim resmen. Bu iş her türlü sabrı öğretiyor.İnşallah erken ararlar ya valla meraktan çatlıyorum zatenNormalde bugün aramaları gerek 1.gün ama pazar diye aramıyorlar herhalde .Senin öpün saat kaçta ?Bende öyle olmuştum her iki seferde Ya , normalde susamam bu sefer içmemem gerekiyor Ya sabahına susayarak uyanıyorum
Normal canım böyle olabiliyor.Benim de geçen sefer 10 olgun yumurtadan 7 si döllenmişti .Bizimde erkek sorunuSanırım ben daha yüksek bekliyordum o yüzden bi modum düştü. İnşallah devam eder. Evet erkek sorunu.
Bakalım benim diğer sefer 3.günden sonrası embriyolarımın çoğu ilerlememişti inşallah bu sefer böyle olmazBende bugün telefonun başında bekledim resmen. Bu iş her türlü sabrı öğretiyor.
Hadi bakalım az kalmış11de galiba dün 23.00 iğne saatiydi işte.
İnşallah bu sefer güzel ilerler.Bakalım benim diğer sefer 3.günden sonrası embriyolarımın çoğu ilerlememişti inşallah bu sefer böyle olmaz