KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İnşallah tutmuştur dualarım seninle bende bugün başlıyorum iğnelere benim de 10 11 tane gördü yumurta Gonalf 150 menopur 150 doz vurucam
Şuanda 10-11 gördüyse çok iyi rakam

Benim normalde yaşıma göre 9-10 tane olması gerekirken 3-4 tane gözüküyordu hep amh düşüklüğü vardı yani. İğnelerle de çoğalmadılar ama büyüdüler.

Yaaa canimm senin adina o kadarr mutlu oldum kiii cook şükür muradina ermissin rabbim inşallah bana ve tüm isteyen herkese verircok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için allah razi olsun canim benim

Sayımız artmasin kimse bu kadar cabalamasin gebe kalmak için Allah bu süreci herkese kolaylıkla atlatmayı nasip etsin
Yani sayımız artsın derken gebe sayımız artsın Tabikide diğer türlü düşünmedim inşallah dileğim hepimiz pkolular diğer bacımlar iğnesiz acısız sancısız kavuşalım bebişlerimize

Kızlar bide bişey diyecek benim ayaklarımın altı çok yanıyor geceleri transfer öncesi böyle bişey yoktu bu normalmi sizdede varmı ?
Neredeyse buz koyacak devreye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…