KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

espressoc espressoc canım benim o kadar ağrım olmadı. Sadece gaz sancısı gibi ara ara geldi. Opudan sonra biraz daha ağrım oldu sadece o zaman parol içtim. Zaten yarın kontrolün var ya dayan biraz. Benim sancım olduğu zaman eşim karnıma ve belime masaj yapıyordu o biraz rahatlatıyordu

espressoc espressoc canım benim o kadar ağrım olmadı. Sadece gaz sancısı gibi ara ara geldi. Opudan sonra biraz daha ağrım oldu sadece o zaman parol içtim. Zaten yarın kontrolün var ya dayan biraz. Benim sancım olduğu zaman eşim karnıma ve belime masaj yapıyordu o biraz rahatlatıyordu
Canın yumurtaların hakkında bilgilendirmek için bugün aradılar mı

Aynen eşim gece biraz yaptı rahatlamıştım. Sende de cetrodite den sonra ağrın arttı mı benim en çok ondan sonra oldu canım. Parol attım şimdilik atabilirsin dediler inşallah biraz rahatlarim. Sana demiştim ya ben çok ağrı hissediyorum aşılamada da öyle oldum

Aynen eşim gece biraz yaptı rahatlamıştım. Sende de cetrodite den sonra ağrın arttı mı benim en çok ondan sonra oldu canım. Parol attım şimdilik atabilirsin dediler inşallah biraz rahatlarim. Sana demiştim ya ben çok ağrı hissediyorum aşılamada da öyle oldum
Henüz aramadılar canım bekliyorum 🤩
Yok bende senin kadar bir ağrı olmadı hiçbir iğneden sonra. İlaç içtiğin iyi olmuş. benim son günlerde özellikle idrar yaparken ağtım oluyordu ama dayanılmayacak gibi değildi.

Henüz aramadılar canım bekliyorum 🤩
Yok bende senin kadar bir ağrı olmadı hiçbir iğneden sonra. İlaç içtiğin iyi olmuş. benim son günlerde özellikle idrar yaparken ağtım oluyordu ama dayanılmayacak gibi değildi.
Benim ağrı eşiğim çok düşük ondan olabilir canım inşallah hiç kimsenin böyle olmaz 🥰 transfer günü ile ilgili bir bilgi var mı ne zaman olacak nasıl olacak 🥰

Evet canım birde boş ağrılar değil ya inşallah güzel şeylere vesile olacak o yüzden dayaniyorum. Parol attım biraz rahatlarsın diye ağrı normal alabilirsin dediler
Tamam canım çok geçmiş olsun Rabbım yardımcın olsun . Bi de şöyle düşün yumurtalar var oluşuyor ki ağrı oluyor. Doktorum bu mutlu olacağımız ve beklediğimiz bir şey ya bir tane oluşsaydı dedi. Kendimizi böyle de teselli edebiliriz🥲

Benim ağrı eşiğim çok düşük ondan olabilir canım inşallah hiç kimsenin böyle olmaz 🥰 transfer günü ile ilgili bir bilgi var mı ne zaman olacak nasıl olacak 🥰
Gerçekten şuan telefonun başında çaresiz bekliyorum 😂 tek bildiğim 4 yumurtanın döllendiği ve onların da iyi olduğu. Arasınlarda rahatlasam. Arada heyecandan karnıma sancı giriyor 😂😂

Gerçekten şuan telefonun başında çaresiz bekliyorum 😂 tek bildiğim 4 yumurtanın döllendiği ve onların da iyi olduğu. Arasınlarda rahatlasam. Arada heyecandan karnıma sancı giriyor 😂😂
Ay ben de öyleyim normalde erken arardı doktorum şimdi heyecanlandım elimden telefon düşmüyor yarın transfer saatini falan da söyleyecek

Kaç yumurta toplanmıştı canım toplam. Ay bu heyecan bitmeyecek heralde 😂

Yumurtalarımdan biri opu'dan önce çatlamıştı, birini alabildiler. Yumurtam biraz yaşlıymış biraz zor ilerliyor bugün aradılar tekrar durum kritik dediler yarın öbür gün belli olucakmış. inşallah güzel sonuçlar alırım dua edin bana da ...
Canım güzel sağlıklı bir embriyo olsun 1 tanesi yeterli zaten Rabbimin izniyle

X