KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ayy başta çiçek gibi ilerliyordunuz bende zor olmuyor demek ki diye düşünürken simdi akşamki yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu biraz 🥲
Küçük egzersizlerle sporlarla ağrılarımı hafifletirim diye düşünüyordum ama gözünüzü korkutmak gibi olmasın tabii ki İlk günler çok hafif hafif sancım vardı hatta yok gibiydi ama böyle 4 günden sonra gerçekten arttı ve dün gece ilk kez uyuyamadım ağrıdan

yumurtalar büyüdüğü için çatlamaya calışıyor cetrotide onları çatlamaması için zorluyor .İçerde büyük bir kavga var ve buna ağrı olarak dönüş yapıyor :)
İnşallah geçici bir süreçtir yumurta toplama işlemi pazartesiye kalmaz cuma günü yaparlar dediğiniz gibi vücuda çok fazla hormon giriyor herkes birbiriyle Savaş içerisinde şu an 😂

İnşallah geçici bir süreçtir yumurta toplama işlemi pazartesiye kalmaz cuma günü yaparlar dediğiniz gibi vücuda çok fazla hormon giriyor herkes birbiriyle Savaş içerisinde şu an 😂
Ne zaman planlandı opu ben reglinin 16. Günü opu olmuştum

Canım bu kadar ağrı normal değil opuda enfeksiyon kapmış olmayasın bir doktoruna sor benimde acı esigim düşük dayanamam normalde ama senin farklı olabilir bak bence sor

Çarşamba günü netleşecek cuma veya pazartesi olur muhtemelen dedi yani 13. Veya 16. Gün olacak
Ben opu oldun sandım daha olmamış yumurtalar büyüyor ama ondada bu derece ağrı olmaz makat ağrısı hele hiç olmaz yumurtalar büyüyünce başka bir durum oluyor diye duydum ilaçlardan ohss diye bende bilmiyorum ama kadınlar kulübünde okudum bir bayan yazmıştı vücut su topluyor galiba hatta hastaneye falan yatmıştı bayan Allah korusun tabi sen olmada yinede sor yani

Canım bu kadar ağrı normal değil opuda enfeksiyon kapmış olmayasın bir doktoruna sor benimde acı esigim düşük dayanamam normalde ama senin farklı olabilir bak bence sor
Arkadaş opu ommadi daha ama bana da normal gelmedi o kadar ağrı 7 defa denedim hiçbirinde öyle dayanikmayacak ağrım olmadı bence doktoruna haber ver espressoc

Arkadaş opu ommadi daha ama bana da normal gelmedi o kadar ağrı 7 defa denedim hiçbirinde öyle dayanikmayacak ağrım olmadı bence doktoruna haber ver espressoc
Bencede normal değil ohss isretine benziyor ben merak edip okumuştum ilaçlar bazı bünyede farklı tepki veriyor bende normal muayene de çığlık atan biriyim doktora hep derim benim canım niye bu kadar yanıyor benden önce ki kadınlardan ses çıkmıyor 😀

Ben opu oldun sandım daha olmamış yumurtalar büyüyor ama ondada bu derece ağrı olmaz makat ağrısı hele hiç olmaz yumurtalar büyüyünce başka bir durum oluyor diye duydum ilaçlardan ohss diye bende bilmiyorum ama kadınlar kulübünde okudum bir bayan yazmıştı vücut su topluyor galiba hatta hastaneye falan yatmıştı bayan Allah korusun tabi sen olmada yinede sor yani
Canım daha dün muayene oldum absürt bir şey olsaydı söylerlerdi mutlaka. O bölgelerdeki kaslar kasıldığı için oluyormuş eşim biraz okudu

Daha doğrusu cetrodite yumurtalar çatlamasın diye kasılmayı önlüyormuş galiba o bölgedeki tüm kasların kasılmasını önlüyormuş bağırsak sistemi de kasılarak çalıştığı için onun da çalışma programı değişiyormuş o yüzden Ağrı olabiliyormuş

Evet canım o po olmadım daha bakayım ağrım çok devam ederse geceye göre biraz daha iyiyim arayacağım

Makat ağrısı bende ilk kez duydum 3 kez opu oldum .belki başka bir durum vardır

Küçük egzersizlerle sporlarla ağrılarımı hafifletirim diye düşünüyordum ama gözünüzü korkutmak gibi olmasın tabii ki İlk günler çok hafif hafif sancım vardı hatta yok gibiydi ama böyle 4 günden sonra gerçekten arttı ve dün gece ilk kez uyuyamadım ağrıdan
Anladdimm Allah yardımcınız olsun Allahtan sayılı gün de bunu bilerek dayanıyoruz🥲

X