KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayırlısı olsun canım kaç embriyo transfer edilecek
O konuyla ilgili bilgi vermediler. Hatta sordum nasıl gidiyor diye. Dış ortama maruz kalmalarını istemediğimiz için bugün kontrol etmedik ama zaten yarın transfer öncesi bilgiler size verilecek dedi

😊🥰 gördün mü o anı? Çok heyecanlı dimi ☺️
Hem de nasıl çok heyecanlıydı gerçekten :) öyle aşırı bir sıkışıklık istemiyorlar bu arada, ben 2-3 kere azar azar idrar boşalttım hehehe 🤣 gayet rahattı. Çıktıktan sonra 10 dk yatıp tuvalete kalktım. Sonra biraz daha dinlenip eve geldim. Gayet rahat bir operasyon hiç stres yapma 🥰

Hem de nasıl çok heyecanlıydı gerçekten :) öyle aşırı bir sıkışıklık istemiyorlar bu arada, ben 2-3 kere azar azar idrar boşalttım hehehe 🤣 gayet rahattı. Çıktıktan sonra 10 dk yatıp tuvalete kalktım. Sonra biraz daha dinlenip eve geldim. Gayet rahat bir operasyon hiç stres yapma 🥰
Kaç tane embriyo transfer edildi?banada sıkışık gelin zaten burda da zamanınız olacak dedi. Birde şimdi ben progestan fitil kullanıyorum ya. Acaba yarın da kullanacak mıyım transfer öncesi.

Kaç tane embriyo transfer edildi?banada sıkışık gelin zaten burda da zamanınız olacak dedi. Birde şimdi ben progestan fitil kullanıyorum ya. Acaba yarın da kullanacak mıyım transfer öncesi.
Bütün ilaçlarımı zamanında alıp öyle gitmemi istediler benim. Mesela progestan iğnemi 12de vuruyorum, gitmeden önce de vurup öyle gittim. Fitili falan da kullanıp öyle gelin dediler bana. Bana bir embriyo transfer edildi🥰

Aaa o zaman gidiyor olabilir canım çünkü şimdiye haber vermeleri gerekiyordu doktoruna ulaşma imkanın var mı
Canım aradılar yarın 3:15 de transferim yapılacak.
Bütün ilaçlarımı zamanında alıp öyle gitmemi istediler benim. Mesela progestan iğnemi 12de vuruyorum, gitmeden önce de vurup öyle gittim. Fitili falan da kullanıp öyle gelin dediler bana. Bana bir embriyo transfer edildi🥰
Aa tamam o zaman bende kullanıp öyle gideyim. İnşallah embriyon sana sıkıca tutunur 🥰

Kızlar şimdi eve geldim sağ salim transferim oldu :) tamamen acısız ve beş dakikalık bir işlemdi 😍 haftaya test yaptıracağım bakalım ne çıkacak 😍🥰🙈
İnşallah her şey yolunda ilerler mutlu haberini de alırız 🤲🏻🤲🏻 peki bu süreçte ne yapacakmışsın teste kadar beslenme hareket vs bilgi verdiler mi canım

Nasıl izledinmi ben o an acıyı maciyi düsünmeden ekrana odaklanıp izledim heyecanlı oluyor

X