Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok teşekkür ederim bir transfer edildi ilk transferimdiCanım tadını çıkar kaç embriyon transfer edildi,
Bebeklerin sımsıkı tutusnun sana
İnşallah sağ salim olsunİnşallah gönlüne göre versin darısı bize bende reglimi bekliyorum kontrole gidicem sonra da sanırım transfer süreci olucak ay sonuna herhalde olmuş olurum transfer
Çoook güzel bir andı duygusal bir an. Bir ışık hüzmesi gibiydiŞimdi aradılar yarın 3:15 de transferim olacak
gördün mü o anı? Çok heyecanlı dimiÇoook güzel bir andı duygusal bir an. Bir ışık hüzmesi gibiydi
Hayırlısı olsun canım kaç embriyo transfer edilecekŞimdi aradılar yarın 3:15 de transferim olacak
O konuyla ilgili bilgi vermediler. Hatta sordum nasıl gidiyor diye. Dış ortama maruz kalmalarını istemediğimiz için bugün kontrol etmedik ama zaten yarın transfer öncesi bilgiler size verilecek dediHayırlısı olsun canım kaç embriyo transfer edilecek
Hem de nasıl çok heyecanlıydı gerçekten :) öyle aşırı bir sıkışıklık istemiyorlar bu arada, ben 2-3 kere azar azar idrar boşalttım hehehe gayet rahattı. Çıktıktan sonra 10 dk yatıp tuvalete kalktım. Sonra biraz daha dinlenip eve geldim. Gayet rahat bir operasyon hiç stres yapmagördün mü o anı? Çok heyecanlı dimi
Sizinde gönlünüze göre olsun inşallah darısı biz bekleyenlereŞimdi aradılar yarın 3:15 de transferim olacak
Kaç tane embriyo transfer edildi?banada sıkışık gelin zaten burda da zamanınız olacak dedi. Birde şimdi ben progestan fitil kullanıyorum ya. Acaba yarın da kullanacak mıyım transfer öncesi.Hem de nasıl çok heyecanlıydı gerçekten :) öyle aşırı bir sıkışıklık istemiyorlar bu arada, ben 2-3 kere azar azar idrar boşalttım hehehe gayet rahattı. Çıktıktan sonra 10 dk yatıp tuvalete kalktım. Sonra biraz daha dinlenip eve geldim. Gayet rahat bir operasyon hiç stres yapma
İlk ve son olsun tatlımİnşallah sağ salim olsun
Aaa o zaman gidiyor olabilir canım çünkü şimdiye haber vermeleri gerekiyordu doktoruna ulaşma imkanın var mıtatluboncuk hala aramadılar beni. Acaba 5. Güne mi gidiyor embriyolar
Bütün ilaçlarımı zamanında alıp öyle gitmemi istediler benim. Mesela progestan iğnemi 12de vuruyorum, gitmeden önce de vurup öyle gittim. Fitili falan da kullanıp öyle gelin dediler bana. Bana bir embriyo transfer edildiKaç tane embriyo transfer edildi?banada sıkışık gelin zaten burda da zamanınız olacak dedi. Birde şimdi ben progestan fitil kullanıyorum ya. Acaba yarın da kullanacak mıyım transfer öncesi.
2. Gün diye hatırlıyorumYumurta toplamaniz kac sonra oldu catlatma ignesinden sonra
Canım aradılar yarın 3:15 de transferim yapılacak.Aaa o zaman gidiyor olabilir canım çünkü şimdiye haber vermeleri gerekiyordu doktoruna ulaşma imkanın var mı
Aa tamam o zaman bende kullanıp öyle gideyim. İnşallah embriyon sana sıkıca tutunurBütün ilaçlarımı zamanında alıp öyle gitmemi istediler benim. Mesela progestan iğnemi 12de vuruyorum, gitmeden önce de vurup öyle gittim. Fitili falan da kullanıp öyle gelin dediler bana. Bana bir embriyo transfer edildi
Hadi hayırlısı olsun canım benim herşey güzel olucakCanım aradılar yarın 3:15 de transferim yapılacak.
Aa tamam o zaman bende kullanıp öyle gideyim. İnşallah embriyon sana sıkıca tutunur
Hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallahKızlar şimdi eve geldim sağ salim transferim oldu :) tamamen acısız ve beş dakikalık bir işlemdi haftaya test yaptıracağım bakalım ne çıkacak
İnşallah canım inanıyorum bende herşey çok güzel olacakHadi hayırlısı olsun canım benim herşey güzel olucak
İnşallah her şey yolunda ilerler mutlu haberini de alırız peki bu süreçte ne yapacakmışsın teste kadar beslenme hareket vs bilgi verdiler mi canımKızlar şimdi eve geldim sağ salim transferim oldu :) tamamen acısız ve beş dakikalık bir işlemdi haftaya test yaptıracağım bakalım ne çıkacak
Nasıl izledinmi ben o an acıyı maciyi düsünmeden ekrana odaklanıp izledim heyecanlı oluyorHem de nasıl çok heyecanlıydı gerçekten :) öyle aşırı bir sıkışıklık istemiyorlar bu arada, ben 2-3 kere azar azar idrar boşalttım hehehe gayet rahattı. Çıktıktan sonra 10 dk yatıp tuvalete kalktım. Sonra biraz daha dinlenip eve geldim. Gayet rahat bir operasyon hiç stres yapma