- 16 Ağustos 2024
- 202
- 144
- 33
İnşallah çok güzel gelecekKızlar yarın sabah opu olucam 3. Kez. Dua edin lütfen. Embriyolar oluşsun ve Ngs sağlıklı gelsin
Alıyorum ama faydasız koca kağıt havlu bitti hayırlısı diyelim hayırlısı olsunİnşallah ya siz yine bugünden C vitamini alın bol bol
İnşallah hepsi dolu dolu olup çiçek gibi acicaklarkimin kime duası kabul olur bilinmez herkes birbirine dua etsin bende yarın 2.30 transfer olucam olumlu düsünün herşey güzel olucakKızlar yarın sabah opu olucam 3. Kez. Dua edin lütfen. Embriyolar oluşsun ve Ngs sağlıklı gelsin
İnşallah bebeğin sana tutunacak sıkı sıkıİnşallah hepsi dolu dolu olup çiçek gibi acicaklarkimin kime duası kabul olur bilinmez herkes birbirine dua etsin bende yarın 2.30 transfer olucam olumlu düsünün herşey güzel olucak
Ayy çok teşekkür ederim hepmizinkiİnşallah bebeğin sana tutunacak sıkı sıkı
Amin inşallah senin de ve bekleyen herkesin de kucağı dolarİnşallah hepsi dolu dolu olup çiçek gibi acicaklarkimin kime duası kabul olur bilinmez herkes birbirine dua etsin bende yarın 2.30 transfer olucam olumlu düsünün herşey güzel olucak
Sizde durum nedirİnşallah bebeğin sana tutunacak sıkı sıkı
Transferi bekliyorum estrofem ile birlikteSizde durum nedir
Ben hala estrofem kullanıyorum Protestan iğne fitil bu hafta eklenmişti sizin rahim kalınlığına bakilcak salı günü benim bakıldığı zaman 10.5 demişti doktor 7 ve üzeri istiyoruz demiştiTransferi bekliyorum estrofem ile birlikteÇarşamba kontrol var bakalım 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacak inşallah
Aynen ona bakacak bir de kan testi vereceğim progesteron için. Geçen sefer yüksek çıkmıştı da transfer iptal olmuştu. İnşallah bu sefer de yüksek çıkmaz. Öyle olursa ben de fitil ve duphaston kullanırım onları vermişti geçen seferde deBen hala estrofem kullanıyorum Protestan iğne fitil bu hafta eklenmişti sizin rahim kalınlığına bakilcak salı günü benim bakıldığı zaman 10.5 demişti doktor 7 ve üzeri istiyoruz demişti
Kan testinizin sonucu guzel gelir umarimAynen ona bakacak bir de kan testi vereceğim progesteron için. Geçen sefer yüksek çıkmıştı da transfer iptal olmuştu. İnşallah bu sefer de yüksek çıkmaz. Öyle olursa ben de fitil ve duphaston kullanırım onları vermişti geçen seferde de
Ay hadi bakalim guzel ve sorunsuz bir surec olsunYarın regl günüm salı günü tedavim başlıyor nasıl heyecanlıyım anlatamam kalbim pıt pıt atıyor
Bende hasta oldum hem yumurta toplamada hem ondan öncesinde birde transfer günü de nezle grip gibi birseydim. Asistanı sordum ilaç alma özellikle majezik dedi ,bol c vitamini almaya çalış ve dinlen bana verdiği tavsiye buydu, işine yarar umarımTransfer olucak diye tedaviye başladığımdan beri dikkat ettim yememe icmeme vs ama psikolojik mi anlam veremedim birden oldu ilaçta kullanamıyorum doktora sormadan acaba birşey olurmu diye bilemedim,,
Hadi bakalımYarın regl günüm salı günü tedavim başlıyor nasıl heyecanlıyım anlatamam kalbim pıt pıt atıyor
Çok geçmiş olsun gerçekten zor birşey bünyesi zayıf olanlar oluyor sanırım umarım sizde iyi olmuşsunuzdur hangi aşamada siniz şuanBende hasta oldum hem yumurta toplamada hem ondan öncesinde birde transfer günü de nezle grip gibi birseydim. Asistanı sordum ilaç alma özellikle majezik dedi ,bol c vitamini almaya çalış ve dinlen bana verdiği tavsiye buydu, işine yarar umarım
Aynen ona bakacak bir de kan testi vereceğim progesteron için. Geçen sefer yüksek çıkmıştı da transfer iptal olmuştu. İnşallah bu sefer de yüksek çıkmaz. Öyle olursa ben de fitil ve duphaston kullanırım onları vermişti geçen seferde de
Şu opu vs sürecini atlatsam biraz rahatlarim heralde sonrasi kolayHadi bakalımsenin de transferin ocak ayına kalır muhtemelen eğer dondurulursa, o başlıkta görüşürüz
Transferimin 5. Günü bugün canım,yani hastalık falan beni de biraz germisti ama çokta önemli değil zaten hapşırmak öksürmek gibi aksiyonlar zarar vermiyormuş embriyoya öyle söyledi asistan .için rahat olsun sakinleş sende birazÇok geçmiş olsun gerçekten zor birşey bünyesi zayıf olanlar oluyor sanırım umarım sizde iyi olmuşsunuzdur hangi aşamada siniz şuan