KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Transferi bekliyorum estrofem ile birlikte Çarşamba kontrol var bakalım 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacak inşallah
Ben hala estrofem kullanıyorum Protestan iğne fitil bu hafta eklenmişti sizin rahim kalınlığına bakilcak salı günü benim bakıldığı zaman 10.5 demişti doktor 7 ve üzeri istiyoruz demişti

Ben hala estrofem kullanıyorum Protestan iğne fitil bu hafta eklenmişti sizin rahim kalınlığına bakilcak salı günü benim bakıldığı zaman 10.5 demişti doktor 7 ve üzeri istiyoruz demişti
Aynen ona bakacak bir de kan testi vereceğim progesteron için. Geçen sefer yüksek çıkmıştı da transfer iptal olmuştu. İnşallah bu sefer de yüksek çıkmaz. Öyle olursa ben de fitil ve duphaston kullanırım onları vermişti geçen seferde de

Kan testinizin sonucu guzel gelir umarim

Transfer olucak diye tedaviye başladığımdan beri dikkat ettim yememe icmeme vs ama psikolojik mi anlam veremedim birden oldu ilaçta kullanamıyorum doktora sormadan acaba birşey olurmu diye bilemedim,,
Bende hasta oldum hem yumurta toplamada hem ondan öncesinde birde transfer günü de nezle grip gibi birseydim. Asistanı sordum ilaç alma özellikle majezik dedi ,bol c vitamini almaya çalış ve dinlen bana verdiği tavsiye buydu, işine yarar umarım

Çok geçmiş olsun gerçekten zor birşey bünyesi zayıf olanlar oluyor sanırım umarım sizde iyi olmuşsunuzdur hangi aşamada siniz şuan

Çok geçmiş olsun gerçekten zor birşey bünyesi zayıf olanlar oluyor sanırım umarım sizde iyi olmuşsunuzdur hangi aşamada siniz şuan
Transferimin 5. Günü bugün canım,yani hastalık falan beni de biraz germisti ama çokta önemli değil zaten hapşırmak öksürmek gibi aksiyonlar zarar vermiyormuş embriyoya öyle söyledi asistan .için rahat olsun sakinleş sende biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…