- 4 Ekim 2024
- 147
- 120
- 39
Yaa o kramp ara ara ama hergün sabaha kadar geliyor nefesimi kesiyor o derece yani serum yemelik resmen.beyons agri girip girip duruyor ağlayacak boyuta getiriyor senin de öyle miydi ? Bir de bu testi ilk kez almıştım 8. Gün ve bugün yani 10. Gün yaptım hiç kuruma cizgisi bile çıkarmıyor. Kuruma çizgisi çıksa bor nebze sevinirdim umutlanip , o da yok
Ben 2 ay dinlenmedeyken kendi kendime hamile kaldimHanımlar 2. Aşılamam tutmamıştı benim dünde doktora muayene oldum doktorum biraz dinlenmen gerekiyor psikolojik olarak da rahatlaman gerekiyor dedi sizce üst üste yaptırmak mı daha iyi dinlenmek mi iyi
Daha 4 gun olmus igne etkisi devam ediyorKızlar acil bir bilgi danışmam gerek. 9 kasımda çatlatma iğnesi oldu. Bu pikler çatlatma iğnesinden mi kaynaklı acaba … (4 Kasım adet bitiş tarihi )Eki Görüntüle 3503129
Bende de öyleydi geçti şimdi ara ara öyle oluyor adet mi başka birsey mi anlamadım valla . Sen leke görüp durdun ya içimden yerleşme diye geçiyor inşallah öyledirYaa o kramp ara ara ama hergün sabaha kadar geliyor nefesimi kesiyor o derece yani serum yemelik resmen.
AminnnnDaha erken bencede. Daha 4gün var pozitif döner inşallah çok amin
MaşallahBen 2 ay dinlenmedeyken kendi kendime hamile kaldim
O kadar tedavi asilama catlatma iğneleri ganolf hepsi denendi biraktim kafami da baska seylere yonlendirdim mucize gibi geldi
İnsallah canim,birakinca oluyor ben bunun icin yazmak istedim insanin inanasi gelmiyor ama gercekten oluyormusMaşallahne güzel demek ki herseyin bir zamani var. inşallah bizler de hamile kalırız
İnşallah öyledir canım 3gecedir sabah 6da uyuyabiliyorum artık ağrıdan. Ayağa kalkmaya korkuyorum arkadaş böyle yerleşme mi olur şimdiden kavga ediyorumBende de öyleydi geçti şimdi ara ara öyle oluyor adet mi başka birsey mi anlamadım valla . Sen leke görüp durdun ya içimden yerleşme diye geçiyor inşallah öyledirbelki bebisin tutunuyor diye kramp da giriyordur
Aşılamanın kaçıncı günündesin başladın mı sürece tekrar ? Benimde kasıklarımda 7.günden itibaren çok ağrı oluyordu bende ümitlenmiştmİnşallah öyledir canım 3gecedir sabah 6da uyuyabiliyorum artık ağrıdan. Ayağa kalkmaya korkuyorum arkadaş böyle yerleşme mi olur şimdiden kavga ediyorum
Canım 12.gun test yap inşallah pozitif görürsün benim öyle aglicak boyutta değil normal regl ağrısı hafif gelip gidiyor bide iğne batar gibi bı şey var rahmime bu belirtiler dün itibariyle başladı sanki heran regl olcak gibiyimbeyons agri girip girip duruyor ağlayacak boyuta getiriyor senin de öyle miydi ? Bir de bu testi ilk kez almıştım 8. Gün ve bugün yani 10. Gün yaptım hiç kuruma cizgisi bile çıkarmıyor. Kuruma çizgisi çıksa bor nebze sevinirdim umutlanip , o da yok
Maşallah canım ne güzel artmış ben tekrar kan versem mi yoksa bekliyimmiAsilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti diye konu açmışım canım.
Aaaa durduysa yerleşme olabilir canım hadi bakalım inşallah öyledir kaçıncı gundesinBilemiyorum ki ama benim 2. Aşılamamda 1hafta sonra regli olmuştum maalesef bünyeden bünyeye değişiyor. Ya birde dün öğlen benim lekenme oldu yarım saat sonra minik kahverengi rengi geldi ama o saatten bu saate hiçbişey yok bilemedim. Göğüs hassasiyeti devam kasık ağrıları full devam ve uykusuzluk
Çok teşekkür ederim umut oldun hala mucizeleri var olduğunu görmek çok güzelİnsallah canim,birakinca oluyor ben bunun icin yazmak istedim insanin inanasi gelmiyor ama gercekten oluyormus
Dün başladı canım öncesinde hiç bir belirti yoktuRegl gb agriniz ne zaman basladi
İki gün sonra yine ver canim doktora gidince ister yoksa senden en azından böyle net şekilde gidersin doktoraMaşallah canım ne güzel artmış ben tekrar kan versem mi yoksa bekliyimmi
Bilemedim kiİnşallah öyledir canım 3gecedir sabah 6da uyuyabiliyorum artık ağrıdan. Ayağa kalkmaya korkuyorum arkadaş böyle yerleşme mi olur şimdiden kavga ediyorum
Bende öyle düşünüyorum ne olur ne olmazİki gün sonra yine ver canim doktora gidince ister yoksa senden en azından böyle net şekilde gidersin doktora
Anladim benim olmadi heralde ben de herhangi bir belirti yok çünkü hayırlısı sizin adınıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinDün başladı canım öncesinde hiç bir belirti yoktu
Benim öyle çok şiddetli sonra geçiyor ama ara ara yokluyor bugün çok şiddetliydiCanım 12.gun test yap inşallah pozitif görürsün benim öyle aglicak boyutta değil normal regl ağrısı hafif gelip gidiyor bide iğne batar gibi bı şey var rahmime bu belirtiler dün itibariyle başladı sanki heran regl olcak gibiyim
Niye böyle düşünüyorsunki benimde belirtim yoktu zaten test yaptım silik cıktı yine belirti yoktu sen test yaptinmi canım bence sabah bı test yap istersenAnladim benim olmadi heralde ben de herhangi bir belirti yok çünkü hayırlısı sizin adınıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin