- 11 Eylül 2021
- 1.432
- 979
Insallah ya inşallah pozitife döner .canım bende 10. gün yaptıgımda tamamen negatifti 12. gün tekrar yap ayrıva regl agrısıda bir belirti bence ben şuan regl agrılarım hafıf devam ediyor inş. güzel haberi verirsincanım bide bu testin algı oranı biraz daha yüksek kaset testin varsa onu yap
Asilamanin 12.gununde 21,14.gününde 89, 16.gününde 184 cikti diye konu açmışım canım.tşk ederim canım inş. sende en kısa sürede güzel haberi verirsin sence tekrar kan vereyim mi cuma günü senin hamile kaldıgın zamanda beta degerlerin nasıldı hatırlıyormusun
Regl gb agriniz ne zaman basladicanım bende 10. gün yaptıgımda tamamen negatifti 12. gün tekrar yap ayrıva regl agrısıda bir belirti bence ben şuan regl agrılarım hafıf devam ediyor inş. güzel haberi verirsincanım bide bu testin algı oranı biraz daha yüksek kaset testin varsa onu yap
Bende anlamadım niye bu kadar erken geldi bu adet. Doktoruma mesaj attım bakalım ne diyecekbelki regl degildir yada senin yumurtan erkenmi çatladı bende şaşırdım şimdi
Canım test için erken bence. 10.günde hiçbirsey çıkmamıştı bende de hamile kaldığım zaman. Sadece 12.günde pozitif görmüştm. Biraz daha bekle lütfenYok canım elimde test kalmadı bebetime markası. Eczanede sadece bu vardi . Belim ve kasiklarim çok kötü dün ve bugün de biraz iş yaptım bir ağır birsey kaldırdım dün. Dünden beri kasık agrim var o yüzden. Bakalım pazar günü 14. Gün olmazsam pazartesi kan veririm .
İdrar testi mi kan mi yapılır 12.gunde sizce hangisini yapmaliyimCanım test için erken bence. 10.günde hiçbirsey çıkmamıştı bende de hamile kaldığım zaman. Sadece 12.günde pozitif görmüştm. Biraz daha bekle lütfen
Sabredebiliyorsan sabret derim canım ama yapabilirsen yarın yap derim az çok çıkıyor çünkü.Ben de mi kan versem acaba 12.gun bugün
İlla yapacaksan önce idrar yap derim. Şüphe olursa kan verirsinİdrar testi mi kan mi yapılır 12.gunde sizce hangisini yapmaliyim
Elimde test kalmadı çıkıp almayacam bekleyecem 4 Gün kaldı zaten . İnşallah pozitife doner diye dua ediyorumCanım test için erken bence. 10.günde hiçbirsey çıkmamıştı bende de hamile kaldığım zaman. Sadece 12.günde pozitif görmüştm. Biraz daha bekle lütfen
Benim bildiğim iğneden dolayı öyle oluyorKızlar acil bir bilgi danışmam gerek. 9 kasımda çatlatma iğnesi oldu. Bu pikler çatlatma iğnesinden mi kaynaklı acaba … (4 Kasım adet bitiş tarihi )Eki Görüntüle 3503129
Bilemiyorum ki ama benim 2. Aşılamamda 1hafta sonra regli olmuştum maalesef bünyeden bünyeye değişiyor. Ya birde dün öğlen benim lekenme oldu yarım saat sonra minik kahverengi rengi geldi ama o saatten bu saate hiçbişey yok bilemedim. Göğüs hassasiyeti devam kasık ağrıları full devam ve uykusuzluksenin daha günün vardı neden böyle olduki yerleşme olmasın canım eminmisin regl oldugunu
Belki yerleşme kanamasidirBilemiyorum ki ama benim 2. Aşılamamda 1hafta sonra regli olmuştum maalesef bünyeden bünyeye değişiyor. Ya birde dün öğlen benim lekenme oldu yarım saat sonra minik kahverengi rengi geldi ama o saatten bu saate hiçbişey yok bilemedim. Göğüs hassasiyeti devam kasık ağrıları full devam ve uykusuzluk
Darısı başımıza inşallahÇok sevindim canım gayet güzel artışAllah sağlıkla büyümesini nasip etsin :) hcg horöomu arttıkça agrıların olabilir korkma. Rahimde büyümeye başlıyor sonuçta
Kişiden kişiye değişiyor ben şuan 3.aşılamadayım. 1.sinde 15gün gecikti 2.sinde aşılamadan 1hafta sonra regli oldum bence bu bünye ile alakalı. Ben ne yaparsam yapayım regl oluyorum yaaBir de şeyi anlamadım regl erken mi geliyor asilamadan sonra bazıları erken regl oluyorum demiş
Çok şükür olduran Rabbimeamin canım beni en iyi sizler anlarsnınız inşallah sağlıkla ilerler bir kaydım var kürtaj olmuştum çok zor sürecler gecirdim yaşımda 37 2 bucuk yıldır uğraşıyordum bende cok mutlu oldum cünkü gercekten ilk gün dışında hiç birbir belirtim yoktu düne kadar yani oyüzden hiç belirti aramayın benim yaptıgımıda yapmayın 10. gün teste başladım yok silik cıktı olmadı artmadı kac gündür yedim kendimi direk 14. gün verin ve umudunuzu hiç bırakmayın rabbim nasip edince oluyor banada lütfen dua edin sağlıkla ilerlesin
Daha erken bencede. Daha 4gün var pozitif döner inşallah çok aminbeyons 1 1seyran12q Evrem17 @mucizelerbenibulsun ve adını etiketlemeyi unuttuğum kızlar Aşılamanın 10. Günü bugün ve adet agrilarim var elimde kalan test ile yaptim tertemiz negatif adet olacam demek ki . Bende elendim maalesef Eki Görüntüle 3503079
Aminnn inşallah canımBelki yerleşme kanamasidirinşallah öyledir