Kasım 2024 3.Aşılama

Insallah ya inşallah pozitife döner .

beyons agri girip girip duruyor ağlayacak boyuta getiriyor senin de öyle miydi ? Bir de bu testi ilk kez almıştım 8. Gün ve bugün yani 10. Gün yaptım hiç kuruma cizgisi bile çıkarmıyor. Kuruma çizgisi çıksa bor nebze sevinirdim umutlanip , o da yok

Regl gb agriniz ne zaman basladi

Canım test için erken bence. 10.günde hiçbirsey çıkmamıştı bende de hamile kaldığım zaman. Sadece 12.günde pozitif görmüştm. Biraz daha bekle lütfen

Canım test için erken bence. 10.günde hiçbirsey çıkmamıştı bende de hamile kaldığım zaman. Sadece 12.günde pozitif görmüştm. Biraz daha bekle lütfen
Elimde test kalmadı çıkıp almayacam bekleyecem 4 Gün kaldı zaten . İnşallah pozitife doner diye dua ediyorum

Kızlar acil bir bilgi danışmam gerek. 9 kasımda çatlatma iğnesi oldu. Bu pikler çatlatma iğnesinden mi kaynaklı acaba … (4 Kasım adet bitiş tarihi )

senin daha günün vardı neden böyle olduki yerleşme olmasın canım eminmisin regl oldugunu
Bilemiyorum ki ama benim 2. Aşılamamda 1hafta sonra regli olmuştum maalesef bünyeden bünyeye değişiyor. Ya birde dün öğlen benim lekenme oldu yarım saat sonra minik kahverengi rengi geldi ama o saatten bu saate hiçbişey yok bilemedim. Göğüs hassasiyeti devam kasık ağrıları full devam ve uykusuzluk

Belki yerleşme kanamasidir inşallah öyledir

Bir de şeyi anlamadım regl erken mi geliyor asilamadan sonra bazıları erken regl oluyorum demiş
Kişiden kişiye değişiyor ben şuan 3.aşılamadayım. 1.sinde 15gün gecikti 2.sinde aşılamadan 1hafta sonra regli oldum bence bu bünye ile alakalı. Ben ne yaparsam yapayım regl oluyorum yaa

Çok şükür olduran Rabbime sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…