Teşekür ederim yürüyüşü mutlaka yapıcam rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın ruhende bedenende zor bir durumAllah hayirlisiyla tez vakitte bebek nasip etsinkafanı rahatlat olacak diye düşün. Yumurtalarin büyümesi yürüyüşle daha kolay olur aklında bulunsun çok değil ama 10 dk yol bile yeterli
Hangi gebelik testi yapılmalı bu erken olanlar mı normalde mi çıkar 12. Günde gebelikNiye böyle düşünüyorsunki benimde belirtim yoktu zaten test yaptım silik cıktı yine belirti yoktu sen test yaptinmi canım bence sabah bı test yap istersen
canım erken gebelik yapma onlar cok guvenilir degil kaset test al onla yap inşallah varsa cıkarHangi gebelik testi yapılmalı bu erken olanlar mı normalde mi çıkar 12. Günde gebelik
Kesinlikle öyle bi gün geliyor bi gün gelmiyor çok can sıkıcıYani insan adetten nefret ediyor. Birde tam başlasa neyse birkaç gün leke şeklinde geliyor iyice can sıkıyor
Benim regl gelmedi ama kaset teste bise cikmadi ben elendim bu turda sizlere başarılar dilerim kızlarcanım erken gebelik yapma onlar cok guvenilir degil kaset test al onla yap inşallah varsa cıkar
Kız bi durBenim regl gelmedi ama kaset teste bise cikmadi ben elendim bu turda sizlere başarılar dilerim kızlarAllah yardımcımız olsun regl olunca dr a gidicem bakalim ne önerecek ilk asilamadan sonra ben belkide artık akışına birakirim. herkesin gönlünce olsun hersey sizinle surecimizi takip etmek güzeldi. Tanıştığıma memnun oldum Allah yolunuzu açık etsin.
Dr ile görüştüm zaten regl ağrım var ben anlamistim umutlanmama gerek yok o yuzden tüp bebek öneririm dedi progestan ı bırak reglin 2. Günü görüşelim dedi belki onu denerim ama eşimle tabi daha konuyu konuşmadık ama bir daha asilama denemem ilkti zaten benim tek yapacağım tüp bebek olur ya da hiç bise yapmam akışınaKız bi duradet olana kadar umut vardır . geç dollenme falan olur belki . Ama açıkçası bende tam yazdıkların gibiyim şuan bende bırakacam kendi kendine hamile kalanlar olmuş aşılama sonrası belki bizim de öyle olur inşallah yani . Biz de tanistigimiza memnun olduk . Amin hepimizin yolu açık olsun inşallah
Mfk da kullanmaya başlamıştım onları devam ettiririm yine elimizden geleni yapicaz Allah a şükürler olsun ki her ay deneyebiliyoruz en azından deneyecek kadar sağlıklıyız bunu düşünüp devam edelim negatif sonuç alanlar olursa çok şükür hala tuplerimiz acik amh var yumurta var regl oluyoruz bu ay olmadı ama önümüzde yepyeni bir ay var sıfırdan başlanacakKız bi duradet olana kadar umut vardır . geç dollenme falan olur belki . Ama açıkçası bende tam yazdıkların gibiyim şuan bende bırakacam kendi kendine hamile kalanlar olmuş aşılama sonrası belki bizim de öyle olur inşallah yani . Biz de tanistigimiza memnun olduk . Amin hepimizin yolu açık olsun inşallah
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Bende aynı fikirdeyim kendim için ilk ve son kez denedim aşılamaya boşuna yumurta rezervini tüketmek istemiyorum olursa tüp bebek yada akışına bırakmakDr ile görüştüm zaten regl ağrım var ben anlamistim umutlanmama gerek yok o yuzden tüp bebek öneririm dedi progestan ı bırak reglin 2. Günü görüşelim dedi belki onu denerim ama eşimle tabi daha konuyu konuşmadık ama bir daha asilama denemem ilkti zaten benim tek yapacağım tüp bebek olur ya da hiç bise yapmam akışına
Cok sukurMfk da kullanmaya başlamıştım onları devam ettiririm yine elimizden geleni yapicaz Allah a şükürler olsun ki her ay deneyebiliyoruz en azından deneyecek kadar sağlıklıyız bunu düşünüp devam edelim negatif sonuç alanlar olursa çok şükür hala tuplerimiz acik amh var yumurta var regl oluyoruz bu ay olmadı ama önümüzde yepyeni bir ay var sıfırdan başlanacak