- 8 Kasım 2024
- 60
- 37
- 23
Benim de tutmuştu bir arkadaşımın ilki tuttu kimyasal geçirdi 2 ay sonra 2. Aşılaması tuttu ama arkadaşlar ben inanıyorum ki doktor ve laboratuvar çok önemli biz asıl meseleyi atlıyoruzÇok iyi ya masallah tutanlari duyunca umut oluyor
Kesinlikle nasip ama inanıyorum ki buraya çok güzel haberlerle gelicezBenimde ilk çocukta 3.aşılamam tutmuştu. Bu tamamen nasip işi. Elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi
Bir de şeyi anlamadım regl erken mi geliyor asilamadan sonra bazıları erken regl oluyorum demişBenimde ilk çocukta 3.aşılamam tutmuştu. Bu tamamen nasip işi. Elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi
kızlar benim sabahtan hafif regl agrım var dayanamadım gittim kan verdim çok şükür 14. gün 136 çıkmış sunucum nasıl ıyımı hala tereddütlerim var haifi regl agrım devam ediyorbeyons arkadaşımızın tuttu mesela. Tutma ihtimalide var da oranı düşük.
Allah yardımcımız olsun inşallah benim ilk aşılama ama iki kayibim var pıhtılaşma pcos var belki o yüzden tup bebeğe alırlar diye düşünüyorum bakalım artık hayirlisiyla Allah kendiliğinden tez vakitte nasip etsinAynen inan bende onu düşünüyorum niye olmuyor yolunu ne zaman bulacak zaten bende aşılamanın sonundayım son bi kere daha yaptıracağım dinlendikten sonra ama tüp bebek için de rapor için yaşı beklemek zorundayım o süreç içinde farklı bir yolum nede farklı bir tedavi kalmadı artık
Ayyyy çok sevindim sanki kendim hamileymiş gibi gözlerim doldu sevinçtenkızlar benim sabahtan hafif regl agrım var dayanamadım gittim kan verdim çok şükür 14. gün 136 çıkmış sunucum nasıl ıyımı hala tereddütlerim var haifi regl agrım devam ediyorBezgininsan K kartopu92 mucizelerbenibulsun
amin canım beni en iyi sizler anlarsnınız inşallah sağlıkla ilerler bir kaydım var kürtaj olmuştum çok zor sürecler gecirdim yaşımda 37 2 bucuk yıldır uğraşıyordum bende cok mutlu oldum cünkü gercekten ilk gün dışında hiç birbir belirtim yoktu düne kadar yani oyüzden hiç belirti aramayın benim yaptıgımıda yapmayın 10. gün teste başladım yok silik cıktı olmadı artmadı kac gündür yedim kendimi direk 14. gün verin ve umudunuzu hiç bırakmayın rabbim nasip edince oluyor banada lütfen dua edin sağlıkla ilerlesinAyyyy çok sevindim sanki kendim hamileymiş gibi gözlerim doldu sevinçtençok şükür canım maşallah gayet iyi 11 den 136 ya çok iyi yükselmiş artik regliyi çıkar aklından. Minnak tutunuyor diye agri oluyordur . Bundan sonra fitil falan kullan iyice tutunsun kötü düşünceleri de sil at aklından motjve et minnagi ki sağlam tutunsun
kuzum ben aşılama ilk gün elimi hiçbişeye sürmedim yattım uyudum lavabo ve yemek dışında kalkmadım akşamına cok agrım oldu sadece ilk gün diğer gün hic bi agrım sızım yoktu çalışıyorum ayrıca işe günlük hayatıma devam ettim ama bu 10 gün boyun iş güç bişey yapmadım sadece yemek yaptım masada yedik kaldırdık ev işi agır iş yapmadım ortalık toplama kendimi yormicak seyler yaptın dünden beri zaten buraya da yazdım regl agrım başladı regl olacam sandım testlerde silikti şuanda da hafif agrım var o kadar canımbeyons kuzum şimdi bize bütün belirtilerini yaz fikir olsun önemsediğin veya önemsemedigin belirtileri hepsini yaz . Benim de bugün adet ağrıları gibi ağrım var 10. Gundeyim erken değil mi ya
Akinti göğüs hassasiyeti falan olmadı mı hiç bir de progestan kullaniyor musunkuzum ben aşılama ilk gün elimi hiçbişeye sürmedim yattım uyudum lavabo ve yemek dışında kalkmadım akşamına cok agrım oldu sadece ilk gün diğer gün hic bi agrım sızım yoktu çalışıyorum ayrıca işe günlük hayatıma devam ettim ama bu 10 gün boyun iş güç bişey yapmadım sadece yemek yaptım masada yedik kaldırdık ev işi agır iş yapmadım ortalık toplama kendimi yormicak seyler yaptın dünden beri zaten buraya da yazdım regl agrım başladı regl olacam sandım testlerde silikti şuanda da hafif agrım var o kadar canım
akıntı benim normaldede vardu şuanda da var bide progestanı vajınal kullanıyorum bide dr bana progestoran iğnede vermişti 3 günde bir onu da vuruyorum o yüzden akıntıyı belirti saymadım gögüs hassasiyeti de olmadı canım ha şunu söylim aşılamadan sonra her sabah yarım avokado yedim kahvaltıda bide bol bol ceviz tukettim hazır yıceklerde cok tuketmedimAkinti göğüs hassasiyeti falan olmadı mı hiç bir de progestan kullaniyor musun
Yani ben geçen ay 13.günde lekelenmem başlamıştı bu ay da 12.günde başladıBir de şeyi anlamadım regl erken mi geliyor asilamadan sonra bazıları erken regl oluyorum demiş
Çok sevindim canım gayet güzel artışkızlar benim sabahtan hafif regl agrım var dayanamadım gittim kan verdim çok şükür 14. gün 136 çıkmış sunucum nasıl ıyımı hala tereddütlerim var haifi regl agrım devam ediyorBezgininsan K kartopu92 mucizelerbenibulsun
tşk ederim canım inş. sende en kısa sürede güzel haberi verirsin sence tekrar kan vereyim mi cuma günü senin hamile kaldıgın zamanda beta degerlerin nasıldı hatırlıyormusunÇok sevindim canım gayet güzel artışAllah sağlıkla büyümesini nasip etsin :) hcg horöomu arttıkça agrıların olabilir korkma. Rahimde büyümeye başlıyor sonuçta
belki regl degildir yada senin yumurtan erkenmi çatladı bende şaşırdım şimdiYani ben geçen ay 13.günde lekelenmem başlamıştı bu ay da 12.günde başladıbende şaşkınım
Tamam canım çok teşekkür ederim sagolakıntı benim normaldede vardu şuanda da var bide progestanı vajınal kullanıyorum bide dr bana progestoran iğnede vermişti 3 günde bir onu da vuruyorum o yüzden akıntıyı belirti saymadım gögüs hassasiyeti de olmadı canım ha şunu söylim aşılamadan sonra her sabah yarım avokado yedim kahvaltıda bide bol bol ceviz tukettim hazır yıceklerde cok tuketmedim
canım bende 10. gün yaptıgımda tamamen negatifti 12. gün tekrar yap ayrıva regl agrısıda bir belirti bence ben şuan regl agrılarım hafıf devam ediyor inş. güzel haberi verirsinbeyons 1 1seyran12q Evrem17 mucizelerbenibulsun ve adını etiketlemeyi unuttuğum kızlar Aşılamanın 10. Günü bugün ve adet agrilarim var elimde kalan test ile yaptim tertemiz negatif adet olacam demek ki . Bende elendim maalesef Eki Görüntüle 3503079
Yok canım elimde test kalmadı bebetime markası. Eczanede sadece bu vardi . Belim ve kasiklarim çok kötü dün ve bugün de biraz iş yaptım bir ağır birsey kaldırdım dün. Dünden beri kasık agrim var o yüzden. Bakalım pazar günü 14. Gün olmazsam pazartesi kan veririm .canım bende 10. gün yaptıgımda tamamen negatifti 12. gün tekrar yap ayrıva regl agrısıda bir belirti bence ben şuan regl agrılarım hafıf devam ediyor inş. güzel haberi verirsincanım bide bu testin algı oranı biraz daha yüksek kaset testin varsa onu yap