- 11 Eylül 2021
- 1.432
- 979
Bende doktor hep öyle yapmisti en az 3 tahlil istiyorlar artışı net görmek için o yüzden cuma gunu yine ver canımBende öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz
Herkesin vücut yapısı farklı canım bilemedim ama hiç belli olmazBenim öyle çok şiddetli sonra geçiyor ama ara ara yokluyor bugün çok şiddetliydi
İnşallah öyle yapicam canim çünkü bende merak ediyorum artış olacak mı diyeBende doktor hep öyle yapmisti en az 3 tahlil istiyorlar artışı net görmek için o yüzden cuma gunu yine ver canım
İnşallah pozitif e döner çok aminnHerkesin vücut yapısı farklı canım bilemedim ama hiç belli olmaz
Yaa inanmıyorum inşallah bize fe nasip olurBen 2 ay dinlenmedeyken kendi kendime hamile kaldim
O kadar tedavi asilama catlatma iğneleri ganolf hepsi denendi biraktim kafami da baska seylere yonlendirdim mucize gibi geldi
10.günüm ama ben sökülmeye çalışıyorum anlıyorum. 1gün kahverengi akıntı gelir 1.5 2 gün sonra yine kahverengi gelir. Biraz önce baktım yine geldi. Yani şuan olan herşeyim her ay düzenli olan adetimAşılamanın kaçıncı günündesin başladın mı sürece tekrar ? Benimde kasıklarımda 7.günden itibaren çok ağrı oluyordu bende ümitlenmiştmilk defa böyle bir ağrı yaşamıştm değişik bir ağrıydı. Aynı zamanda progestanda bende uykusuzluk yapmıştı çok zor uyuyordum
Ne diyim canım artık yazıldıysa olucakBilemedim kibebis olsun da birsey olmaz ağrısı
Merhaba tekrar kan verdiniz micanım sen benim testlerime baktınmı sanki 13. güne göre koyuluğu az degilmi banamı öyle geliyor 11. gün cok cok silikti deger 11 cıkmıştı sanki yeterince artmamış gibi
Yani insan adetten nefret ediyor. Birde tam başlasa neyse birkaç gün leke şeklinde geliyor iyice can sıkıyor10.günüm ama ben sökülmeye çalışıyorum anlıyorum. 1gün kahverengi akıntı gelir 1.5 2 gün sonra yine kahverengi gelir. Biraz önce baktım yine geldi. Yani şuan olan herşeyim her ay düzenli olan adetim
Her gün bir taraftan demişti doktorum. Eğitici Videolarda da öyle diyor. Bir sağ bir sol şeklindeMerhana kızlar bende 3 yıllık evliyim bir düşüğüm var bir daha olmadı aşılamaya başladık gonal f 75 mm vıruluyorum göbekden sunu merak ettim hep sagdan yada hep soldan mı vurmalıyım yoksa tek taraf mı bu farkedermi
Catlatama ignesi Hiç fark etmiyor ister koldan ister kalcadan ister göbekte vur fark etmez zaten kas içine yapıldığı için önemli değil. Her yerden vurmuş biri olarak söylüyorumMerhana kızlar bende 3 yıllık evliyim bir düşüğüm var bir daha olmadı aşılamaya başladık gonal f 75 mm vıruluyorum göbekden sunu merak ettim hep sagdan yada hep soldan mı vurmalıyım yoksa tek taraf mı bu farkedermi
Sag yada soldan dedi sadecede bende iki gündür soldan vurdum göbek deliğinin hizasından üç parmak sag yada soluna deid umarım birşey olmazCatlatama ignesi Hiç fark etmiyor ister koldan ister kalcadan ister göbekte vur fark etmez zaten kas içine yapıldığı için önemli değil. Her yerden vurmuş biri olarak söylüyorumama gonalf bir sağdan bir soldan yapılması lazim
Sag yada soldan dedi sadecede bende iki gündür soldan vurdum göbek deliğinin hizasından üç parmak sag yada soluna dedi umarım birşey olmazHer gün bir taraftan demişti doktorum. Eğitici Videolarda da öyle diyor. Bir sağ bir sol şeklinde
Çok sıkıntı olmayacaktır da enjeksiyon yerini değiştirmek kolaylık sağlayacak diyedir dert etme. Önemli olan ilacı saatinde ve dozunda vurmak.Sag yada soldan dedi sadecede bende iki gündür soldan vurdum göbek deliğinin hizasından üç parmak sag yada soluna dedi umarım birşey olmaz
Yarın saga vururum inşallah okudugum yorumlardan birazda asagıdan vurulması gerektiği söylendi ben göbek deliği hizasında vurdum çyle birşey söylememişti doktorum ama kafama takıldı ilk defa olacak pazartesi tekrar kontrole cagırdı kusura bakmayın uzattım birazÇok sıkıntı olmayacaktır da enjeksiyon yerini değiştirmek kolaylık sağlayacak diyedir dert etme. Önemli olan ilacı saatinde ve dozunda vurmak.
İnan birsey olmuyor ben doktora sordum fark etmez demisti nasıl kolay geliyorsa ordan vur demisti bazen iki kez sagdan yada soldan vurduğum zamanlar oldu sadece morariyordu diye değiştiriyordum. Rahat ol hiç birsey olmaz yumoşlar her türlü büyürSag yada soldan dedi sadecede bende iki gündür soldan vurdum göbek deliğinin hizasından üç parmak sag yada soluna deid umarım birşey olmaz
Benim doktorum bana iğneyi yaparak canlı gostermisti ve göbek deliginin yanina 3 4 parmak mesafede vurdu asagi falan değil ama catlatma ignesinde göbek deliginin 3 4 parmak yani ve 2 parmak aşağısına vurdu.Yarın saga vururum inşallah okudugum yorumlardan birazda asagıdan vurulması gerektiği söylendi ben göbek deliği hizasında vurdum çyle birşey söylememişti doktorum ama kafama takıldı ilk defa olacak pazartesi tekrar kontrole cagırdı kusura bakmayın uzattım biraz
Cok teşekür ederim gece gece kafama takıldı kaldı ister istemez heyecanda var stresle birlikteİnan birsey olmuyor ben doktora sordum fark etmez demisti nasıl kolay geliyorsa ordan vur demisti bazen iki kez sagdan yada soldan vurduğum zamanlar oldu sadece morariyordu diye değiştiriyordum. Rahat ol hiç birsey olmaz yumoşlar her türlü büyür
Allah hayirlisiyla tez vakitte bebek nasip etsinCok teşekür ederim gece gece kafama takıldı kaldı ister istemez heyecanda var stresle birlikte