Kasım 2024 3.Aşılama

10.günüm ama ben sökülmeye çalışıyorum anlıyorum. 1gün kahverengi akıntı gelir 1.5 2 gün sonra yine kahverengi gelir. Biraz önce baktım yine geldi. Yani şuan olan herşeyim her ay düzenli olan adetim

Yani insan adetten nefret ediyor. Birde tam başlasa neyse birkaç gün leke şeklinde geliyor iyice can sıkıyor

Merhana kızlar bende 3 yıllık evliyim bir düşüğüm var bir daha olmadı aşılamaya başladık gonal f 75 mm vıruluyorum göbekden sunu merak ettim hep sagdan yada hep soldan mı vurmalıyım yoksa tek taraf mı bu farkedermi

Her gün bir taraftan demişti doktorum. Eğitici Videolarda da öyle diyor. Bir sağ bir sol şeklinde

Catlatama ignesi Hiç fark etmiyor ister koldan ister kalcadan ister göbekte vur fark etmez zaten kas içine yapıldığı için önemli değil. Her yerden vurmuş biri olarak söylüyorum ama gonalf bir sağdan bir soldan yapılması lazim

Sag yada soldan dedi sadecede bende iki gündür soldan vurdum göbek deliğinin hizasından üç parmak sag yada soluna deid umarım birşey olmaz

Sag yada soldan dedi sadecede bende iki gündür soldan vurdum göbek deliğinin hizasından üç parmak sag yada soluna dedi umarım birşey olmaz
Çok sıkıntı olmayacaktır da enjeksiyon yerini değiştirmek kolaylık sağlayacak diyedir dert etme. Önemli olan ilacı saatinde ve dozunda vurmak.

Çok sıkıntı olmayacaktır da enjeksiyon yerini değiştirmek kolaylık sağlayacak diyedir dert etme. Önemli olan ilacı saatinde ve dozunda vurmak.
Yarın saga vururum inşallah okudugum yorumlardan birazda asagıdan vurulması gerektiği söylendi ben göbek deliği hizasında vurdum çyle birşey söylememişti doktorum ama kafama takıldı ilk defa olacak pazartesi tekrar kontrole cagırdı kusura bakmayın uzattım biraz

Sag yada soldan dedi sadecede bende iki gündür soldan vurdum göbek deliğinin hizasından üç parmak sag yada soluna deid umarım birşey olmaz
İnan birsey olmuyor ben doktora sordum fark etmez demisti nasıl kolay geliyorsa ordan vur demisti bazen iki kez sagdan yada soldan vurduğum zamanlar oldu sadece morariyordu diye değiştiriyordum. Rahat ol hiç birsey olmaz yumoşlar her türlü büyür

Benim doktorum bana iğneyi yaparak canlı gostermisti ve göbek deliginin yanina 3 4 parmak mesafede vurdu asagi falan değil ama catlatma ignesinde göbek deliginin 3 4 parmak yani ve 2 parmak aşağısına vurdu.

Cok teşekür ederim gece gece kafama takıldı kaldı ister istemez heyecanda var stresle birlikte

Cok teşekür ederim gece gece kafama takıldı kaldı ister istemez heyecanda var stresle birlikte
Allah hayirlisiyla tez vakitte bebek nasip etsin kafanı rahatlat olacak diye düşün. Yumurtalarin büyümesi yürüyüşle daha kolay olur aklında bulunsun çok değil ama 10 dk yol bile yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…