Kasım 2024 3.Aşılama

Guney3338

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
74
13
31 Ekim regli birinci günü
1 Kasım kontrol ve 3. Aşılama başlangıcı
1. Kasım Cuma gonalf75
2/3/4/5/6 kasım gonalf75 devam
7 Kasım Perşembe kontrol günü

28 ekim regl birinci günü
29 ekim 3.aşılama başlangıcı
29ekim gonalf 450 75 başlama
5kasım salı kontrol
Not. 2.aşılamam tuttu 11.haftada kalbi durdu malesef.

28 ekim regl birinci günü
29 ekim 3.aşılama başlangıcı
29ekim gonalf 450 75 başlama
5kasım salı kontrol
Not. 2.aşılamam tuttu 11.haftada kalbi durdu malesef.
Aşılama da yumurtanın büyüklüğü ne derece önemli acaba bilginiz var mı ? Mesela 16 olan yumurtaya da aşılama yapan doktor var , 23 olan yumurtaya da var .. şimdi bunu araştırıyorum . Daha büyük yumurta olması olasılığı arttırıyor mu acaba

31 Ekim regli birinci günü
1 Kasım kontrol ve 3. Aşılama başlangıcı
1. Kasım Cuma gonalf75
2/3/4/5/6 kasım gonalf75 devam
7 Kasım Perşembe kontrol günü
A vitamini, Folik asit, C vitamini, D vitamini, E vitamini yumurta kalitesini artıran vitaminlerdir.

A vitamini, Folik asit, C vitamini, D vitamini, E vitamini yumurta kalitesini artıran vitaminlerdir.

Sperm ve yumurta kalitesini artıran besinler nelerdir? Doğurganlığı artırmak için ne yemeli?​

Yumurta geliştirici ve çatlatıcı besinler nelerdir? gibi soruları sıklıkla alıyoruz. Aslında bu sorunun cevabı genel olarak sağlıklı beslenme prensiplerinden çok da farklı değildir.

Bu nedenle gebe kalmayı planlayan kadınların aşağıdaki besinleri daha fazla tüketmesi önerilir:

• Taze sebze ve meyveler (yüksek antioksidan içerdikleri için),
  • İyi kalite etler,
  • Tam yağlı süt ürünleri (az yağlı yerine),
  • Tam tahıllar (bol lif ve düşük glisemik indeks nedeniyle),
  • Fındık, ceviz, badem(çiğ),
  • Deniz balığı,
  • Sarımsak,
  • Bitkisel proteinler (baklagiller),
  • Zeytinyağı ve omega 3 içeren doymamış yağlar.

+kabak çekirdeği
+incir kürü

Keşke ara verseydin vucudun dinlenseydi
Burada sehir has.mutlaka 1 ay dinlendiriyor surekli hormon almak cok yipratici

Benim ilk aşılamam tutmadı ve doktorum resmen tekrar deneyelim diye ısrar etti onun sayesinde ikinci aşılamam tutmuştu belki ara versem tutmazdı bilmiyorum nasip diye düşünüyorum

İlk aşılamamda başka bir doktor ilgileniyordu ve doğru düzgün bakmamıştı küçüktü yumurtam direk aşılama yaptı tutmadı bence yumurtanın boyutu önemli ikinci aşılamamı başka doktor yaptı o büyümesine önem veriyordu bekletti ve öyle aşılamamı yaptı tutmuştu

Benim ilk aşılamam tutmadı ve doktorum resmen tekrar deneyelim diye ısrar etti onun sayesinde ikinci aşılamam tutmuştu belki ara versem tutmazdı bilmiyorum nasip diye düşünüyorum
1 ay ara ile yapilmasini oneriyor doktorlar
Hormon ilaclari vucudumuzu cok ciddi etkiliyor
Elbette hepimiz hemen olsun olmazsa sorunu cok didikliyoruz cevre baskisi zaten baska bir durum
Ben vucut yoruldugu icin demistim

evet arkadaşım çok haklısın ama bu sürece girince çıkamıyor insan özellikle de eşim. 3. Aşılamaya başlamasaydık tüp bebek tedavisine başlamış olacaktık. Bu yüzden ben son kez 3. Aşılamayı denemek istedim… bir de bazı yorumlar okudum sıcağı sıcağına devam edin diye .. Bilemiyorum hayırlısı

1 ay ara ile yapilmasini oneriyor doktorlar
Hormon ilaclari vucudumuzu cok ciddi etkiliyor
Elbette hepimiz hemen olsun olmazsa sorunu cok didikliyoruz cevre baskisi zaten baska bir durum
Ben vucut yoruldugu icin demistim
Evet ağustos ayı hormon , Eylül ayı doğum kontrol , Ekim ayı hormon , Kasım ayı hormon , tutmazsa aralık ayı tüp bebeğe zam gelmeden yine hormon …

Tam bilmiyorum ama benim doktorum yumurtam 21 cmken aşılama yaptı bana ve tuttu cok sükür. 16 da cok az sanki ya tutması için yeterli bir büyüklük gibi gelmedi bana

Hiç ümitsiz olma canım. Benim ilk çocuğum 3. aşılama ile nasip oldu. Tam tüp bebek için doktorla görüşecektik rapor için 3.yü denedik ümitsizdik ama Allah nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…