Kasım 2024 3.Aşılama

canım bende 10. gün yaptıgımda tamamen negatifti 12. gün tekrar yap ayrıva regl agrısıda bir belirti bence ben şuan regl agrılarım hafıf devam ediyor inş. güzel haberi verirsin 🤲 canım bide bu testin algı oranı biraz daha yüksek kaset testin varsa onu yap
Insallah ya inşallah pozitife döner .🤲

beyons beyons agri girip girip duruyor ağlayacak boyuta getiriyor senin de öyle miydi ? Bir de bu testi ilk kez almıştım 8. Gün ve bugün yani 10. Gün yaptım hiç kuruma cizgisi bile çıkarmıyor. Kuruma çizgisi çıksa bor nebze sevinirdim umutlanip , o da yok 🤣

canım bende 10. gün yaptıgımda tamamen negatifti 12. gün tekrar yap ayrıva regl agrısıda bir belirti bence ben şuan regl agrılarım hafıf devam ediyor inş. güzel haberi verirsin 🤲 canım bide bu testin algı oranı biraz daha yüksek kaset testin varsa onu yap
Regl gb agriniz ne zaman basladi

Yok canım elimde test kalmadı bebetime markası. Eczanede sadece bu vardi . Belim ve kasiklarim çok kötü dün ve bugün de biraz iş yaptım bir ağır birsey kaldırdım dün. Dünden beri kasık agrim var o yüzden. Bakalım pazar günü 14. Gün olmazsam pazartesi kan veririm .
Canım test için erken bence. 10.günde hiçbirsey çıkmamıştı bende de hamile kaldığım zaman. Sadece 12.günde pozitif görmüştm. Biraz daha bekle lütfen

Canım test için erken bence. 10.günde hiçbirsey çıkmamıştı bende de hamile kaldığım zaman. Sadece 12.günde pozitif görmüştm. Biraz daha bekle lütfen
Elimde test kalmadı çıkıp almayacam bekleyecem 4 Gün kaldı zaten . İnşallah pozitife doner diye dua ediyorum 🤲

Kızlar acil bir bilgi danışmam gerek. 9 kasımda çatlatma iğnesi oldu. Bu pikler çatlatma iğnesinden mi kaynaklı acaba … (4 Kasım adet bitiş tarihi )
IMG_3032.jpeg

senin daha günün vardı neden böyle olduki yerleşme olmasın canım eminmisin regl oldugunu
Bilemiyorum ki ama benim 2. Aşılamamda 1hafta sonra regli olmuştum maalesef bünyeden bünyeye değişiyor. Ya birde dün öğlen benim lekenme oldu yarım saat sonra minik kahverengi rengi geldi ama o saatten bu saate hiçbişey yok bilemedim. Göğüs hassasiyeti devam kasık ağrıları full devam ve uykusuzluk

Bilemiyorum ki ama benim 2. Aşılamamda 1hafta sonra regli olmuştum maalesef bünyeden bünyeye değişiyor. Ya birde dün öğlen benim lekenme oldu yarım saat sonra minik kahverengi rengi geldi ama o saatten bu saate hiçbişey yok bilemedim. Göğüs hassasiyeti devam kasık ağrıları full devam ve uykusuzluk
Belki yerleşme kanamasidir 😍 inşallah öyledir 🤲

amin canım beni en iyi sizler anlarsnınız inşallah sağlıkla ilerler bir kaydım var kürtaj olmuştum çok zor sürecler gecirdim yaşımda 37 2 bucuk yıldır uğraşıyordum bende cok mutlu oldum cünkü gercekten ilk gün dışında hiç birbir belirtim yoktu düne kadar yani oyüzden hiç belirti aramayın benim yaptıgımıda yapmayın 10. gün teste başladım yok silik cıktı olmadı artmadı kac gündür yedim kendimi direk 14. gün verin ve umudunuzu hiç bırakmayın rabbim nasip edince oluyor banada lütfen dua edin sağlıkla ilerlesin🤲
Çok şükür olduran Rabbime🥹 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼

X