canım daha var günün hayırlısı olsun umutsuz olma gerci biz senle beraber başlamıştık sürece ben nedense senin doktorunun biraz sana gec aşılama yaptıgını düşünüyorum yınede tabi drlar daha iyi bilir biz sadece fikrimi söylüyorumGünaydın kızlar. Aşılamanın 12.günü sabah testim negatifO kadar uğraş çöpe gitti Yaşadığım o kasık ağrıları vs.hepsi boşa ümitlendirmiş beni. Olsaydı çıkardı bence. Oturup adet olmayı bekleyeceğim Yazacak çok şey var ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Tevekkül etmeye devam edeceğim. Sizden güzel haberleri duymak beni mutlu edecek inşallah,ben elendim
senin daha günün vardı neden böyle olduki yerleşme olmasın canım eminmisin regl oldugunuİşte oldum yani bilemiyorum ki niye böyle oluyor bu iğneler benim reglimi geciktirmiyor. tam sökülemedim gerçi uyarı şeklinde 2 kere geldi. Ama kasık ağrıları devam. Olayımda rahatlatayım diyorum artık.
Amin . Ben de test yaptim soylemedim hala da soylemedim alistik yok diyoruz . Valla canim beni biliyorsun olmadığını yazıyorum kaç gündür olsa belirti olurdu ama belki başkalarında pozitif çıkar güzel haber verirlerAmin canım teşekkür ederim. Kısmet böyleymiş. Olsaydı çıkardı bence. Eşime haberi vermeyeceğim yarın fln söylerim ben önce hazmedeyim. İnşallah sizden güzel haberleri duyarız
Dinlenip aşılama sonrası kendiliğinden kalanlar var ama sen nasil hissediyorsun bedenen ruhen o önemli eğer hazır hissediyorsan yapHanımlar 2. Aşılamam tutmamıştı benim dünde doktora muayene oldum doktorum biraz dinlenmen gerekiyor psikolojik olarak da rahatlaman gerekiyor dedi sizce üst üste yaptırmak mı daha iyi dinlenmek mi iyi
canım testler moralimi bozdu bıraktım hafif regl agrılarım var beklemedeyim@beyon canim sen kan verdin mi ? Yada test yaptin mi tekrar ? Sen de durumlar nasıl
Kan verseydin kesin olurdu artışı görürdün. Sağlıklı arttiysa tutunsun diye ilac falan kullanırdin dikkat ederdin. Benim ikincide oyle regli gibi ağrılarım yoğundu meğer düşük riskim varmış bilmiyordum o yüzden tedbirli ol bencecanım testler moralimi bozdu bıraktım hafif regl agrılarım var beklemedeyim
Gerçekten iğneler haplar da yordu kendiliğine olur mu bilmiyorum ama beklemek de zor dinlenmek iyi gelecekDinlenip aşılama sonrası kendiliğinden kalanlar var ama sen nasil hissediyorsun bedenen ruhen o önemli eğer hazır hissediyorsan yap
Ben aşılama yapmayacam artık bekleyip tüp bebek için gidecem yaza . Bu süreçte zayıflamaya kafamı dinlemeye calisacam vücut biraz ilaçlardan arinsin bu yumurta büyütme ilaçları çok kullanımda polip yapabiliyormus o yüzden vücut dinlensin biraz. Maddi olarak da yıprandım o yüzden her anlamda ferahlamam lazımGerçekten iğneler haplar da yordu kendiliğine olur mu bilmiyorum ama beklemek de zor dinlenmek iyi gelecek
Psikoloji için en güzeli gecikince yapmak zaten inan. Bir belirtin var mı?Benim 12. Gün ama test yapmadim dr zsten yapma dedi regl geçikirse yap dedi
Tüp bebek süreci diğerlerine göre maddi manevi ağır umarım güzel sonuçlar alırızBen aşılama yapmayacam artık bekleyip tüp bebek için gidecem yaza . Bu süreçte zayıflamaya kafamı dinlemeye calisacam vücut biraz ilaçlardan arinsin bu yumurta büyütme ilaçları çok kullanımda polip yapabiliyormus o yüzden vücut dinlensin biraz. Maddi olarak da yıprandım o yüzden her anlamda ferahlamam lazım
Oyle de aşılama ile de tutmuyor normal ilişkiden farkı yok. yumurta var sperm var olmuyor daha ne olması lazım anlamadım doğru yolu mu bulamıyorlar cozemedimTüp bebek süreci diğerlerine göre maddi manevi ağır umarım güzel sonuçlar alırız
Hic yok hamilelik ile ilgili belirti olmamis gibi asilama benim reglm hep ayni gunde olur hic aksamaz ondan belki anlarim kesin test yapmam gerektiğini asilamayi denemek istemistim olursa da olmazsa da AllahtanPsikoloji için en güzeli gecikince yapmak zaten inan. Bir belirtin var mı
Genelde asilama tutmuyor heralde sanki öyle gb algim oluştu benim hatta yaptırırken de konuşmuştuk sizleHic yok hamilelik ile ilgili belirti olmamis gibi asilama benim reglm hep ayni gunde olur hic aksamaz ondan belki anlarim kesin test yapmam gerektiğini asilamayi denemek istemistim olursa da olmazsa da Allahtan
Çok iyi ya masallah tutanlari duyunca umut oluyorbeyons arkadaşımızın tuttu mesela. Tutma ihtimalide var da oranı düşük.
Aynen inan bende onu düşünüyorum niye olmuyor yolunu ne zaman bulacak zaten bende aşılamanın sonundayım son bi kere daha yaptıracağım dinlendikten sonra ama tüp bebek için de rapor için yaşı beklemek zorundayım o süreç içinde farklı bir yolum nede farklı bir tedavi kalmadı artıkOyle de aşılama ile de tutmuyor normal ilişkiden farkı yok. yumurta var sperm var olmuyor daha ne olması lazım anlamadım doğru yolu mu bulamıyorlar cozemedimbelki tup bebekte dollenme olur tutunur ne bileyim artık yaşım çok yok ama eşim için geç kalmak istemiyorum