- 4 Ekim 2024
- 109
- 93
- 39
İşte oldum yani bilemiyorum ki niye böyle oluyor bu iğneler benim reglimi geciktirmiyor. tam sökülemedim gerçi uyarı şeklinde 2 kere geldi. Ama kasık ağrıları devam. Olayımda rahatlatayım diyorum artık.Evet regli genelde 14. Gün oluyor o yüzden dedim sen erken oldum dedin ya erken catlamistir o zaman diye düşündüm sen de biri catlamis dedin diğerleri duruyorduysa daha geç olman gerekirdi
Hiçbir şey anladım valla her bünye farklı cevap veriyor ilaçlara tedavilere insan şaşırıyorİşte oldum yani bilemiyorum ki niye böyle oluyor bu iğneler benim reglimi geciktirmiyor. tam sökülemedim gerçi uyarı şeklinde 2 kere geldi. Ama kasık ağrıları devam. Olayımda rahatlatayım diyorum artık.
Üzüldüm canım senin adına inşallah en yakin zamanda pozitif görürsün umudunu kaybetme. Kacinci asilamandi? Tekrar yaptiracak misinBu arada test de yaptım kanama görünce test varsa bişey eğer çıkıyomuş. Hiçbişeyy çıkmadı
Aynen canım burda yüzlerce mesaj okudum inan hepsi birbirinden farklı . Artık hayırlısı ne ise o olsun. Tüp bebeğe geçebilicem en azından. İnşallah sizlerden güzel haberler gelirHiçbir şey anladım valla her bünye farklı cevap veriyor ilaçlara tedavilere insan şaşırıyoranladım hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum artık
Üzüldüm canım senin adına inşallah en yakin zamanda pozitif görürsün umudunu kaybetme. Kacinci asilamandi? Tekrar yaptiracak misinallah razı
Aminn canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah tez zamandaÜzüldüm canım senin adına inşallah en yakin zamanda pozitif görürsün umudunu kaybetme. Kacinci asilamandi? Tekrar yaptiracak misin
Amin inşallah canim . Hayırlısı olsun hakkında insallah istediğin gibi olur herseyAynen canım burda yüzlerce mesaj okudum inan hepsi birbirinden farklı . Artık hayırlısı ne ise o olsun. Tüp bebeğe geçebilicem en azından. İnşallah sizlerden güzel haberler gelir
İnşallah güzel haber alırsın hala umut var kötü düşünmeKozlar adet sancısı gibi sandım var bugün sabahtan beri gelip gidiyor usumelerim de var sanırım ben de adet olacam
Bedenim beni uyarıyor resmen umutlanma diyeİnşallah güzel haber alırsın hala umut var kötü düşünme
İyi düşünelim iyi olsun canım regli olana kadar umut varBedenim beni uyarıyor resmen umutlanma diye
İnşallahİyi düşünelim iyi olsun canım regli olana kadar umut var
Aynen çok heyecanlıyım acaba gebe miyim değilmiyim diye iki çizgi görünce çok mutlu oldum ama korkuyorum daAmin inşallahŞuan erken olabilir dediğim gibi 11 yada 12. Gün tekrar test yapın doktorlar 14. Gün yapılmasını öneriyor tabi biz dayanamıyoruz diye erken yapıyoruz
İnşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versinAynen çok heyecanlıyım acaba gebe miyim değilmiyim diye iki çizgi görünce çok mutlu oldum ama korkuyorum da
Uzuldum valla canim ama Adet olana kadar umut vardır . Belki geç dollenmedir 12. Gunde çıkmadı. Biraz daha bekle olmazsan kan ver kesin sonuç olur . Rabbim gönlüne göre versinGünaydın kızlar. Aşılamanın 12.günü sabah testim negatifO kadar uğraş çöpe gitti Yaşadığım o kasık ağrıları vs.hepsi boşa ümitlendirmiş beni. Olsaydı çıkardı bence. Oturup adet olmayı bekleyeceğim Yazacak çok şey var ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Tevekkül etmeye devam edeceğim. Sizden güzel haberleri duymak beni mutlu edecek inşallah,ben elendim
Amin canım teşekkür ederim. Kısmet böyleymiş. Olsaydı çıkardı bence. Eşime haberi vermeyeceğim yarın fln söylerim ben önce hazmedeyim. İnşallah sizden güzel haberleri duyarızUzuldum valla canim ama Adet olana kadar umut vardır . Belki geç dollenmedir 12. Gunde çıkmadı. Biraz daha bekle olmazsan kan ver kesin sonuç olur . Rabbim gönlüne göre versin
Bende üzüldüm ya gerçekten birinizden güzel haber gelse kendim gibi sevinecektim ama umudunuzu yitirmeyin hanımlar birde deneyimli biri olarak söylüyorum aşılama yaptırdığın yer ve doktorun çok önemli labaratuvqt olayı daha iyi diğerlerine göre ben çipli yaptırmıştım tuttu düşük oldu gerçi ama olabildiğini gördümAmin canım teşekkür ederim. Kısmet böyleymiş. Olsaydı çıkardı bence. Eşime haberi vermeyeceğim yarın fln söylerim ben önce hazmedeyim. İnşallah sizden güzel haberleri duyarız
Çipli aşılamayı her doktor yapmıyor galiba? Ya da çok yaygın değil ben forumda duymuştum. Artık ümidim kalmadı demin peçeteye hafif lekeler geldi muhtemelen adet olacamBende üzüldüm ya gerçekten birinizden güzel haber gelse kendim gibi sevinecektim ama umudunuzu yitirmeyin hanımlar birde deneyimli biri olarak söylüyorum aşılama yaptırdığın yer ve doktorun çok önemli labaratuvqt olayı daha iyi diğerlerine göre ben çipli yaptırmıştım tuttu düşük oldu gerçi ama olabildiğini gördüm
Hangisi iyi olur bende bilmiyorum canım benimde 2.si tutmadı ve devam etmelimiyim yoksa ara vermelimiyim bilmiyorum. Amh düşük zamanla da yarışıyorum bir yandan. Maddi zorluğuda var maalesef. Toplamda iki aşılama 40 bin liraya geldi zaten ard arda yaptrdık. Sende kendine hangisi iyi gelecekse onu yap. Ben de doktorumla konuşup karar verecem.Hanımlar 2. Aşılamam tutmamıştı benim dünde doktora muayene oldum doktorum biraz dinlenmen gerekiyor psikolojik olarak da rahatlaman gerekiyor dedi sizce üst üste yaptırmak mı daha iyi dinlenmek mi iyi