- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım hep burda güzel haber bekleyen hanımlar için hepimiz kimse kimseyi bilmeden akrabalarımzda yakın olduk Allah hepinizin karnını doldursun sağlıklı bebişlerleyoncambenim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çoook sevindim benim içim kıpır kıpır oldu yaa
Ben ovulasyon kullanamıyorum stres yaptığım için. Reglden itibaren 10.günde bir gün arayla ilişki yaşayıp denemeyi düşünüyorum. İnşallah bu ay olur. Hamişlerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua eder misin canımm
Bugun yaparsan söylersin6 kasım ama ayın 18 de çatladı yumurtam o yüzden 1 kasım da test yap dedi doktorum
O hepimiz de var canim nasil dur diyelimBat tarihim 4 Kasım ama içim içime sığmıyor. Belirtimde yok ama test yapsam mı demeden duramıyorum. Biri bana dur desin :))
Kusma var ama bulantı yok o yzden garip geldiMide bulantısı erken belirtilerden değildir aslında. Genelde reglden sonra 6-7 haftalıkken olur..
Canım hiç stres yapma allahın izniyle olacak inşallah bende hsg randevusu alacakken bebiş haberi aldım dua ediyorum inşallah bebek haberi alacağız Arya danBugün tekrar kontrole gittim, doktorum son kez femara kullanıcaz dedi. Bu hafta eşime sperm testi yapılacak. Bu ay da olmazsa, bana hsg çekilecekmiş, ona göre yol alacağımızı söyledi. Bu ay pozitiflere kavuşmak duasıyla
Kesin görürsünnKızlar tüm gelişmeleri size yazıyorum uğur getirdiğinize inanıyorum o yüzdenn bugünkü beta hcg değerim 321 çıktı.. 3 katı artış göstermiş. Haftaya bugün doktora gidicem inşallah keseyi görürüm
Ben göremedim kuzum yaSabah 4.idrarımla falan yaptım herhalde atomlarına ayırdım gene benim gördügümü sizde görüyo musunuz
İnşallah canım ağzın bal yesin vallaKesin görürsünn
Kuzum bi kan testi versene ya aklında kalmaz en azındanSabah 4.idrarımla falan yaptım herhalde atomlarına ayırdım gene benim gördügümü sizde görüyo musunuz
İnşallah biran önce bekleyen herkezden güzel haberleri alırızBugün tekrar kontrole gittim, doktorum son kez femara kullanıcaz dedi. Bu hafta eşime sperm testi yapılacak. Bu ay da olmazsa, bana hsg çekilecekmiş, ona göre yol alacağımızı söyledi. Bu ay pozitiflere kavuşmak duasıyla
Erken gebelik mi canım bu ?Sabah 4.idrarımla falan yaptım herhalde atomlarına ayırdım gene benim gördügümü sizde görüyo musunuz
Kuzum erken gebelik testlerim yarın gelcek günümde gelmedi daha zaten aceleye gerek duymadım eğleniyorum ben böyle biliyosun beniKuzum bi kan testi versene ya aklında kalmaz en azından