- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
Ay evet sormayı ayıp olmasın canım nasıl değerlendirdin nelere dikkat ettin birşey kullandın miCanım tebrikler umarım sağlıkla ilerler . Bata kaç gün vardı. Ovulasyon yaptın mı ? Birde belirtin varmıydı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet sormayı ayıp olmasın canım nasıl değerlendirdin nelere dikkat ettin birşey kullandın miCanım tebrikler umarım sağlıkla ilerler . Bata kaç gün vardı. Ovulasyon yaptın mı ? Birde belirtin varmıydı acaba
Batım 1 kasımdı ovuluyasyon testlerini kullandım ilk ayda oldu Valla belirtim hiç yoktu hatta adet olucam galiba diye ped bile koymuştum ki halada adet olucak gibi bi his var .. Kan verince rahatlıcam ..Canım tebrikler umarım sağlıkla ilerler . Bata kaç gün vardı. Ovulasyon yaptın mı ? Birde belirtin varmıydı acaba
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBatım 1 kasımdı ovuluyasyon testlerini kullandım ilk ayda oldu Valla belirtim hiç yoktu hatta adet olucam galiba diye ped bile koymuştum ki halada adet olucak gibi bi his var .. Kan verince rahatlıcam ..
hamileysen ovuluyasyon testleri son günler koyulaşıyomuş bi kaç arkadaş yaptı bende merakdan gidip yaptım koyuydu, hemen gebelik testi yaptım çıktı çizgiler gebelik düşünüyorsanız kesinlikle ovuluyasyon takibi yapın
Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma bugün test günüm ama içimden kan veresin gelmiyor yaEki Görüntüle 2943043
Kızlar gebelik testimmmm heyecandan ölücem hamileyim değilmi
Bence sen yinede yap mesela şuan benim hala adet olucakmış gibi hissiyatım geçmedi allahdan ümidi kesme hiçTebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma bugün test günüm ama içimden kan veresin gelmiyor ya
Şu bereket bana da yapsa keşke bugün test günüm ama vermeye korkuyorum yine negatif görcem diyeKASIM ayı bereketli geldi yarın güzel haberler almaya başlarız inşallah
Benimde kasıklarım ağrıyo ama diyorum acaba üşüttüm mü ben ultrasonda çatlama mı da gördüm ama tuttu mu tutmadı mı bilemiyorumBence sen yinede yap mesela şuan benim hala adet olucakmış gibi hissiyatım geçmedi allahdan ümidi kesme hiç
BenimdeEkim de olmadı kasıma inşallah nasip olsun benim bat 9 Kasım
Bat günün nezmandıBenimde kasıklarım ağrıyo ama diyorum acaba üşüttüm mü ben ultrasonda çatlama mı da gördüm ama tuttu mu tutmadı mı bilemiyorum
Belimin ortası bir de kasık ağrım çok ilk defa. Bat yarın Bi heves ettim ama bulantı olmaması bana da garip geldi
çokkkk güzel çokk bekledinEki Görüntüle 2943043
Maşallah canımEki Görüntüle 2943043
Hayırlı olsun canımmm çok sevindim sağ slim kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başınaBu ay bol bol duyucaz inşallah teşekkür ederim canım
6 kasım ama ayın 18 de çatladı yumurtam o yüzden 1 kasım da test yap dedi doktorumBat günün nezmandı