- 28 Şubat 2021
- 911
- 693
Devlette yapıyorlar mı anestezili1 seneyi geçtiyse tedavi başlatır hgs rahim filmi o alttan yapılıyor ben yaptırmadım ama çok araştırdım muayene olamayan biri anestezi olmadan çok zor anestezi olursan hiç bisey hissetmezsim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlette yapıyorlar mı anestezili1 seneyi geçtiyse tedavi başlatır hgs rahim filmi o alttan yapılıyor ben yaptırmadım ama çok araştırdım muayene olamayan biri anestezi olmadan çok zor anestezi olursan hiç bisey hissetmezsim
Eki Görüntüle 2943043
Kızlar gebelik testimmmm heyecandan ölücem hamileyim değilmi
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 2943043
Hiç bilmiyorum onu yanlış yönlendirme yapmayayımDevlette yapıyorlar mı anestezili
Ben 13 yıllık evliyim 2 çocuğum var 9 ve 10 yaşında 3. İstiyorum yaşım 31 5 aydır deniyorumSenin geçti mi 1 seneyi
Tahlillerinin hepsini yaptır en sin isterse son çare o artık eşinde de sıkıntı çıkmazsa öyle yaptırTırstım şu hsg filminden ya
Adet bitiminin ertesi günü yumurtlayanlar oluyor normal bişey canim adete 2 gün kalada olabiliyorCanım benim adetim normalde 27 28 günde bir adet olurum.
14 güne yumurtladığımı düşünüyorum.
Ovulasyon testi kullanmıyorum.
Bu yüzden akıntı dan ve kasık ağrısından biliyorum.
Ama bu ay adetimin 6 7 inci günü yumurta akı gibi akıntım geldi ve sağ kasık ağrım oldu.
Adetten hemen 2 gün sonra yani 6 7 inci günler yumurtlama mumkun mu.
Hiç adetten hemen sonra yumurtlayan oldu mu.
Ovulasyon kullananlar bilir.
Hayırli olsun rabbim sağlikla kucagina almayı nasip etsin senide 3 evetle uğurluyoruz hoçcağalEki Görüntüle 2942890 Kızlar günaydınn, adetime 5 gün var bugün ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde iki üç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam adetim geçene kadar kan testi yapmayı düşünmüyorum
Bekleyelim gelmez insallahMavigrill canım beni silebilirsin listeden ateşim düştü adetimde gelir 2 güne zaten.
Senide 3 evetle uğurluyoruz hoçcağal Rabbim sağlikla kucağiniza almayı nasip etsin hayırlı olsunEki Görüntüle 2943043
Bulantı 5-6 haftada başlayabiliyormuş canım herkeste erkenden olmayabilir herkesin ağrı eşiği farklıdır hastalıklara veya hormonların artışına tepkisi başka olabilir hiç moralini bozma bir test yap bakalım inşallah vardır ❤Belimin ortası bir de kasık ağrım çok ilk defa. Bat yarın Bi heves ettim ama bulantı olmaması bana da garip geldi
Keşke beni de bu ay şutlasanız burdanSenide 3 evetle uğurluyoruz hoçcağal Rabbim sağlikla kucağiniza almayı nasip etsin hayırlı olsun
Ayy dualarım kabul oldu ayağımı sürttüm sanki maşallah diyelim bir günde 2haber aldık katlanarak artsın inşallah yeni yıla herkes hamiş girsin ❤KASIM ayı bereketli geldi yarın güzel haberler almaya başlarız inşallah
Tebrik ederim Cnm gebelik.var ..Eki Görüntüle 2943043
Bu ay bol bol duyucaz inşallah teşekkür ederim canımSenide 3 evetle uğurluyoruz hoçcağal Rabbim sağlikla kucağiniza almayı nasip etsin hayırlı olsun
Maşallah vallahi ayağını sürttün topiğe kuzumAyy dualarım kabul oldu ayağımı sürttüm sanki maşallah diyelim bir günde 2haber aldık katlanarak artsın inşallah yeni yıla herkes hamiş girsin ❤
Rahim filmi canımBenimde 1 seneyi geçti onuda belirteyim peki hsg nedir
Eki Görüntüle 2943043