Umudunu kaybetme Allahın dediği oluyor canim o ne zaman ol derse oluverecek kendini üzmek stres bunlar sana iyi gelmeyen şeyler denemeye devam et ama sonrasında hiç cocuk düşünmüyormuscasina unut gitsin akışına bırak hayati başka şeylere yönel bir de oyle dene bak kafan çok rahat olacak bu ay mucizen seninle olsun inşallah güzel AryamEkim'e veda edip buraya geldim.
Bebek çalışmasında 11.aydayız, henüz hiç pozitifi görmedim.Son 2 aydır femara kullanıyordum, bu ayda çatlatma iğnesi oldum. Umutluydum ama tutmadı. Bugün regl oldum, şuan ağlayarak yazıyorum. Bir yanım bırak artık diyor, bir yanım ise umutla yeniden başla...
Test mi yaptın canim benim de dün kasık batmam vardi sağ tarafımda gece bir uyandım sancilaniyorum sanki küçük abdestim var gibi ama hiç biset yok ilaç içmeden geçmediKasık,bacak,bel ağrılarııı + gaz ama sonuçlar hep negatif
Kuzum eşine bakılmıştı dimi seninEkim'e veda edip buraya geldim.
Bebek çalışmasında 11.aydayız, henüz hiç pozitifi görmedim.Son 2 aydır femara kullanıyordum, bu ayda çatlatma iğnesi oldum. Umutluydum ama tutmadı. Bugün regl oldum, şuan ağlayarak yazıyorum. Bir yanım bırak artık diyor, bir yanım ise umutla yeniden başla...
Benim canım ağrılı sivilcelerim oldu alnımda saç diplerimde.. Dokununca çok ağrıyorKizlar yüzünde sivilce çıkıp hamile olan oldu mu aranızda
İlk 5 ile 10 dakikada arasında çıkana bakıcaksın kuzum sonra çıkanı doktorlar kabul etmiyor ovülasyon testlerinde de o şekilde kabul ediyorlar.Ben bi kere o sekilde gosterdim de ilk 5 dakika çıkan bakiyoruz sonrasina bakmiyoruz demiştiErken gebelik testi kuzu ya olsa çıkardı artık=)
Yoktur muhtemelen
Gecikirse deneris bi daha bakalım
Ama sanki şurda görmüştüm gibi uydurmusta olabilirimgerçi bu bekledi biraz muhtemelen benim uydurduğumda kuruma zımbırtısı
En son 26 sında yaptım yarın yine yapacağım.Test mi yaptın canim benim de dün kasık batmam vardi sağ tarafımda gece bir uyandım sancilaniyorum sanki küçük abdestim var gibi ama hiç biset yok ilaç içmeden geçmedi
İnşallah canım adetin biter bitmez başla bence ovulasyon takibineEki Görüntüle 2942424 merhaba arkadaşlar
Yine buralardayımbu ay bunları kullanmaya karar verdim folik asite ara vermiştim tekrar başladım eşimle birlikte karışımı kullanacaz inşallah Aralık topigine gelmem birde ovulasyon testi yapacam şuan adetin 2.gunu inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Aynen dün sipariş verdim pazartesi salı elimde olur Perşembe adetim bitecek hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinİnşallah canım adetin biter bitmez başla bence ovulasyon takibine
Karışımı nerden temin ettin canim guvenilir mi gramı ve fiyatı nedirEki Görüntüle 2942424 merhaba arkadaşlar
Yine buralardayımbu ay bunları kullanmaya karar verdim folik asite ara vermiştim tekrar başladım eşimle birlikte karışımı kullanacaz inşallah Aralık topigine gelmem birde ovulasyon testi yapacam şuan adetin 2.gunu inşallah hepimiz güzel haberler alırız
400 g 75 TL aktarcidan aldım ben lokman hekim diye direk gidip aldımKarışımı nerden temin ettin canim guvenilir mi gramı ve fiyatı nedir
Canım sen bu akşamı değerlendir akşam 8 gibi tekrar yapKızlar anlayan vsrsa yorum yapar mısınız bu sizce yumurtlama mı yoksa yarına mı yumurtlama olur
Tamam canım teşekkür ederim akşam bir test daha yapayımCanım sen bu akşamı değerlendir akşam 8 gibi tekrar yap
Çok güzel pik olmaya başlamış siliklesme görünceye kadar bugünleri gün aşırı degerlendirinBuda diğer günler ile farkı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?