- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
Sorunum yoktu ama 1 sene içinde 10 cm büyüklüğünde zararsız kist ameliyatı oldum yumurtalığım ters dönmüştü kist yüzünden. Kapalı ameliyatla düzelttiler. Sonrasında kimyasal yaşadım doktor hamile kalman için bir sorun görmüyorum dediHayırlı olsun sağlıkla ilerler umarım belirtilerin varmı yumurtlamadan sonra neler hissetin bide bi sorunun falan varmı kusura bakma cok soru sordum
Senin durumlar ne canim bakalim ayrı kaldım ben baya
Bat 2 Aralık yapalım bu ay daha günüm gelmedi değişiklik olursa haber ederim canımCanim Kasım ayı bat tarihini yazarsan listeye eklerim senide
Nasip canım ya olacağı varsa bir şekilde oluyorÖncesinde olmadı canım rahim filmine girene kadar ilişki yasak olduğu için. 10. Gün yumurtlama oldu o gün rahim filmine girdim kanamam olduğu icin 12. Gün ilişki oldu
Ay hadi ilk müjdemizi aldıkkKızlar durum nasıl ilerler bilmiyorum ama bat2kasım olmasına rağmen bugün kan testimin sonuçu 9.36 çıktı yani gebelik oluşuyor inşallah tutunur allahın izniyle nazar boncukları gelir inşallah
Hadi yaaa geçmiş olsun canım aşılama sonucuna göre bi doktora git göster ihmal etme aman pofff bakalim ne cikicak senin aşılamadan insan stres yapıyor şimdi bende başladı regl gelmiyoBende durum günler geçiyor öyle olası bir belirtim yok ,göğüs hassasiyetim var o hep var .
cok kotu birşey yaşıyorum diş agrısı sardı beni 3 gündür20 lik birde onun dişinda apse yapan dişim var hiç bu kadar şiddetli diş ağrısına mâruz kalmamıştım, daha önce böyle diş agrım olsaydı aşılama almadan tedavi olurdum. çok şeyler denedim gitti gibi.kafasina göre bir bakıyorum hiç yok bir bakmışsın çenem uçuyor. Uguştu çenem ya .
Hadi yaaa geçmiş olsun canım aşılama sonucuna göre bi doktora git göster ihmal etme aman pofff bakalim ne cikicak senin aşılamadan insan stres yapıyor şimdi bende başladı regl gelmiyoher ay ayrı dert bi rahatlasak bizde yaa artık
Nasip canım ya olacağı varsa bir şekilde oluyor
Ay hadi ilk müjdemizi aldıkkdarısı başımıza çok aminn
20 lik dış belası öyle malesef bı gidiyo hiçbise yok gibi ama bazen bı gelip hatirlatiyo kendiniBende durum günler geçiyor öyle olası bir belirtim yok ,göğüs hassasiyetim var o hep var .
cok kotu birşey yaşıyorum diş agrısı sardı beni 3 gündür20 lik birde onun dişinda apse yapan dişim var hiç bu kadar şiddetli diş ağrısına mâruz kalmamıştım, daha önce böyle diş agrım olsaydı aşılama almadan tedavi olurdum. çok şeyler denedim gitti gibi.kafasina göre bir bakıyorum hiç yok bir bakmışsın çenem uçuyor. Uguştu çenem ya .
Öyle canım Rabbimin işiNasip canım ya olacağı varsa bir şekilde oluyor
Ay hadi ilk müjdemizi aldıkkdarısı başımıza çok aminn
Test nezaman varmı daha canim ben ekimi regl olmadan kapicam sanırımValla kuzum bende ne stres kaldı ne de heyecan olduğu kadar olmadığı kader diyorum. Artık böyleyim hayata
Aşılama bir aşktı ona ulaştım bitti heyecanı hevesi gözümde. Gönül isterki güzel şeyler olsun o da olacaksa engel olamayız, olmayacaksa da hakkımızda hayırlısı. Ben tecrübeyle sabit ettim hiçç gerek yokmuş strese filan rahat ol bak herşey nasıl iplik söküğü gibi gelecek
Biri bir gebenin günlüğünden öbürü de laboquick. Şaşırdım ben deAynı markamı testler
Yani genelde nesil atlıyor diyorlar.torunlarimin olur ancaTek yumurta ikizleri biraz şans oluyor bildiğim kadarıyla canım çift yumurta ikizleri genetik ki ben çift yumurta ikiziyim herkes senin de ikizlerin olur diyordu ama olmadı. Bence kısmet işi
Bakalim insallah bir tasla iki kus iyi olurduOlma ihtimali yüksek oluyormuş ikizlerin
Çok sevindim canım ne mutlu bir haber maşallah nazar değmesin ben de olursa buradan söylerim sadece etrafa yayma hemen nazar oluyor.. kendimi tutamayacağım sanırım ben de yaptıracağım testAmin canımmm tüm isteyenlere nasip olsun ❤❤
Aynen canım ben de başka kimseyle görüşmüyorum bu konuları hatta eşime bile artık çok bahsetmiyorum o da stres olmasın diye. Ikinci gebelik sandığımkadar kolay değilmiş yıllarca öyle bir korundum ki anlatamam. Benim gebeligimde göğüs ağrısı dışında hiç belirti olmazdı ne bulantı ne birşey o yüzden ne olsa ümit eder oldum o biraz strese soktu beni ama ben de pozitif i görmek istiyorum artık. Kirmizilari görünce cinnet geciresim geliyorBen de aynı durumdayım. Göğüs hassasiyetim var ama ilk gebelikte olduğu gibi değil sanırım. Belki de emzirdiğim içindir bilmiyorum. Geçmeyen bir bel ağrım var arada bir bazen sağ bazen sol kasığa ağrı giriyor. Dizime kadar vuruyor. İlk gebeliğimde sadece sağ taraftan yaşamıştım. Bir de bugün üç kere mide bulantım oldu. Ama benim regl zamanı da olır bulantım. 9 gün var daha adetime. İlkinde anlamıştım hamileliğimi ama bu sefer öyle bişey hissetmiyorum. Acaba ikinci gebeliklerde daha mı az belirti olur diyorum çünkü arkadaşım ikinci bebeğine hamile 18 ay sonra ve inanamıyor hala. İlkinde karnımda savaş vardı ama bu sefer hiç mi anlamaz insan dedi. İlki aşılamaydı onun. Bilmiyorum ya galiba çok istiyoruz ya herşeyi ona yoruyoruz. Ama burası beni strese sokmuyor aksine hoşuma gidiyor. Herkes birbirini anlıyor başka kimseyle konuşmuyorum çünkü.
Çok teşekkür ederim canım benim herkese dua ediyorum aynı sevinci yaşatsın rabbimÇok sevindim canım ne mutlu bir haber maşallah nazar değmesin ben de olursa buradan söylerim sadece etrafa yayma hemen nazar oluyor.. kendimi tutamayacağım sanırım ben de yaptıracağım testkendine dikkat et iyi haberlerini bekliyoruz
Tatlım sormayı da unutmuşumÇok teşekkür ederim canım benim herkese dua ediyorum aynı sevinci yaşatsın rabbim2 -3 ay geçmeden aile dahil kimseye söylemeyeceğiz canım nazar dışında eğer düşük vs olursa diye daha çok kişinin üzülmemesi için rabbim sağlıklı ömür versin
Evet canım zaten belirtiden şüphe edip test yaptırdım. Öncelikle göğüslerimde adetten daha baskın bi ağrı sızı oldu. Ve uçları kahverengiye dönük. Kasıkta batma midemde ekşime ve hazımsızlık yaşıyorum..Tatlım sormayı da unutmuşumbelirtin var mıydı?
20 lik dış belası öyle malesef bı gidiyo hiçbise yok gibi ama bazen bı gelip hatirlatiyo kendinigebelik oluşmadan tedavi olsan iyi olur cnm hamilelikte çok sıkıntı. Ben 3 tanesini aldırdım kaldı 1 tane
Test nezaman varmı daha canim ben ekimi regl olmadan kapicam sanırımmart ayına dönücem tobe bismillah
Hayırlısı olsun canım bosver kasımda hep birlikteyiz yineSanırim bu negatif demek dimi kızlar kaldık Kasıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?