- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
Banada iyi geliyo çünkü derdimiz ortak bir hepimizin burda paylaşmak iyi geliyo. Benimde ilk defa bu ay göğüslerim aciyo hiç acimazdi adete yakında olmaz. Umitlenmek te istemiyorum çünkü rahim filmine girdiğim gün yumurtlamam oldu o yüzden 2 gün sonra değerlendirdik mecbur o şekilde tutacağıni sanmıyorumBen de aynı durumdayım. Göğüs hassasiyetim var ama ilk gebelikte olduğu gibi değil sanırım. Belki de emzirdiğim içindir bilmiyorum. Geçmeyen bir bel ağrım var arada bir bazen sağ bazen sol kasığa ağrı giriyor. Dizime kadar vuruyor. İlk gebeliğimde sadece sağ taraftan yaşamıştım. Bir de bugün üç kere mide bulantım oldu. Ama benim regl zamanı da olır bulantım. 9 gün var daha adetime. İlkinde anlamıştım hamileliğimi ama bu sefer öyle bişey hissetmiyorum. Acaba ikinci gebeliklerde daha mı az belirti olur diyorum çünkü arkadaşım ikinci bebeğine hamile 18 ay sonra ve inanamıyor hala. İlkinde karnımda savaş vardı ama bu sefer hiç mi anlamaz insan dedi. İlki aşılamaydı onun. Bilmiyorum ya galiba çok istiyoruz ya herşeyi ona yoruyoruz. Ama burası beni strese sokmuyor aksine hoşuma gidiyor. Herkes birbirini anlıyor başka kimseyle konuşmuyorum çünkü.