Sen bilirsin canimm.gecmis olsunBanada zor demişti en son 2ay önce ilaç verdi gönderdi diğer ay gel dedi farklı bir ilaç kullanalım yumurta gelişimi için gitmedim yumurtaların büyümesinde bir sıkıntı yok diye biliyorum neden veriyorlar anlamıyorum akışına bıraktım olursa olur olmazsa da gitmiycegim
Çikolata kistimiydi canımGebe kalabiliyornusun kistle.doktor ne dedi. Bana bu şekilde olması zor dedi beş ay ilaç kullandım.
Hadi hayırlı güzel haberler ver İnşallahTamam canım saol
Alla alla testlerinde silik çizgi bariz görünüyodu çok şaşırdım. Kaç çıkmış değerin
Ay ne bilim canım ya şimdi adet olmanın derdine duştüm olsamda hayırlısıyla rahatlasam ya 0.1 negatif diyor canımAlla alla testlerinde silik çizgi bariz görünüyodu çok şaşırdım. Kaç çıkmış değerin
2 Aralık senin adet tarihin catlamana göre demiştim sanki demi. Bugün catlamanin üzerinden kaç gün geçtiAy ne bilim canım ya şimdi adet olmanın derdine duştüm olsamda hayırlısıyla rahatlasam ya 0.1 negatif diyor canım
Yok canım 30 Kasım adet günüm benim günümü de şaşmıyordum ama böle oldu şimdi2 Aralık senin adet tarihin catlamana göre demiştim sanki demi. Bugün catlamanin üzerinden kaç gün geçti
Sıkma canını bidahaki aya deneriz Benimde bugün bozuk en azından öğrenmiş olduk
Aynı tarihdeymisiz ikimizde aynı gün öğrendik ikimizde İlk defa gecikme yaşadık belki bizi bu umitlendirdiYok canım 30 Kasım adet günüm benim günümü de şaşmıyordum ama böle oldu şimdi
Çikolata kistimiydi canım
Nasıl çıkmadı canım cizgin belirgindi. Üzüldüm simdii
Aynen canım ya sağlık olsunSıkma canını bidahaki aya deneriz Benimde bugün bozuk en azından öğrenmiş olduk
Evet canım aynı tarih olsun kısmet bakalım canımAynı tarihdeymisiz ikimizde aynı gün öğrendik ikimizde İlk defa gecikme yaşadık belki bizi bu umitlendirdi
Bende inan anlamadım canım ya halen de adet olmadim ama negatif canımN
Nasıl çıkmadı canım cizgin belirgindi. Üzüldüm simdii
Geçmiş olsun bende Haziran da ameliyat oldum bana seneye takrar ameliyat olabilirsin yine oluşmaya başlamış kist dedi doktor ameliyat olmak istemiyorum ya ama bu geçtiğimiz ay aşırı adet oldum afedersin bacaklarımdan aktı o derece inşallah büyümez kist hamile kalmak için 6 ay veya 1 yıl içinde kalmam gerek yoksa yine bana ameliyat yolu varMerhaba kızlar ne zamandır yazmıyorum buraları özlemişim2 kasımda 4 cm kanamalı çikolata kistim aşırı ağrılı, hareketli ve patlamak üzere diye hastaneye yatırıldım. 1 hafta hastane macerasının ardından kist 6 cm oldu ve kanama alanı arttı şuan 7 cm oldu Daha önceden bir ameliyat geçirdim diye ikinciye sıcak bakmıyorlar.pzt hsg çekildim dün 12. Günümdü ve yumurtam çatladı.Bu süreç hem ağrı bakımından hemde psikolojik olarak beni çok yıprattı...
Bana hsg eşime sperm testi yapıldı eşimin sonuçları çok iyi çıktı.Kendime bile itiraf etmek istemeyip hep gırgıra vurmaya çalışsamda moralim çok bozuk, süreç ne olacak bilmiyorum
Bende ameliyat sonrası 4 yıl 10 ay sonra tekrarladı.Ortalama 5 yıl diyelimGeçmiş olsun bende Haziran da ameliyat oldum bana seneye takrar ameliyat oLabilirsim yine oluşmaya başlamış kist dedi doktor ameliyat olmak istemiyorum ya ama bu geçtiğimiz ay aşırı adet oldum afedersin bacaklarımdan aktı o derece inşallah büyümez kist hamile kalmak için 6 ay veya 1 yıl içinde kalmam gerek yoksa yine bana ameliyat yolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?