Direk satıcıyla iletişime geçtim 10 adet mi diye sordum cvp evet efenimşimdi baktım bende yorumlarına bazılarına ateş ölçer bazılarına 1 adet yollamışlar . kimine de olması gereken gelmiş. kararsız kaldım
Ama senin yumurtlamdan sonra 11. Günü cikamsi lazım değil mi minnak kurabiyelerden takip ediyorum 11. Gün çıkanlar var canımDirek satıcıyla iletişime geçtim 10 adet mi diye sordum cvp evet efenimdedi ben de tereddüt ettim gelsin sana yazarım olur mu
BENde İNFOLİC kullanıyorum bakalım.. birde d vitamini alıyorum.. inşallah bu ay kavuşuruz bebislereBende aynıyım canım 4yasinda bı oğlum var bir yıldır demiyoz olmadı . Yaş 31. Bu ay eşime takviye aliyo. Keçiboynuzu özü iviyo. Suyunu içiyor hergun bitter ve muz ceviz yiyoe
tamam canım. bide gizli mi diye sormuş birini evet yazmış satıcı ama faturayı kutu üstüne yapıştırmışlar yazıyormuş ürün. benden önce biri alırsa kargomu diye istemem şahsenDirek satıcıyla iletişime geçtim 10 adet mi diye sordum cvp evet efenimdedi ben de tereddüt ettim gelsin sana yazarım olur mu
yumurtlamadan 17 gün sonra yapın diyorlar canım normal testi . erken testi yaparsan 14 gün falanAma senin yumurtlamdan sonra 11. Günü cikamsi lazım değil mi minnak kurabiyelerden takip ediyorum 11. Gün çıkanlar var canım
Yani gizli olması lazım Nasıl yani senden önce biri alırsa derken anlamadım canım yani gebelik testi olduğunu anlarlarsami kargonu almazsıntamam canım. bide gizli mi diye sormuş birini evet yazmış satıcı ama faturayı kutu üstüne yapıştırmışlar yazıyormuş ürün. benden önce biri alırsa kargomu diye istemem şahsen
Bu mfk yöntemi mi canımEki Görüntüle 2961096 kizlar ben tarihi yanlış söylemişim 27 Kasımmıs
Daha adet olmadim ben ayın 15i pik gördüm 16 si değerlendirdim suan beklemedeyim eğer gelmezse Çarşamba günü kan vereceğim
2 gün geçmiş canım test yapmadın miBu mfk yöntemi mi canım
Ya çok uygulayamdim esim askeri personel lokman arı sütü bal polen karışımı kullandim birde dvit folik asitBu mfk yöntemi mi canım
Testim negatifi cikti geç döllenmeyse geç çıkma ve geç adet olma ihtimali varmis. Daha doğru geç adet olunuyormus2 gün geçmiş canım test yapmadın mi
yok canım iş yerine gelecek yaa kargo . kurye gelince biz iletiriz diyerek alıyoruz biz bi kargo gelince . tutki müsait değildim patron yada başka arkadaş aldıYani gizli olması lazım Nasıl yani senden önce biri alırsa derken anlamadım canım yani gebelik testi olduğunu anlarlarsami kargonu almazsın
Olsun canım hayırlısı neyse o olsun insAllah vardır gönlünü ferah tut 2 gün geçmiş normalde gecermi beklenen adet gününüz yoksa ilk miTestim negatifi cikti geç döllenmeyse geç çıkma ve geç adet olma ihtimali varmis. Daha doğru geç adet olunuyormus
İlk defa gecikme yaşıyorum 2 buçuk senedir . Ve ben 27 bat Ken 26 lekelenme başlardıOlsun canım hayırlısı neyse o olsun insAllah vardır gönlünü ferah tut 2 gün geçmiş normalde gecermi beklenen adet gününüz yoksa ilk mi
Amannn canım ya kim dikkatli bakacak ki şahsen ben bakmam aceba ne diye ama senin işyerini vs bilemem tabi ama bence önemli değil ama sanmıyorum bakılmaz ki yani ama ya ne bilimyok canım iş yerine gelecek yaa kargo . kurye gelince biz iletiriz diyerek alıyoruz biz bi kargo gelince . tutki müsait değildim patron yada başka arkadaş aldıüstünde gebelik testi faturasını okurlar gören olmasını istemem yani. yada kargocular da beni tanıyor falan ne kadar evli olsakta
O zaman insAllah güzel haberini alıriz canım hadi bakalım nasip kısmet diyelim gönlünüzce olsunİlk defa gecikme yaşıyorum 2 buçuk senedir . Ve ben 27 bat Ken 26 lekelenme başlardı
Amin inşallah sizde taze gebesiniz duanizda yer verin banaO zaman insAllah güzel haberini alıriz canım hadi bakalım nasip kısmet diyelim gönlünüzce olsun
sana bi gelsin bakalım nasıl geliyor haberleşirizAmannn canım ya kim dikkatli bakacak ki şahsen ben bakmam aceba ne diye ama senin işyerini vs bilemem tabi ama bence önemli değil ama sanmıyorum bakılmaz ki yani ama ya ne bilim
Kizzz ben gebe olduguma emin değilim canım Allah mı soyletti muhteşem hissediyorAmin inşallah sizde taze gebesiniz duanizda yer verin bana
Tmm canimsana bi gelsin bakalım nasıl geliyor haberleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?