- 27 Mayıs 2021
- 126
- 40
- 27
Birtane sivilcem olurdu oda yok yüzümü yokluyorum yokAma sadce uçları agiriyor onun dışında birşey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birtane sivilcem olurdu oda yok yüzümü yokluyorum yokAma sadce uçları agiriyor onun dışında birşey yok
Direk kan mi vercen canımBende pazartesi günü yaparım direk kan
Vücut ısın nasıl canım varmı yükseklik ateş olcerin varsa bı ölç istersen hamilerde az yukseliyormus ya normal vücut ısının üzerinde oluyor benim mesela 35.5 dir bu gün olcuyorum 36.8 36.6 çıkıyor bir ihtimal olabilir mi bilmiyorumBenim dündü ama çarşamba günü lekler olurdu normalde olsaydi oda yok akintim var adet mi diye kontrol edip duruyorum hamile miyim acaba derdim önceki aylarda ama bu ay hic icimden bile geçmiyor
Evet testle uğraşamamDirek kan mi vercen canım
Benim her adete 9 gün varken hassasiyet başlıyordu bu ay yok meselaBen görüşlerime şuan dokunamiyorum bile onceden agirirdi ama bu kadar değil
Hayırlısı canım ins güzel haber alırsın . Ben kana gidemem testle öğrenir sonra giderim heralde. Ama ozamans kadar zaten adet olurumEvet testle uğraşamam
Ben vala iyi değilim kuzu ya soğan suyu sonrası regl olamiyorum resmen felegim sasti 2 ay oldu tarlusal sokmedi başka ilaca başladım bakalim hala beklemedeyim siz siz olun soğan suyu yapmayın sen napiyon canimMaviesra kuzu sesin çıkmıyor. Geldi mi regl. Ne aşamadasın...
Son yazdığım mesajlara bakabilir misiniz sizde böyle bir şey olmuş muydu :)Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda en hayorlı zamanda olur ❤
Aa gerçekten mi? Ne soğan suyuymuş. Kesin test vermişsindir. Ama bu kadar uzun süre adeti kesmesi normal mi? Doktora göründün mü? Yorumu ne oldu?Ben vala iyi değilim kuzu ya soğan suyu sonrası regl olamiyorum resmen felegim sasti 2 ay oldu tarlusal sokmedi başka ilaca başladım bakalim hala beklemedeyim siz siz olun soğan suyu yapmayın sen napiyon canim
Bende 28 ini beklemeyi düşünüyorum çünkü normal döngüm o zamandi çatlamayı erken gördügüm için gelmesi gerek diye düşündüm bilim dilinde nasıl açiklanıyor bu durum bilmiyorum ..pazartesi olmazsa eğer kan veririm direk kaset test felan yapmamBemgormedim testini haber veririm deyince yapmadın sandim. canim bencebiz 28gecince olacaz. Ben Pzt beklerim canim test için sen yarın yap bakalım.
Ben daha 15 gün varken yazdım oraya adımıBende Aralık ayına ismimi söylemiştim
Elim ayağım yanıyor ateş basıyor sankiVücut ısın nasıl canım varmı yükseklik ateş olcerin varsa bı ölç istersen hamilerde az yukseliyormus ya normal vücut ısının üzerinde oluyor benim mesela 35.5 dir bu gün olcuyorum 36.8 36.6 çıkıyor bir ihtimal olabilir mi bilmiyorum
Kız benim doktor takibindeydi yumurtlama günüm kendisi söyledi 1 gün önce çatlayacağı zamani, testlede doğruladım benim ilaç kaynaklı gecikme diye düşünüyorum Letu'nun etkisidir belki bilmiyorum gebe olmadigima eminim, kistte olmadı beklicez geleceği günü pazartesiye kadar süresi var ya gelir ya gelirCanım biz erken yumurtladim yine çıkmadı adette gelmedi bence yumurtlamadan sonraki 14.gun heralde yanlış . Yada bizim yumurtlama günü yanlış gösterdi test
Herseyini hayırlısı inşallah ummadık anda gelir belki o güzel haber ❣Benim her adete 9 gün varken hassasiyet başlıyordu bu ay yok mesela
Hayırlısı olsun inşallahHayırlısı canım ins güzel haber alırsın . Ben kana gidemem testle öğrenir sonra giderim heralde. Ama ozamans kadar zaten adet olurum
Ben henüz olmadım.Aşağıda pıt pıt birşeyler atıyor.Test yapmaya korkuyorumBen daha 15 gün varken yazdım oraya adımı
Ben vücudumu dinlemedim bu ay herkeste farkli belirtiler var, her belirtiyi gebeliğe yorarak strese girip sonra hayalkirikligina ugruyoruz gerek görmüyorum artık..Adet gününse ve olmadıysan eğer test yap canım benim adetine varsa henuz bekle korkulacak bişey yok nasipten öteye geçilmiyorBen henüz olmadım.Aşağıda pıt pıt birşeyler atıyor.Test yapmaya korkuyorum