- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Kendime listede çarpi bile koydum o günGeçen Pzt ben yaptım sen yapmadın ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendime listede çarpi bile koydum o günGeçen Pzt ben yaptım sen yapmadın ama
Aslında yapmicaktim bu sabahtan beri akıntım başladı ondan yaptım 18 pik zaten ama ben çok erken yaptım ben kendim bakınca görüyorum ama çok derinden yada bana öle geliyorBen göremedim malesef
Daha 10 gün olmamış dur bakalım 1 hafta geçsin sonra yaparsınAslında yapmicaktim bu sabahtan beri akıntım başladı ondan yaptım 18 pik zaten ama ben çok erken yaptım ben kendim bakınca görüyorum ama çok derinden yada bana öle geliyor
Bende 16 pik daha erken olsa bile geç yumurtlama oldu o yüzden yapsam negatifi gorecem o yüzden beklemek en iyisiAslında yapmicaktim bu sabahtan beri akıntım başladı ondan yaptım 18 pik zaten ama ben çok erken yaptım ben kendim bakınca görüyorum ama çok derinden yada bana öle geliyor
Tamam 3.muz yapalimBende varım gecikirsem pazartesi test yapacam
Pekmez + suyu ama eşim keçiboynuzu sevmedi. Suyunu zorla yarım çay bardağı içirdim. Normalde sabah akşam 1 su bardağı..Keçi boynuzu suyu özü sulandırıp mı içiyor?
Ben direk keçi boynuzu özü veriyorum açıkçası impyrl alacağım ben de onda karar kıldım.
Ben geç yumurtama yaşadım bu ay o yüzden varsa pazartesi kesin çıkarTamam 3.muz yapalim
Evde olunca yaptım ne gerek var sanki dimehaklısın canımDaha 10 gün olmamış dur bakalım 1 hafta geçsin sonra yaparsın
Testte yapmak istemiyorum hep negatif olunca bida ayni gorseli görmek istemiyorumAdetim 2 gün geçti nedense hamilelikten çok kist olayı daha ağır basıyor ilaçtan sonra normal mi hanımlar
Kullanılan ilaçtan kaynaklanıyor olabilir klomen falan kist yapıyorAdetim 2 gün geçti nedense hamilelikten çok kist olayı daha ağır basıyor ilaçtan sonra normal mi hanımlar
Evet çünkü yumurtlma görmedim ee yumurtlma yoksa hamilelikte yok mantiken tek kalan kistKullanılan ilaçtan kaynaklanıyor olabilir klomen falan kist yapıyor
Malesef test yapmadan bilemezsiniz belki gebesiniz pozitifi görene kadar devamkeTestte yapmak istemiyorum hep negatif olunca bida ayni gorseli görmek istemiyorum
6 aydır negatif şimdi mi pozitif olacakMalesef test yapmadan bilemezsiniz belki gebesiniz pozitifi görene kadar devamke
Belki de sıvı alımından testten kaynaklı goremediniz bilemedim kiEvet çünkü yumurtlma görmedim ee yumurtlma yoksa hamilelikte yok mantiken tek kalan kist
2bucuk senedir negatif geciksem negatifi görecek olsam da yaparım test6 aydır negatif şimdi mi pozitif olacak
Canım test yapsaydın bı geçmiş çünkü varsa kesin çıkar geçince çıkıyorAdetim 2 gün geçti nedense hamilelikten çok kist olayı daha ağır basıyor ilaçtan sonra normal mi hanımlar
Normalde hemen yapardım ama gerçekten bu ay hiç umudum yokCanım test yapsaydın bı geçmiş çünkü varsa kesin çıkar geçince çıkıyor
Ama belki yumurtladin bilemezsin ki testlerde belki çıkmadı canım oda olabilir umudunu yitirme genede senNormalde hemen yapardım ama gerçekten bu ay hiç umudum yok
Çatlama gördün mü peki ?Adetim 2 gün geçti nedense hamilelikten çok kist olayı daha ağır basıyor ilaçtan sonra normal mi hanımlar