Merhaba ben de takip ediyorum sizi forumda, her şey gönlünüzce olsun tüm testleriniz tertemiz beklediğiniz gibi çıksın inşallah
Hayatta herkesin bir sınavı var, o an İçin başka hiçbir şey düşünemediği sorunları var. Bundan 2 sene öncesinde aklımda bebek fikri hiç ama hiç yoktu, şuan düşünmediğim tek bir an yok diyebilirim. O zamanlar ne düşünüyormuş neyi dert ediyormuşum kendime diye baktığımda yine bir kaç sorun problem olduğunu anımsıyorum.
Hamile kalacağız doğum yapacağız bu sefer de büyütme telaşı başlayacak, ben artık 5 sene sonra kafaya takmayacağım ve özellikle benim elimde olmadığını bildiğim şeyler için kendimi derde sokmamam konusunu hatırlatıyorum kendime. Tabiki çok üzülüyorum aklımda sürekli bebek fikri var ama en azından bundan bir kaç ay öncesine kadar olduğu gibi eşime ve kendime zindan etmiyorum hayatı
kime anlatsak bu dersi evet ben de yaşamıştım ya da şu yakınım yaşamıştı diyor, sadece mahrem konular orda burda anlatılmıyor işte.
Bir yola girmek de çok güzel. Sorunu bulmak onun üzerine gitmek bence bu işin yarısı. Doktorlar bir sene bekleyin gelin diyorlar ya artık bu fikri asla doğru bulmuyorum, en azından biz üzerimize düşeni yapıp öyle bekleyelim.
Ben kürtajdan sonra kendimi öyle bir kapattım ki yeni bir şey öğrenip bir şey araştırmaya akışına bırakacağım diye, şimdi yanlış olduğunu görüyorum.
Bizim de bebeklerimiz vaktinde sağlıkla gelsin