Eş ile birlikte ama degil mi aldınız beraberBen karışım kullanmadım folat omega d vit kullandım folad ı yeşil sebzelerden aldım hergun roka falan yedim yemeklerde bence deneyin
Sen burda hepimize moral veriyosun amaEvet canım tam anlamıyla denedim. Evet 3 ay diyor. Sadece omega3 almamıştım. Harici herşeyi tam uyguladım. Aralık'tada denicem yöntemi. Sonra aşılama yapmazsam bırakıcam artık. 4 yıl oldu geçti bile hatta çok yoruldum. Olmuyor işte boşuna çırpınıyorum
Evet benim bal ve ürünlerine alerjim var o yüzden kullanmadım eşime de takviyelerden verdimEş ile birlikte ama degil mi aldınız beraber
Peki saol canim hayırlısı bakalımEvet benim bal ve ürünlerine alerjim var o yüzden kullanmadım eşime de takviyelerden verdim
Maşallah canımEvet artımed benim şaka gibi 19.98çıktı o yüzden silikmiş cumartesi yine kan vericem inşallah Dr um var ama çok yeni dedi hayırlısı artık
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı daha gününe var benim geç yumurtlama oldu olabildiğince değerlendirPeki saol canim hayırlısı bakalım
Çok teşekkür ederimMaşallah canımçizgin varla yok arası gibiydi bence değerin yine de iyi çıkmış. Rabbim güzel artışlar nasip etsin
Ama ben pilden sonra catlamadan sonra iki gün daha değerlendirdim sonra bıraktım adete kadar devam etmek lazım mı bilemedimİnşallah canım hakkımızda hayırlısı daha gününe var benim geç yumurtlama oldu olabildiğince değerlendir
Ben 3 2 3 2 değerlendirdim hep adet bitimi başladımAma ben pilden sonra catlamadan sonra iki gün daha değerlendirdim sonra bıraktım adete kadar devam etmek lazım mı bilemedim
23 kasımda iğne oldum. Bugün iğne hariç 12. Gün test yaptım. Bu çıkınca koşa koşa kan verdim. Sonuç 1,7Kız deli 12 de pozitifse pozitiftir
Unicorn pijamanı yerüm23 kasımda iğne oldum. Bugün iğne hariç 12. Gün test yaptım. Bu çıkınca koşa koşa kan verdim. Sonuç 1,7bu ne ya shshh
Pijamam çok iyi dimiUnicorn pijamanı yerümbu test mal herkesi kandırıyor
Hangimiz göt olmadık ki bu TopictePijamam çok iyi dimivalla sazan avi gibi kandirdi beni. 10 filan çıkar kesin dedim. İşte iğne olduğu için yin 10 çıksa bile kendimi kaptırmayayım, zamanı var filan diyordum kendi kendime. Kan sonucu çıkınca göt oldum
Çekildim canım. Bir sorun çıkmadı.Hangimiz göt olmadık ki bu Topictehsg çekildin mi sen?
Sende sebepsizler kervanına katıldın demekÇekildim canım. Bir sorun çıkmadı.
Yok anestezisizSende sebepsizler kervanına katıldın demekAnestezili mi?
Test çok hassas demekki23 kasımda iğne oldum. Bugün iğne hariç 12. Gün test yaptım. Bu çıkınca koşa koşa kan verdim. Sonuç 1,7bu ne ya shshh
Evet canım. Yavaş yavaş tüp bebek yolunda ilerliyorum:) sende ne var ne yok?Test çok hassas demekkiYarın koyulaşmaya bak..
Kuzu sende mi çatlatma yaptın.. Bayadır sesin çıkmıyordu..
Bende bu teste yemin ettim asla almam hep pozitif hep pozitifUnicorn pijamanı yerümbu test mal herkesi kandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?