- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
Kan testi yapmıyolar canım anlamlandıramadığim bir sekilde. Ama 28 kasımda son kez test yapıcam adet olmazsam negatif çıkarsa ki 16. gün oluyo muhakkak çıkar varsa.Bekle bakalım iki gün daha öyle kan ver inşallah güzel hayırlı sonuç alırsın canim
hayırlı olsun tebrikler hamilesiniz.Kızlar bugün kan verdim sonucum şimdi çıktı. Ben şimdi hamile miyim? Anlamıyorum çok fazla ilk olduğu için şimdiden özür dilerim
Evet kuzu Pendik medical park..Sen İstanbul da mıydın kuzu
Nerde başladın tedaviye?
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar bugün kan verdim sonucum şimdi çıktı. Ben şimdi hamile miyim? Anlamıyorum çok fazla ilk olduğu için şimdiden özür dilerim
Beta size çok düşük değil mi?hayırlı olsun tebrikler hamilesiniz.
Yok doğal yoldan pek mümkün görünmüyor.. Taze transfer ile aynı ay işi çözmekte mümkün o yüzden rahime müdahale edecek ilaç vermek istemedi ama ben izin alamıyorım diye istemedim . Birde dondurulmuş embryo da başarı oranı daha yüksek rahim dinleniyor diye herhalde.. Onu sa ön görerek 1 ay ara vericem.. zaten transfer sonrası 10 gün izin alacağım..Tüp bebekte eşinin sperm örneğini alıp dış ortamda yumurta ile birleştiriyorlar değil mi kuzum? Allah kolaylık versin, bu süreçte dinlen bol bol. Yani bir tüp bebek süreci neredeyse 2 ay sürüyor öyle mi? Bu süreçte doğal gebe kalma ihtimali yok mu? Yani birliktelik olmayacak mı?
Kaçıncı gündesin?Çatlatma iğnesi oldum canım, kesin sonuç 14.günde belli olur
İnş gerek kalmaz.. işte doğl olmayınca baya dışardan yükleme yapılıyot..Estrofem, progestan fitil ve aspirini ben de kullandım. Rahmim inceymiş ama bunları kullandıktan sonra hemen normale döndü. Çok faydalı bence, iğne ye gerek kalmaz inşallah
Bugün 12Kaçıncı gündesin?
ikinci kanda belli olur o ne zaman döllendiğini bilmiyorsunuz bile ne zamandı yumurtlama günü üzerinden ne kadar geçti hem kafanızı bulandırmayın kötüyü düşünmeyin tadını çıkartın :)Beta size çok düşük değil mi?
Herşey gönlünce olsun kuzum, dualarım seninleİnş gerek kalmaz.. işte doğl olmayınca baya dışardan yükleme yapılıyot..
Oyhh karşıdaymıssın sen kuzuEvet kuzu Pendik medical park..
Bence de sebepsiz değil ben de öyle düşünüyorum hehe bana kalsa ben de yaparım da eşim acele etmiyor ama cok ta salmicam=)Kuzu ben şimdi tüp bebek hikayelerini okuyorum o topikleri takip ediyorum sebepsiz diyenlerin bile tüp bebekte sebepsiz olmadığı çıkıyor.. Birinin tüp bebek ile 3 düşük yaşamış vücut bebeği atıyor bunu araştırıyormuş.. Ben artık sebepsize inanmıyorum pek..
Ama stres yapmayıp bırakmak önemliymiş çoğunun 2. Ci gebeliği beklenmedik..
Vakti zamanı ne zamansa o zamana bırakmak en iyisi.. Ben ikizler burcu ikilem dünyasında bu kadar dayanabildim
Evet hamilesin canımmmKızlar bugün kan verdim sonucum şimdi çıktı. Ben şimdi hamile miyim? Anlamıyorum çok fazla ilk olduğu için şimdiden özür dilerim
Canim benim 13.gun pozitifti sonra silindi gitti iğne etkisi uzun sürebiliyor ama inşallah pozitiftir=)Kız deli 12 de pozitifse pozitiftir
Teşekkür ederimHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
13 kasımda yumurtlama 11 gün geçti üzerindenikinci kanda belli olur o ne zaman döllendiğini bilmiyorsunuz bile ne zamandı yumurtlama günü üzerinden ne kadar geçti hem kafanızı bulandırmayın kötüyü düşünmeyin tadını çıkartın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?