- 10 Şubat 2020
- 4.907
- 6.900
- 108
Bi tuhaf oldum inanamıyorum hala.Evet hamilesin canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tuhaf oldum inanamıyorum hala.Evet hamilesin canımmm
ancak salgılanıyor hormon herkeste farklıdır bekleyin sıkmayın canınızı13 kasımda yumurtlama 11 gün geçti üzerinden
Tamam çok teşekkür ederim ❤ancak salgılanıyor hormon herkeste farklıdır bekleyin sıkmayın canınızı
İnş güzel sonuçlar alırız.. Emeklerimiz boşa gitmez..Insallah sürecin güzel ilerlerde bebegını saglicakla kucagina alirsin canım tüp bebek olayına başlamak buyuk is Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz
Kız ipne etkisi var mıdır? Bence gebesin ben sana diyimBugün 12
Hangi doktor memnunmusunuz bende oradayım da doktor değiştirecegımEvet kuzu Pendik medical park..
Niye özür diliyorsun canım olabilir bilmeyebilirsin gözünüz aydın olsun rabbim tamamını erdirsin tebrikler canımKızlar bugün kan verdim sonucum şimdi çıktı. Ben şimdi hamile miyim? Anlamıyorum çok fazla ilk olduğu için şimdiden özür dilerim
Hepsinde fiyatlar sabit.. Bence doktora odaklan..Oyhh karşıdaymıssın sen kuzu
Bende gaziosmanpaşa medical park ile görüşmeye gidicem bu adet döneminde
Kim bilir fiyatlar ne oldu bakalım
Amin inşallah kuzum çok teşekkür ederim. isteyen herkese nasip olsun inşallah ❤Niye özür diliyorsun canım olabilir bilmeyebilirsin gözünüz aydın olsun rabbim tamamını erdirsin tebrikler canım
Ben Semra esenkaya gidiyorum. Siz kime gidiyorsunuz.. Semra hanımda buradan önerdikler..Hangi doktor memnunmusunuz bende oradayım da doktor değiştirecegım
Canım ovulosyon testi mi kulkandiniz aceba 13 Kasım pik mi oldu yani çatlama ne zaman oldu bende ilk defa kullandım bubay 18 Kasım pik 20 de çatladı o yüzden soruyorum erken benim daha dime belirti yok gerçi ama sizin belirtileriniz nedir13 kasımda yumurtlama 11 gün geçti üzerinden
Hayır canım ben takvim takip ettim. 13 kasım yumurtalam günü görünüyordu. Biz 9 10 11 12 ve 15 inde beraber olduk eşimle. Belirti olarak aşırı mife yanması hafif ince ince karın ağrısı ilk 2 gün aşırı kasık ağrısı gaz duygusallık ağız tat bozukluğu falan yaşadım hala da devam ediyor. Bakalım nasıl olacak. Bence çok erken sizin daha. Hayırlısı olur inşallahCanım ovulosyon testi mi kulkandiniz aceba 13 Kasım pik mi oldu yani çatlama ne zaman oldu bende ilk defa kullandım bubay 18 Kasım pik 20 de çatladı o yüzden soruyorum erken benim daha dime belirti yok gerçi ama sizin belirtileriniz nedir
Hayır canım ben takvim takip ettim. 13 kasım yumurtalam günü görünüyordu. Biz 9 10 11 12 ve 15 inde beraber olduk eşimle. Belirti olarak aşırı mife yanması hafif ince ince karın ağrısı ilk 2 gün aşırı kasık ağrısı gaz duygusallık ağız tat bozukluğu falan yaşadım hala da devam ediyor. Bakalım nasıl olacak. Bence çok erken sizin daha. Hayırlısı olur inşal
Analdim canım saol bakalım bekleyeyim göreceğiz bizde tekrardan hayırlı olsunHayır canım ben takvim takip ettim. 13 kasım yumurtalam günü görünüyordu. Biz 9 10 11 12 ve 15 inde beraber olduk eşimle. Belirti olarak aşırı mife yanması hafif ince ince karın ağrısı ilk 2 gün aşırı kasık ağrısı gaz duygusallık ağız tat bozukluğu falan yaşadım hala da devam ediyor. Bakalım nasıl olacak. Bence çok erken sizin daha. Hayırlısı olur inşallah
Zaten kendi doktorumun ve arkadasımın önerisiyle gidiyorum kuzu bakalımHepsinde fiyatlar sabit.. Bence doktora odaklan..
İnşallah canım çok sağol ❤Analdim canım saol bakalım bekleyeyim göreceğiz bizde tekrardan hayırlı olsun
Amin inş ben tutarsa bu doktorda devam edip medikal park kendi sigortası varmış doğum paketi onun ile de doğum yapmayı planlıyorum. Doktorun muaynesi pahalı ama başından beri süreci bildiği için riske girmeden devam edeyim diyorum..Zaten kendi doktorumun ve arkadasımın önerisiyle gidiyorum kuzu bakalım
İyi seyler olur umarım
Yok be nerde bende o şans Dün bariz çizgi belliydi, bugün belli belirsizKız ipne etkisi var mıdır? Bence gebesin ben sana diyim
Sadece kan testi mi verdin yoksa önceden kaset test yaptın mı canım ?Teşekkür ederim ❤