- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
İnsallah doğum günü hediyesi olur sana bebişinBu akşam karnıma aniden çok kötü bi ağrı girdi, iki büklüm oldum.
sanki bu ay çok yavaş ilerliyor. 27 Kasım doğum günüm ve sonucum o gün belli olur büyük ihtimalle.
Sevgililer günü dedim olmadı, evlilik yıldönümü dedim olmadı, kocamın doğum günü dedim olmadıbelki kendi doğum günüm olur kim bilir
Ne gibi belirti vardı canımBı dün vardı başka da olmadı
Saolasın canımÇıkmadık candan ümit kesilmezmis canim ama tabiki hakkında en hayirlisi ne ise o olsun
Goguslerimde gece sızlamadan uyuyamadım.usume coktu bugünde kasigima ara ara ağrı giriyor bide tualete çok şık gidiyorum bide gaz sancım oluyo. Başka da yok pazartesi tekrar kan vericem bakalimNe gibi belirti vardı canım
Yarın pik olur
İnşallahKizlar benim mahallede tanıdığım bir komşum var az önce konuştuk kimyasal geçirmiş bubay daha evvelden dusukleri var 2 erken doğumu var 20 22 haftalarda yani 8 kere hamile ama hep olumsuz her şeyini yaptırdı dikiş atıldı igne falan kullandı yattı kalkmadi ama sebepsiz düşük oluyor tıp açıklama yok genetik vs hepsi baktırdı 3 aya girince sancısı başlıyor düşükle sonuclaniyor hatta geçen gittiği doktor uğraşma yapma olmuyorsa zorlama demiş ne kadar basit bir mesele gibi İstanbul'da sizinde tanıdığınız bu konu üzerine doktor tavsiyesi olan var mı üzüldüm kadına ya insAllah rabbim onada nasip etsin tez
Bence pik bu canim
Hadi hayırlısı olsun hakkında canımİnşallahben değerlendirym bunu pcos olduğum için hep dalgalı gidiyordu ama bugün baya koyu çıktı
Merhaba. MedicalPark Florya’da Prof. Hüseyin Cengiz var. Yanlış hatırlamıyorsam 7 düşük yapmış gebeliğini takip ettiğim biri var diyordu. Biraz sert bir doktor ama işinde çok titiz, herşeye en baştan bakıyor belki faydası olurKizlar benim mahallede tanıdığım bir komşum var az önce konuştuk kimyasal geçirmiş bubay daha evvelden dusukleri var 2 erken doğumu var 20 22 haftalarda yani 8 kere hamile ama hep olumsuz her şeyini yaptırdı dikiş atıldı igne falan kullandı yattı kalkmadi ama sebepsiz düşük oluyor tıp açıklama yok genetik vs hepsi baktırdı 3 aya girince sancısı başlıyor düşükle sonuclaniyor hatta geçen gittiği doktor uğraşma yapma olmuyorsa zorlama demiş ne kadar basit bir mesele gibi İstanbul'da sizinde tanıdığınız bu konu üzerine doktor tavsiyesi olan var mı üzüldüm kadına ya insAllah rabbim onada nasip etsin tez zamanda
Teşekkürler sağ olun ileteceğim kadın kim ne derse yapmaya çalışıyor tabi ama olmuyorsa yapma uğraşma ne demek dime hayal kırıklığı tabikide pes etmem diyor zaten ama tıpta açıklaması yok yapamıyorlar yani bebeklerinde sorunda yok gayet sağlıklı gebelikleri ama bir türlü doğuma kadar gidemiyor zaten en büyük 22 haftaMerhaba. MedicalPark Florya’da Prof. Hüseyin Cengiz var. Yanlış hatırlamıyorsam 7 düşük yapmış gebeliğini takip ettiğim biri var diyordu. Biraz sert bir doktor ama işinde çok titiz, herşeye en baştan bakıyor belki faydası olur
Canım bugün 9. Gün dün yapmistim sabredicem adet olmazsam 14 günü doldurucam 7 tane testim vardi hepsini harcadimSen naptın canım..varmiymis gebelik
28 de benim doğum günümBu akşam karnıma aniden çok kötü bi ağrı girdi, iki büklüm oldum.
sanki bu ay çok yavaş ilerliyor. 27 Kasım doğum günüm ve sonucum o gün belli olur büyük ihtimalle.
Sevgililer günü dedim olmadı, evlilik yıldönümü dedim olmadı, kocamın doğum günü dedim olmadıbelki kendi doğum günüm olur kim bilir
Normalde bu kadar gecikiyor muydu canımCanım bugün 9. Gün dün yapmistim sabredicem adet olmazsam 14 günü doldurucam 7 tane testim vardi hepsini harcadim
Yok canım gecikmiyodu.Normalde bu kadar gecikiyor muydu canım
Hadi inşallah hayırlısı ileYok canım gecikmiyodu.
4 yıldır 35 günde bir tam günümde regl oluyordum.
Ben korunmuyordum bu arada ilaç almıyodum yani eşim korunuyodu.
Agustostan beri düşünüyoruz çocuk.
Geçen ay 5 gün önce regl oldum sanirım erken yumurtladım.
Bu ayda adet günümde yumurtlama kanaması yaşadım peşi sıra 2 gün ilişki yaşadım.
Haliyle bu kadar geç yumurtlayinca 14 gün regl attı.
Tutsun diye umut ediyorum bende olmazsa devam
Beklemek zor.
Mutlaka bir sebebi olmalı. Tabiki herşey ilahi o çok ayrı ama dediğiniz gibi hiç bir doktor olmuyorsa uğraşma dememeli. İyi araştırsın arkadaşınız, fazla düşük yapmış gebe takibi yapan doktorlara gidebiliyorsa gitsin bence.Teşekkürler sağ olun ileteceğim kadın kim ne derse yapmaya çalışıyor tabi ama olmuyorsa yapma uğraşma ne demek dime hayal kırıklığı tabikide pes etmem diyor zaten ama tıpta açıklaması yok yapamıyorlar yani bebeklerinde sorunda yok gayet sağlıklı gebelikleri ama bir türlü doğuma kadar gidemiyor zaten en büyük 22 hafta
Canım bugün 9. Gün dün yapmistim sabredicem adet olmazsam 14 günü doldurucam 7 tane testim vardi hepsini harcadim
Yumurtlamanın üstüne kaç gün geçti tam olarak takip yapmısmıydın ?Benim öyle olcak gibi. Gerçi bı iki günü belli olur gerallde
Normal SGK üzerine bir perinatoloji gitmiş ama oda her şey yapılmış yani bir sebep yok olmaması için olmazsa tekrar dikiş atılır demiş ama bu arada rahim ağzı yetmezliği bile yok olmadığı halde attılar 22 hafta ilaç verip dogurttular çünkü suyu geldi sancidan ve duramadi bebeği zaten sorunu su erken doğum sancıları başlıyor kadincagiz anlıyor zaten sancım var deyip gidiyor yatıyor hastanede ama o sancı gelince imkanı yok durduramiyorlar suyu azaliyor ve bitince bebek de halen bir şey yok en son ilaç verip doğumu gerçekleşiyor malesefMutlaka bir sebebi olmalı. Tabiki herşey ilahi o çok ayrı ama dediğiniz gibi hiç bir doktor olmuyorsa uğraşma dememeli. İyi araştırsın arkadaşınız, fazla düşük yapmış gebe takibi yapan doktorlara gidebiliyorsa gitsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?