Sorunu olmayıp uzun süre bebeği olmayan da var canım. Üstelik hiçbir sorunu olmamasına rağmen defalarca tüp bebek yapıp yine de negatif sonuç alanlar da sayıca çok fazla...
Ben elinden gelen herşeyi yapıp gerisini Takdiri İlahiye bırakma taraftarıyım. Oyüzden,
gebelik için birşey yapmaya gerek yok zaten sorun yoksa 3 ayda oluşur mantığına katılmıyorum. Hocanın yöntemi sayesinde yıllardır bebek haberi bekleyenler mucizelerine kavuştular. Biz bahsettiği çoğu şeyi bilsekte , tam anlamıyla uygulamıyoruz. Zaten kendisi de bunun çok ayaklı bir yöntem olduğundan bahsediyor.
İlk önce meditasyon ve inanmayla başlıyor. Ağzımızdan asla olumsuz birşey çıkmamalı, bu enerjiye çok inanıyorum. İyi iyiyi, kötü kötüyü çağırıyor.
Daha sonra Akdeniz tarzı beslenme, bahsettiği dvit, OMEGA, arı sütlü karışım, folat düzenli şekilde kullanılmalı ve tabi 3-2-3-2 yöntemi de bence hocanın geliştirip vardır bir bildiği diyebileceğimiz bir formül.
Bunların hepsi birer izafi sebep olsa da inanmak, güvenmek en çokta Rabbimize teslimiyet gerek...
Ne demişler, "Kader gayrete aşıktır."