Kuzu sen hsg yi anestezili mi çektirmiştin? Regl olursan hemen tüp bebeğe başlayacak mısın?G
Genetiğe gidip 2 kimyasal gebeliğim var dediğinde bakıyorlarmış..
Bende moleküler çalışıyorum hücre falan.. Başlarda çok hoşuma gitti olmuyor ama sürekli yeni şeyler öğreniyorum canlı laboratuvar gibi vüdudum diyordum ama aylar geçtikçe stres arttı ve hiç olmadı. Benim bu 7.ay aylardır bekleyen var haksızlık olur konuşmam.. Ama bizdeki sebep belli o yüzden direk tüp bebekAma eşim 2 aydır kür kullanıyor.. Değerler normalleşmiş siz kendi halinizde denemeye devam edin derler diye de çok korkuyorum. Tüp bebekte hazır embryo verecekler diye çok kafam rahat
1 yıl 3 ay oldu çok gibi geliyor bana:) hele bebek sürecinde, etrafımdaki herkes evlendi 3 5 ay sonra hamile kaldılar gel de stres yapma sağım solum hamileYaaa sen daha yeni evli sayılırsınben 2 yıllık evliyim. Sen hsg ni spermiogramını falan hemen yaptırmışsın. Bizi oyaladılar hep bir sene deneyin diye, en son özelde bi doktor buldum o biraz daha ılımlı yaklaştı sürece
Belge istemiyorlar dimi 2 kimyasalım var diyinceG
Genetiğe gidip 2 kimyasal gebeliğim var dediğinde bakıyorlarmış..
Bende moleküler çalışıyorum hücre falan.. Başlarda çok hoşuma gitti olmuyor ama sürekli yeni şeyler öğreniyorum canlı laboratuvar gibi vüdudum diyordum ama aylar geçtikçe stres arttı ve hiç olmadı. Benim bu 7.ay aylardır bekleyen var haksızlık olur konuşmam.. Ama bizdeki sebep belli o yüzden direk tüp bebekAma eşim 2 aydır kür kullanıyor.. Değerler normalleşmiş siz kendi halinizde denemeye devam edin derler diye de çok korkuyorum. Tüp bebekte hazır embryo verecekler diye çok kafam rahat
Silikleştiği gün ve devamında 2 gün daha canımKizlar ovu testi siliklesince ilsiki devam ediyor mu ediyorsa kaç gün daha
Benim annem diyor ki bu millete ilk gecede bebek yapışıyor sana niye 2 yıldır yapışmadı. Şansımıza bak1 yıl 3 ay oldu çok gibi geliyor bana:) hele bebek sürecinde, etrafımdaki herkes evlendi 3 5 ay sonra hamile kaldılar gel de stres yapma sağım solum hamileBana da 1 yılı doldur demişlerdi canım ama ben dış gebelik geçirdiğim için tüplerde sorun mu var diye çektirdim. Doktora bile ben dedim çekelim diye o pek sıcak bakmadı ben istiyorum dedim o da peki dedi. Yoksa içim huzursuz kalacaktı açıkçası.
Ben anneme 1 yıl dolsun öyle düşüncez demiştimBenim annem diyor ki bu millete ilk gecede bebek yapışıyor sana niye 2 yıldır yapışmadı. Şansımıza bak
Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum...
Annem de kayınvalidem de benden umudu kesti
Bu gün siliklesmis canım öle yapım 2 gün daha devam edeceğim çok saolSilikleştiği gün ve devamında 2 gün daha canım
Sert kayadan bile çiçek açtıran rabbim biz isteriz di vermez mi senceBenim annem diyor ki bu millete ilk gecede bebek yapışıyor sana niye 2 yıldır yapışmadı. Şansımıza bak
Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum...
Annem de kayınvalidem de benden umudu kesti
Allah razı olsun canımSert kayadan bile çiçek açtıran rabbim biz isteriz di vermez mi senceumudunuzu ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin sadece vakit saat gelmeden olmuyor bunuda unutmayın biz yeterli gönülden dua edelim muhakkak geri dönüş olacktir Allah'ın izni ile güzel günler görmeniz dileğiyle gönlünüzce olsun sizinde canım
Tesekkur ederim canim arastirma hastanesi buyuk ihtimal bakarlar heraldeDevlet hastanelerinde kadın doğum hastaneleri olanlar yapıyor. Diğer hastanelerde bu hastanelere yönlendiriyor. Sperm analizini embryolog bakması gerekiyor..
Ben anestezisiz çekildim. Benim regl ağrım olmadığı için benim canım baya baya yandıKuzu sen hsg yi anestezili mi çektirmiştin? Regl olursan hemen tüp bebeğe başlayacak mısın?
Yumurtlama ve çatlama günümüz aynı. Benbugun kaset test yaptım çıkmadı canım.4 ya da 5 gün var canım Bat'ima oraya öylesine tarih girdim, ilaç aldiğim için yumurtlama ve çatlamamın ne zaman olacağini bilmiyordumayın 10 unda pik oldu 11 inde çatladı
Kizlar 9 günde cikarmi ki erken değil mi sizcede adet günü gelmeden bence olmuyor belli amaYumurtlama ve çatlama günümüz aynı. Benbugun kaset test yaptım çıkmadı canım.
Benim regl ağrım bir gün öncesinden başlar ve ilk iki gün çok olur. İlaç içmeden duramam o dereceBen anestezisiz çekildim. Benim regl ağrım olmadığı için benim canım baya baya yandıAma en fazla 5 dk sürüyor.. Canımıb yanmasının sebebi sol tüpte akış az olduğu için mi bilmiyorum baya da kanamam oldu..
Valla bilmiyoruz eşim ile doktordan öyle bir ışık almadık günde vermedi gelinde demedi biz de konuşuyoruz napsak diye
Regl olunca arayıp soracağım ama eşimin diğer test sonuçları çıkmadı daha 2 hafta var çıkmasına onu bekleyeceksek bu ayda yalan olacak
Mfk kompleks bi sistem ya bana saçma geliyor.. dekots arınması falan var. Ben adı sütü bal propilis dışında herşeyş zaten kullanıyorum ilşki şeklinde öyle zaten o yüzden çok inanmıyorumBenim regl ağrım bir gün öncesinden başlar ve ilk iki gün çok olur. İlaç içmeden duramam o derece
Testt sonuçlarından dolayı ertelemek zorunda kalırsanız mfk yı dene istersen. Ben de düşünüyorum, sayfasına baktıkça umut doluyorum ya
Bencede erken ama insan Bi umut deyip yapıyorKizlar 9 günde cikarmi ki erken değil mi sizcede adet günü gelmeden bence olmuyor belli ama
Hayırlısı olsun o zamanBencede erken ama insan Bi umut deyip yapıyorsonuç negatif
Bende 8. Günde yaptın çikmadı canım gerçi testi tam anlayamasamda belkide bozuktu.. En iyi 14 günlükken 2 haftalikken yapmak ama sabirsizlaniyo insanBencede erken ama insan Bi umut deyip yapıyorsonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?