Bence sonuçları çok daha iyi çıkacak. Bizi de bilgilendir, bakalım kullandıklarının faydası olmuş mu diyeGeriliyorlar biraz iş kendilerine dönünce :)) Biz 3 ay önce verdik testi yarın tekrar vereceğiz eşim caymazsa :) Bu süreçte keçiboynuzu pekmezi her gün kullandı, bitter çikolata, muz, nar tüketti. İnşallah güzel sonuçlar alırız yarın. Bizim ileri hız %30, total hareketlilik %50, ml deki sperm sayısı 18M toplamda 72M sperm vardı. Umarım bu 3 aylık süreçteki takviyeler iyi gelmiştir
Yakın zaman da gitmek istiyorum inşallah çalışıyorum belki yılbaşı tatilinde giderim nasipKatılıyorum yedigimiz içtiğimiz herseyjn genetigi bozuk katki maddeleri ona keza ilaclardan bile ben süpheliyim açikcası ignelerden vs.. bu benim kendi şahsi görüsüm artik hersey kurgu ve yapay. Neyse derin konular..
Ne zaman gidiyorsun tedaviye nasipse kararlaştirılmiş birsey var mı ?
Aynen aynen yakınsa eğer yarın yada ertesi gün pik olur degelendir sende ama günleri sonra silinince catliyor Muş benim dün pik bu günde pik halen silinmediAdetin 10. Gunu piki bu aralar bekliyorum iki gun once yaptim denemek amacli komple silikdi bugun yaptim T Cye yaklasmis sanirim bir iki gune pik gorurum insallah
Maşallah maşallahAn itibariyle 30.ncu hamiş adayımızı uğurluyoruz acaba 40'ı görurmuyuz
Ben de bu sefer iyi çıkacağını düşünüyorumBence sonuçları çok daha iyi çıkacak. Bizi de bilgilendir, bakalım kullandıklarının faydası olmuş mu diye
MasAllah canım insAllah goruruz bakalım nasip se Balkız
2 gün sonra tekrar kanda baktıracam inşaAllah dediğiniz gibi gebelik vardırBenimde böyleydi değerim 65 çıkmıştıHamilesiniz bence
Yumurtlama olduğunda t çizgisi c çizgisi eşit koyulukta veya t çizgisi çizgisinden daha koyu olur. Çatladıktan sonra da t çizgisi silikleşiyor. İyi akşamlar.Merhabalar ben de gecen aydan beri gebelik planlayanlardanim ve bu ovulasyon testlerine cok yeniyim.Yeni yeni yapmaya basladim yumurtanin catladgini nasil anliyoruz testden ?
MasAllah rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin bziide dualrinizdan eksik etmeyin hayırlı olsun tekrardan gözünüz aydın olsunBen de dün bat günümde pozitifi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli tez zamanda nasip etsin. Amin.
Amin amin inşaallah inşaallah Allah razı olsun. Bugun cuma geç test yaptım. Pazartesi gunu termin almadan direk gideyim diyorum.Aaa hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı uzun uzun bekleyenlerin başına herkese çok dua et.Termin aldın mı ?
Bı dün vardı başka da olmadıSende belirti varmı canım
Ne bilim ya ilk cocuk olmayıp istekli olunca tepki alırım diye düşündüm adetimin bugün 2. Gecikme günü biraz alıngan oldum heraldeKız niye linçleyelim senikaç çocuk istiyorsan Rabbim nasip etsin inşallah. Hepimizin yolu aynı
1 yıldan fazladır deniyoruz olmuyor derse yaparlar.. Yoksa yapmıyorlar..Kizlar esim pazartesi icin urolojiden randevu aldi sizce gidince hemen test yaparlar mi biz ne olur ne olmaz diye perhizi uyguladik
Test için ayrıca randevu vermişlerdi eşime, bir hafta sonrasınaKizlar esim pazartesi icin urolojiden randevu aldi sizce gidince hemen test yaparlar mi biz ne olur ne olmaz diye perhizi uyguladik
Oyle desin o zaman bide devlet hastanesi insallah yapiyolardir1 yıldan fazladır deniyoruz olmuyor derse yaparlar.. Yoksa yapmıyorlar..
Ya insallah yaparlar hemenTest için ayrıca randevu vermişlerdi eşime, bir hafta sonrasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?