Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 damla yeter canımAleyküm selam canım 4 damla damlattim öğlen 2 de yaptım zaten o zaman devam ediyorum ve değerlendiriyorum çok teşekkür ederim
Tmm3 damla yeter canım
Günaydın kuzuKızlar adetin 3.günü klomene baslayıp adeti bi anda kesilen oldu mu?
Yaa burası gebe kalmaya çalışanlar Bu sorunuzun cevabını biz veremeyiz.. Ama sağlıkçı olarak size bu sebepli 5-6 durum sayabilirim. O yüzden bu belirtilere takılmadan parol içinKızlar benim 2 gündür başım çok fena ağrıyor bata 4 gün var acaba hamilelikten olabilir mi yaşayan oldu mu bu durumu
Kuzu yerleşme kanaması olabilir mi? Erken olanlarda genelde onu duyuyoruz..Ay kızlar yumutlama dönemi çok sancılı geçmişti ilk kez. ama olmadı hiç belirtim olmamasına rağmen bugun regl geldi. halbuki regl öncesi cok kötü olurdum. Tüm belirtileri yumutlama döneminde yaşadım ( ve çok heveslenmiştim ( üstelik erken oldum regli.
Bende de olmadı ve regl günü tam vaktinde geldiKızlar adetin 3.günü klomene baslayıp adeti bi anda kesilen oldu mu?
5in altı negatif canimKizlar ben kan testini ozelde yaptirdim sadece negatif veya pozitif yaziyo deger yazmiyo kacin alti negatif sayiliyo acaba
Kaç çıkmış değerinKizlar ben kan testini ozelde yaptirdim sadece negatif veya pozitif yaziyo deger yazmiyo kacin alti negatif sayiliyo acaba
Yok canım ben hiç içmedimÖle yaptım canım burnumu tıkayıp içtim içtim icmesinede Sabah aç karnına y.çb su y.çb.da hayıt suyu karıştırıp içtim sabah akşam için bari ama ben geç başladım kimse nasıl kullanilacagini da yazmadı saolsunlar nette de herkese farklı bir şey diyor bakalım başladım bu gün normalde adet ilk gün diyorlar ama benim geçti bayağı 9 gün oldu bir şey olmaz dime sencede bilginnvar mi seninde
Canım atsana sonucunuKizlar ben kan testini ozelde yaptirdim sadece negatif veya pozitif yaziyo deger yazmiyo kacin alti negatif sayiliyo acaba
Adet öncesi hormonsal migren yada gerginlik baş ağrısı oluyor her iki durumda da yaşanabilirKızlar benim 2 gündür başım çok fena ağrıyor bata 4 gün var acaba hamilelikten olabilir mi yaşayan oldu mu bu durumu
Deniyoruz canımKızlar mfk denemek isteyen var mı
Benim yarın regl günüm bunu denemek istiyorum aralık için
Niyet eden varsa beraber yürüyelim
Nerde deniyorsunuzDeniyoruz canım
Iyiyim canım arkadaşım. Çıktığımız yolda azim ile yürümeye♀ devam ediyoruz. Sonunda İnşaAllah hepimizin yüzü gülecek. Ve uykusuz geceler ile savaşacağız. asıl sen nasılsın canım.@A R Y A @Yusra30 DenizKoKuLuMm @ejce @Gizemsu07 Maviesra @charlottes ve adı aklıma şuan gelmeyen diğerleri nasılsınız can yoldaşlarım
Mfkben bu ay denemeye başladım 14 gun oldu başlayalıNerde deniyorsunuz
Topik falan mı var yani
Omega3 hangi marka aldınız
Karışımın hangi boyundan aldınız
Bana yardım edin